pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

AK Parti Sivas Aday Adaylarını Açıkladı!

28.02.2015 - 13:18, Güncelleme: 28.02.2015 - 13:18
 

AK Parti Sivas Aday Adaylarını Açıkladı!

AK Partide 7 Haziran Milletvekilliği seçimi için, aday adaylığı başvuruları sona erdi. İllerin aday adayları listeleri de birer ikişer açıklanmaya başlandı.

  AK Partide 7 Haziran Milletvekilliği seçimi için, aday adaylığı başvuruları sona erdi. İllerin aday adayları listeleri de birer ikişer açıklanmaya başlandı.         Türkiye genelinde olduğu gibi, geçmiş yıllara oranla çok fazla aday adaylığı başvurusu yapılan AK Parti’ye İlimiz de adeta patlama yaşandı. Bu teveccüh karşısında Milletvekili adaylarının seçiminde, Sivas İl yönetimi ve Ak Parti Genel Merkezinin bir hayli zorlanacağı ve ince eleyip sık dokuyacağı anlaşılıyor.         İlimizden 5 Milletvekili çıkarma hesapları yapan Ak Partide gözler 1 Mart 2015 tarihinde yapılacak temayül yoklamasına odaklanmış durumda. AK Parti Genel merkezinin temayül yoklamalarını dikkate alıp almayacağı belirsizliğini korurken, Aday adayları yoğun bir tempo ile çalışmalarına devam ediyor.              Sivas AK Parti İl yönetimi tarafından açıklanan sıralı  56 aday adayları listesi ise aşağıdaki şekilde oluştu.                     İSMET  YILMAZ    NECAATTİN  ÇELİK    ADEM  YILDIRIM    HÜLYA   AKSU    ALİ OSMAN  KAYA    FATİH    KARABAĞ    ENGİN DENİZ  OPAN         AHMET   KALELİ    BURHANETTİN   KURU    ŞADİYE   ÖZTÜRK    SEMİHA  EKİNCİ    ÜNAL   ŞAHİN    AYHAN   ERGÜVEN    RÜMEYSA    YENİ ELBAY    CELAL   ALTUNDAL    HASAN         COŞKUN    MUHARREM   ELİŞ    MESUT   ACIÖZ    SÖNMEZ   ATA    ZEKİ  KILIÇ    HALİL   ŞENER    SERAP   ÇITAK    BULUT   YEŞİL    ALİ  TURAN    EKREM  TAŞTAN    EKREM   ÇINAR    FİKRET  YILMAZ    HACI  YALÇIN    LEVENT MEHMET KASABOĞLU    YUSUF  YAĞMUR    ADEM  IŞIK    ERCİHAN  ALTINKAYA    ETHEM  DOĞAN    HÜSEYİN  YILMAZ    İSMAİL  ÇAPRAZ    MEHMET ÇAKIRTAŞ    MURAT  KAYA    NEVZAT YANMAZ    NİHAL  YÜKSEL    SELMA    KOCAMAN    HİLMİ  BİLGİN    MEHMET  SEVİM    ÖMER  DUMAN    HALİL İBRAHİM  KARADEMİR    MEHMET ALİ DURSUN   YURTTAŞ    HAMDİ  ÇELİK    İBRAHİM  COŞKUN    AHMET  COŞGUN    MEHMET HABİB   SOLUK      DERYA  CANDEMİR SÜLEYMAN    MUSTAFA    SARIKAYA    YEŞİM  KANDEMİR    OSMAN NURİ  KURUÇAY       
AK Partide 7 Haziran Milletvekilliği seçimi için, aday adaylığı başvuruları sona erdi. İllerin aday adayları listeleri de birer ikişer açıklanmaya başlandı.

