pendik escort bayan
ak

CHP'den İstifa Eden Özkes MHP'ye Geçiyor

22.07.2015 - 12:15, Güncelleme: 22.07.2015 - 12:15
 

CHP'den İstifa Eden Özkes MHP'ye Geçiyor

Sürpriz bir şekilde CHP'den istifa eden İstanbul Milletvekili İhsan Özkes'in MHP'ye geçeceği yönündeki iddialar kulisleri hareketlendirdi.

CHP'nin müftü milletvekili İhsan Özkes'in partisinden istifa nedeni olarak Ataşehir'deki yolsuzluk haberleri olduğu iddia ediliyor. Kulislerde Özkes'in bağımsız aday olarak vekilliğini sürdürmeyeceği ve MHP'ye geçeceği konuşuluyor.   MHP 81'E ÇIKACAK     Özkes'in istifasından sonra CHP'nin milletvekili sayısı 131'e düşerken söylenildiği gibi MHP'ye geçmesi durumda MHP'nin vekil sayısı 81'e çıkacak.   Kaynak: Haberler.com
Sürpriz bir şekilde CHP'den istifa eden İstanbul Milletvekili İhsan Özkes'in MHP'ye geçeceği yönündeki iddialar kulisleri hareketlendirdi.

CHP'nin müftü milletvekili İhsan Özkes'in partisinden istifa nedeni olarak Ataşehir'deki yolsuzluk haberleri olduğu iddia ediliyor. Kulislerde Özkes'in bağımsız aday olarak vekilliğini sürdürmeyeceği ve MHP'ye geçeceği konuşuluyor.

 

MHP 81'E ÇIKACAK

 

 

Özkes'in istifasından sonra CHP'nin milletvekili sayısı 131'e düşerken söylenildiği gibi MHP'ye geçmesi durumda MHP'nin vekil sayısı 81'e çıkacak.

 

Kaynak: Haberler.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.