pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

SİVAS BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE FORMA…

Kültür-Sanat 16.03.2015 - 20:54, Güncelleme: 16.03.2015 - 20:54
 

SİVAS BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE FORMA…

Geçtiğimiz günlerde başlatılan, ilköğretim okullarının okul takımlarına forma dağıtımına devam ediliyor. Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın ve Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Serkan Topbaş; Ziya Gökalp, Ülkü, Alparslan, Kazım Karabekir, Süleyman Demirel, Âşık Veysel ilköğretim okullarına forma dağıttılar. Sivas Belediyesi ile Millî Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol neticesinde, okulları ziyaret eden Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, “Bugün yaklaşık 10 okul gezeceğiz, futbol takımı olan okullarımıza 20’şer adet forma dağıtacağız. Belediyemiz tarafından her türlü yardım yapılacaktır. Fiziki bakımdan eğitimin gelişmesi açısından, sportif faaliyetleri sürdürülmesi açısından bu tür hizmetleri sunacağız.” dedi. Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Serkan Topbaş, “Belediyemizin, ilimizin gençliğine, eğitim hayatına ciddi katkıların olduğunu biliyoruz. Belediye Başkanımız Sami Aydın Bey’in ve eğitim kökenli Başkan Yardımcımız Ahmet Özaydın’ın destekleriyle eğitimde iş birliği devam ediyor, Belediyemiz’e katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. Okul müdürleri, Belediye Başkanı Sami Aydın’a ve ekibine eğitime yapmış oldukları bu çalışmalarla çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak durmasına katkı sağladıklarından dolayı teşekkür ettiler. Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın ve Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Serkan Topbaş öğrencilere formalarını hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Geçtiğimiz günlerde başlatılan, ilköğretim okullarının okul takımlarına forma dağıtımına devam ediliyor.


Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın ve Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Serkan Topbaş; Ziya Gökalp, Ülkü, Alparslan, Kazım Karabekir, Süleyman Demirel, Âşık Veysel ilköğretim okullarına forma dağıttılar.


Sivas Belediyesi ile Millî Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan protokol neticesinde, okulları ziyaret eden Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, “Bugün yaklaşık 10 okul gezeceğiz, futbol takımı olan okullarımıza 20’şer adet forma dağıtacağız. Belediyemiz tarafından her türlü yardım yapılacaktır. Fiziki bakımdan eğitimin gelişmesi açısından, sportif faaliyetleri sürdürülmesi açısından bu tür hizmetleri sunacağız.” dedi.


Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Serkan Topbaş, “Belediyemizin, ilimizin gençliğine, eğitim hayatına ciddi katkıların olduğunu biliyoruz. Belediye Başkanımız Sami Aydın Bey’in ve eğitim kökenli Başkan Yardımcımız Ahmet Özaydın’ın destekleriyle eğitimde iş birliği devam ediyor, Belediyemiz’e katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.


Okul müdürleri, Belediye Başkanı Sami Aydın’a ve ekibine eğitime yapmış oldukları bu çalışmalarla çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak durmasına katkı sağladıklarından dolayı teşekkür ettiler.


Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın ve Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Serkan Topbaş öğrencilere formalarını hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.