 

 

AK Partide 7 Haziran Milletvekilliği seçimi için, aday adaylığı başvuruları sona erdi. İllerin aday adayları listeleri de birer ikişer açıklanmaya başlandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Türkiye genelinde olduğu gibi, geçmiş yıllara oranla çok fazla aday adaylığı başvurusu yapılan AK Parti’ye İlimiz de adeta patlama yaşandı. Bu teveccüh karşısında Milletvekili adaylarının seçiminde, Sivas İl yönetimi ve Ak Parti Genel Merkezinin bir hayli zorlanacağı ve ince eleyip sık dokuyacağı anlaşılıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlimizden 5 Milletvekili çıkarma hesapları yapan Ak Partide gözler 1 Mart 2015 tarihinde yapılacak temayül yoklamasına odaklanmış durumda. AK Parti Genel merkezinin temayül yoklamalarını dikkate alıp almayacağı belirsizliğini korurken, Aday adayları yoğun bir tempo ile çalışmalarına devam ediyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sivas AK Parti İl yönetimi tarafından açıklanan sıralı  56 aday adayları listesi ise aşağıdaki şekilde oluştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İSMET  YILMAZ

 

 

 

 

NECAATTİN  ÇELİK

 

 

 

 

ADEM  YILDIRIM

 

 

 

 

HÜLYA   AKSU

 

 

 

 

ALİ OSMAN  KAYA

 

 

 

 

FATİH    KARABAĞ

 

 

 

 

ENGİN DENİZ  OPAN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AHMET   KALELİ

 

 

 

 

BURHANETTİN   KURU

 

 

 

 

ŞADİYE   ÖZTÜRK

 

 

 

 

SEMİHA  EKİNCİ

 

 

 

 

ÜNAL   ŞAHİN

 

 

 

 

AYHAN   ERGÜVEN

 

 

 

 

RÜMEYSA    YENİ ELBAY

 

 

 

 

CELAL   ALTUNDAL

 

 

 

 

HASAN         COŞKUN

 

 

 

 

MUHARREM   ELİŞ

 

 

 

 

MESUT   ACIÖZ

 

 

 

 

SÖNMEZ   ATA

 

 

 

 

ZEKİ  KILIÇ

 

 

 

 

HALİL   ŞENER

 

 

 

 

SERAP   ÇITAK

 

 

 

 

BULUT   YEŞİL

 

 

 

 

ALİ  TURAN

 

 

 

 

EKREM  TAŞTAN

 

 

 

 

EKREM   ÇINAR

 

 

 

 

FİKRET  YILMAZ

 

 

 

 

HACI  YALÇIN

 

 

 

 

LEVENT MEHMET KASABOĞLU

 

 

 

 

YUSUF  YAĞMUR

 

 

 

 

ADEM  IŞIK

 

 

 

 

ERCİHAN  ALTINKAYA

 

 

 

 

ETHEM  DOĞAN

 

 

 

 

HÜSEYİN  YILMAZ

 

 

 

 

İSMAİL  ÇAPRAZ

 

 

 

 

MEHMET ÇAKIRTAŞ

 

 

 

 

MURAT  KAYA

 

 

 

 

NEVZAT YANMAZ

 

 

 

 

NİHAL  YÜKSEL

 

 

 

 

SELMA    KOCAMAN

 

 

 

 

HİLMİ  BİLGİN

 

 

 

 

MEHMET  SEVİM

 

 

 

 

ÖMER  DUMAN

 

 

 

 

HALİL İBRAHİM  KARADEMİR

 

 

 

 

MEHMET ALİ DURSUN   YURTTAŞ

 

 

 

 

HAMDİ  ÇELİK

 

 

 

 

İBRAHİM  COŞKUN

 

 

 

 

AHMET  COŞGUN

 

 

 

 

MEHMET HABİB   SOLUK

 

 

 

 

 

 

DERYA  CANDEMİR SÜLEYMAN

 

 

 

 

MUSTAFA    SARIKAYA

 

 

 

 

YEŞİM  KANDEMİR

 

 

 

 

OSMAN NURİ  KURUÇAY

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.