pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta trafik kazası: 4 yaralı

27.07.2015 - 14:05, Güncelleme: 27.07.2015 - 14:05
 

Sivas'ta trafik kazası: 4 yaralı

Sivas-ankara karayolunun 25'inci kilometresinde hafif ticari aracın biçerdöverle çarpıytığı kazada 4 kişi yaralandı.

Sivas - Ankara karayolunun 25'inci kilometresinde hafif ticari aracın biçerdöverle çarpıytığı kazada 4 kişi yaralandı. Kazada yaralanan arkadaşının yanına giden Ercan Akın yönetimindeki otomobil ise 17'inci kilometrede başka bir otomobile çarparak kaza yaptı.   İlk kaza, saat 21.00 sıralarında Sivas-Ankara karayolu üzerindeki Yıldız Köprüsü yakınlarında meydana geldi. Ankara yönüne giden Volkan Kaplan yönetimindeki 34 JJ 616 plakalı hafif ticari araç, plakası henüz belirlenemeyen Turgut Akkoca yönetimindeki biçerdövere arkadan çarptı. Kazada her iki aracın sürücüleri ile biçerdöverde bulunan Serkan Yolcu ve Orhan Yolcu yaralandı. Yaralılar kentteki çeşitli hastanelerde tedaviye alınırken Volkan Kaplan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Yola saçılan buğdaylar ve cam kırıkları karayolları ekipleri tarafından temizlendi. Karoyolunun tek şeridi bir süre trafiğe kapalı kalırken araç geçişleri polis ekipleri tarafından kontrollü olarak gerçekleştirildi.   KAZA YERİNE GELİRKEN KAZA YAPTI     Öte yandan arkadaşının kaza yaptığı haberini alan Ercan Akın, yönetimindeki 34 V 0651 plakalı otomobille saat 21.40 sıralarında olay yerine gitmek üzere yola çıktı. Akın, Sivas-Ankara karayolunun 17'inci kilometresi üzerindeki Köklüce köyü yakınlarında, diğer şeride geçmek için orta refüjde bekleyen Ahmet Murat Yıldız yönetimindeki 58 ZA 373 otomobile çarptı. Kazada yaralanan olmazken her iki kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kazayı yara almadan atlatan Akın, önündeki aracı 10 metre kala fark ettiğini ancak duramadığını söyledi. - Sivas
Sivas-ankara karayolunun 25'inci kilometresinde hafif ticari aracın biçerdöverle çarpıytığı kazada 4 kişi yaralandı.

Sivas - Ankara karayolunun 25'inci kilometresinde hafif ticari aracın biçerdöverle çarpıytığı kazada 4 kişi yaralandı. Kazada yaralanan arkadaşının yanına giden Ercan Akın yönetimindeki otomobil ise 17'inci kilometrede başka bir otomobile çarparak kaza yaptı.

 

İlk kaza, saat 21.00 sıralarında Sivas-Ankara karayolu üzerindeki Yıldız Köprüsü yakınlarında meydana geldi. Ankara yönüne giden Volkan Kaplan yönetimindeki 34 JJ 616 plakalı hafif ticari araç, plakası henüz belirlenemeyen Turgut Akkoca yönetimindeki biçerdövere arkadan çarptı. Kazada her iki aracın sürücüleri ile biçerdöverde bulunan Serkan Yolcu ve Orhan Yolcu yaralandı. Yaralılar kentteki çeşitli hastanelerde tedaviye alınırken Volkan Kaplan'ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Yola saçılan buğdaylar ve cam kırıkları karayolları ekipleri tarafından temizlendi. Karoyolunun tek şeridi bir süre trafiğe kapalı kalırken araç geçişleri polis ekipleri tarafından kontrollü olarak gerçekleştirildi.

 

KAZA YERİNE GELİRKEN KAZA YAPTI

 

 

Öte yandan arkadaşının kaza yaptığı haberini alan Ercan Akın, yönetimindeki 34 V 0651 plakalı otomobille saat 21.40 sıralarında olay yerine gitmek üzere yola çıktı. Akın, Sivas-Ankara karayolunun 17'inci kilometresi üzerindeki Köklüce köyü yakınlarında, diğer şeride geçmek için orta refüjde bekleyen Ahmet Murat Yıldız yönetimindeki 58 ZA 373 otomobile çarptı. Kazada yaralanan olmazken her iki kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kazayı yara almadan atlatan Akın, önündeki aracı 10 metre kala fark ettiğini ancak duramadığını söyledi. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.