pendik escort bayan
ak

Saadet Partisi kahvaltıda bir araya geldi

08.03.2015 - 16:49, Güncelleme: 08.03.2015 - 16:49
 

Saadet Partisi kahvaltıda bir araya geldi

Saadet Partisi il yönetimi kahvaltıda bir araya gelerek değerlendirme toplantısı düzenledi.  Saadet Partisi il teşkilatı gündemi değerlendirmek ve yaklaşan seçimlerde izlenecek yolu belirlemek amacıyla toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda seçim öncesi tanıtım çalışmaları ve ülkenin içerisinde bulunduğu durum değerlendirildi.  Saadet Partisi Milletvekili Aday Adayı Dursun COŞAR, iktidar partisi "Saadet partisine verilen oylar CHP'ye gidiyor şeklinde bir algı oluşturuyor. Geçen seçimlerde AKP'nin oy oranları her seçimde biraz daha artarken milletvekili sayısında düşüş olduğunu görüyoruz. Saadet partisine verilen oylar CHP'ye gidiyorsa, AKP'ye verilen oylar nereye gitti?" sorusunu yöneltti. Coşar; "Diyanet İşleri başkanlığı 2014 yılı için fitre miktarını 10 TL olarak açıkladı. Yani bir kişi  günlük 10 TL'ye karnını doyurur. Diyanet işleri başkanlığının tespitine göre. İktidar Partisinin 3 çocuk istediği asgari ücretli 2 de anne babasıyla 5 kişi günde 50 TL'ye karnını doyurur. Ayda 1500 TL eder. Kirası, sağlık ve eğitim giderleri gibi diğer harcamaları saymazsak. Bugün devletin tahsil edemediği Kayıp Kaçak kullanım bedellerini bu asgari ücretli vatandaş ödüyor. Saadet Partisi geçmişte yaptı, şimdi de yapacak inşallah. Saadet Partisi döneminde Açlık sınırının altında kimse ücret almayacak." dedi.

Saadet Partisi il yönetimi kahvaltıda bir araya gelerek değerlendirme toplantısı düzenledi. 

Saadet Partisi il teşkilatı gündemi değerlendirmek ve yaklaşan seçimlerde izlenecek yolu belirlemek amacıyla toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda seçim öncesi tanıtım çalışmaları ve ülkenin içerisinde bulunduğu durum değerlendirildi. 

Saadet Partisi Milletvekili Aday Adayı Dursun COŞAR, iktidar partisi "Saadet partisine verilen oylar CHP'ye gidiyor şeklinde bir algı oluşturuyor. Geçen seçimlerde AKP'nin oy oranları her seçimde biraz daha artarken milletvekili sayısında düşüş olduğunu görüyoruz. Saadet partisine verilen oylar CHP'ye gidiyorsa, AKP'ye verilen oylar nereye gitti?" sorusunu yöneltti.

Coşar; "Diyanet İşleri başkanlığı 2014 yılı için fitre miktarını 10 TL olarak açıkladı. Yani bir kişi  günlük 10 TL'ye karnını doyurur. Diyanet işleri başkanlığının tespitine göre. İktidar Partisinin 3 çocuk istediği asgari ücretli 2 de anne babasıyla 5 kişi günde 50 TL'ye karnını doyurur. Ayda 1500 TL eder. Kirası, sağlık ve eğitim giderleri gibi diğer harcamaları saymazsak. Bugün devletin tahsil edemediği Kayıp Kaçak kullanım bedellerini bu asgari ücretli vatandaş ödüyor. Saadet Partisi geçmişte yaptı, şimdi de yapacak inşallah. Saadet Partisi döneminde Açlık sınırının altında kimse ücret almayacak." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.