pendik escort bayan
ak

Bilgisayar sektörü can çekişiyor

Yaşam 14.03.2015 - 08:06, Güncelleme: 14.03.2015 - 08:06
 

Bilgisayar sektörü can çekişiyor

Sivas'ta Bilgisayar sektörü büyük firmaların rekabetine daha fazla dayanamıyor. Vatan computer, Teknosa gibi firmaların adil olmayan rekabet oluşturmaları Bilgisayar satıcılarını mağdur ediyor. Bilgisayar satışları azalan esnaf, artık ikinci el bilgisayarların rağbet görmediğini, büyük firmaların çok cazip koşullarda sıfır bilgisayar verdiğini ve bu nedenle siftah yapmadan kepenk kapattıklarını söyledi.  Kartuş, toner dolumu ve format gibi teknik servis hizmeti ile şimdilik geçimlerini sağladıklarını belirten Bilgisayarcılar, tekelleşen teknik servis ağları sayesinde yakında bu hizmetleri de vermelerinin önünün kapanacağını belirttiler.  Sivas'ın tanınmış ve en eski Bilgisayar satışı yapan firmalarından Apaydın Bilgisayar, piyasa şartlarının olumsuz seyretmesinden dolayı oto yedek parça satışına yönelerek sektör değiştirdi. Bir kaç yıl içerisinde bilgisayar satışının internet üzerinden sanal mağazalardan ve tekelleşen büyük firmalardan yapılacağı, teknik servis hizmetlerinin ise büyük firmaların tekelinde kurulan birimler tarafından karşılanacağı öngörülüyor.

Sivas'ta Bilgisayar sektörü büyük firmaların rekabetine daha fazla dayanamıyor. Vatan computer, Teknosa gibi firmaların adil olmayan rekabet oluşturmaları Bilgisayar satıcılarını mağdur ediyor. Bilgisayar satışları azalan esnaf, artık ikinci el bilgisayarların rağbet görmediğini, büyük firmaların çok cazip koşullarda sıfır bilgisayar verdiğini ve bu nedenle siftah yapmadan kepenk kapattıklarını söyledi. 


Kartuş, toner dolumu ve format gibi teknik servis hizmeti ile şimdilik geçimlerini sağladıklarını belirten Bilgisayarcılar, tekelleşen teknik servis ağları sayesinde yakında bu hizmetleri de vermelerinin önünün kapanacağını belirttiler. 


Sivas'ın tanınmış ve en eski Bilgisayar satışı yapan firmalarından Apaydın Bilgisayar, piyasa şartlarının olumsuz seyretmesinden dolayı oto yedek parça satışına yönelerek sektör değiştirdi. Bir kaç yıl içerisinde bilgisayar satışının internet üzerinden sanal mağazalardan ve tekelleşen büyük firmalardan yapılacağı, teknik servis hizmetlerinin ise büyük firmaların tekelinde kurulan birimler tarafından karşılanacağı öngörülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.