pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Köksal Tesk Denetim Kurulu Başkanı Oldu

18.03.2015 - 21:27, Güncelleme: 18.03.2015 - 21:27
 

Köksal Tesk Denetim Kurulu Başkanı Oldu

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Denetim Kurulu Başkanlığına getirildi. Tesk Genel Merkezinde Genel Başkan Bendevi Palandöken başkanlığında yapılan yönetim ve denetim kurulu toplantısında denetim kurulu üyelerinin önerileriyle Sivas Esob Başkanı Tesk’in Denetim Kurulu Başkanlığına seçildi. 2002 yılından itibaren Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığı görevini yürüttüğünü ifade eden Sesob Başkanı Beşir Köksal, 2014 yılı sonunda yapılan genel kurul sonunda Tesk Denetim Kurulu Üyeliğine seçildiğini ve yapılan toplantı sonrasında Denetim Kurulu Başkanı olduğunu söyledi.   Köksal, “14 yıl boyunca Esnaf ve sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığını yürütmekteyim. Görev yaptığım süre içerisinde üst kuruluşumuz olan TESK ile her zaman uyum içerisinde çalıştık. Bu dönemde Genel Başkanımız Bendevi Palandöken ve yönetim kurulu üyeleri, Mesleki Federasyonlar ve Birlik Yönetimlerin destekleriyle denetime seçildim. Yapmış olduğumuz toplantıda ise Denetim Kurulu başkanı oldum. Bizlere TESK Denetim Kurulu Başkanlığına seçerek onurlandıran üyelere ve Genel Başkanımız Bendevi Palandöken’e teşekkür ediyorum. İnşallah Üst kuruluşumuzda bu anlamlı görevi en iyi şekilde yapmaya ve Sivas’ı en iyi şekilde temsil etmeye gayret göstereceğim” dedi.    

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Denetim Kurulu Başkanlığına getirildi.

Tesk Genel Merkezinde Genel Başkan Bendevi Palandöken başkanlığında yapılan yönetim ve denetim kurulu toplantısında denetim kurulu üyelerinin önerileriyle Sivas Esob Başkanı Tesk’in Denetim Kurulu Başkanlığına seçildi.

2002 yılından itibaren Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığı görevini yürüttüğünü ifade eden Sesob Başkanı Beşir Köksal, 2014 yılı sonunda yapılan genel kurul sonunda Tesk Denetim Kurulu Üyeliğine seçildiğini ve yapılan toplantı sonrasında Denetim Kurulu Başkanı olduğunu söyledi.

 

Köksal, “14 yıl boyunca Esnaf ve sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığını yürütmekteyim. Görev yaptığım süre içerisinde üst kuruluşumuz olan TESK ile her zaman uyum içerisinde çalıştık. Bu dönemde Genel Başkanımız Bendevi Palandöken ve yönetim kurulu üyeleri, Mesleki Federasyonlar ve Birlik Yönetimlerin destekleriyle denetime seçildim. Yapmış olduğumuz toplantıda ise Denetim Kurulu başkanı oldum. Bizlere TESK Denetim Kurulu Başkanlığına seçerek onurlandıran üyelere ve Genel Başkanımız Bendevi Palandöken’e teşekkür ediyorum. İnşallah Üst kuruluşumuzda bu anlamlı görevi en iyi şekilde yapmaya ve Sivas’ı en iyi şekilde temsil etmeye gayret göstereceğim” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.