pendik escort bayan
ak

Sivas'ta 'Domuz Gribi' Teşhisiyle Bir Hasta Daha Yoğun Bakımda

Yaşam 03.03.2015 - 14:40, Güncelleme: 03.03.2015 - 14:40
 

Sivas'ta 'Domuz Gribi' Teşhisiyle Bir Hasta Daha Yoğun Bakımda

Sivas'ta Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yüksek ateş şikayeti ile yoğun bakım servisine yatırılan 31 yaşındaki Dilek K.'nin de H1N1 virüsü taşıdığı saptandı.

Sivas'ta Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yüksek ateş şikayeti ile yoğun bakım servisine yatırılan 31 yaşındaki Dilek K.'nin de H1N1 virüsü taşıdığı saptandı. Bunun dışında 1'i hastane çalışanı 2 kişi daha domuz gribi şüphesiyle tedaviye alındı. . Sivas'ta özel güvenlik şirketi sahibi, evli ve 3 çocuk sahibi Mustafa Atar'ın tedavi gördüğüCumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 'H1N1' virüsünden hayatını kaybetmesi ardından hastane acil servisindeki önlemler üst düzeye çıkarıldı.    Acil serviste görevli personel maske ve eldivenler ile çalışmaya başladı. Bu arada doğum için 13 Şubat günü hastanenen kadın doğum polikinliğine başvuran Dilek K. sezaryenle bebekdünyaya getirdi. Ancak doğumdan sonra ateşi yükselen Dilek K. anastezi yoğun bakım servisine yatırılarak tedavi altına alındı. 19 günden bu yana yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Dilek K.'nin de domuz gribine yakalandığı belirtildi.   Dilek K.'den alınan kan örnekleri Ankara'ya gönderilerek incelendi. Yapılan tetkiklerde Dilek K.'nin kamuoyunda 'domuz gribi' olarak bilinen H1N1 virüsüne yakalandığı açıklandı. Hastenede tedavisi devam eden Dilek K.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu kaydedildi.   2 KİŞİ ŞÜPHELİ     Önceki gün domuz gribi sonucu yaşamını yitiren Mustafa Atar'dan hastaneye başvurduğunda kan alan laboratuvar görevlisi G.A. ile Cumhuriyet Üniversitesi EdebiyatFakültesi 1'inci sınıf öğrencisi M.S.U. da domuz gribi şüphesi ile enfeksiyon hastalıkları servisine yatırılarak tedaviye alındı. Tedavi altına alınan bu kişilerin sağlık durumlarının iyi olduğu, alınan kan örnekleri incelenmek üzere Ankara'ya gönderildiği açıklandı. -Sivas
Sivas'ta Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yüksek ateş şikayeti ile yoğun bakım servisine yatırılan 31 yaşındaki Dilek K.'nin de H1N1 virüsü taşıdığı saptandı.

Sivas'ta Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yüksek ateş şikayeti ile yoğun bakım servisine yatırılan 31 yaşındaki Dilek K.'nin de H1N1 virüsü taşıdığı saptandı. Bunun dışında 1'i hastane çalışanı 2 kişi daha domuz gribi şüphesiyle tedaviye alındı.

.

Sivas'ta özel güvenlik şirketi sahibi, evli ve 3 çocuk sahibi Mustafa Atar'ın tedavi gördüğüCumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 'H1N1' virüsünden hayatını kaybetmesi ardından hastane acil servisindeki önlemler üst düzeye çıkarıldı.

 

 Acil serviste görevli personel maske ve eldivenler ile çalışmaya başladı. Bu arada doğum için 13 Şubat günü hastanenen kadın doğum polikinliğine başvuran Dilek K. sezaryenle bebekdünyaya getirdi. Ancak doğumdan sonra ateşi yükselen Dilek K. anastezi yoğun bakım servisine yatırılarak tedavi altına alındı. 19 günden bu yana yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Dilek K.'nin de domuz gribine yakalandığı belirtildi.

 

Dilek K.'den alınan kan örnekleri Ankara'ya gönderilerek incelendi. Yapılan tetkiklerde Dilek K.'nin kamuoyunda 'domuz gribi' olarak bilinen H1N1 virüsüne yakalandığı açıklandı. Hastenede tedavisi devam eden Dilek K.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu kaydedildi.

 

2 KİŞİ ŞÜPHELİ

 

 

Önceki gün domuz gribi sonucu yaşamını yitiren Mustafa Atar'dan hastaneye başvurduğunda kan alan laboratuvar görevlisi G.A. ile Cumhuriyet Üniversitesi EdebiyatFakültesi 1'inci sınıf öğrencisi M.S.U. da domuz gribi şüphesi ile enfeksiyon hastalıkları servisine yatırılarak tedaviye alındı. Tedavi altına alınan bu kişilerin sağlık durumlarının iyi olduğu, alınan kan örnekleri incelenmek üzere Ankara'ya gönderildiği açıklandı. -Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.