pendik escort bayan
ak

Gençlerden duygusal ziyaret

25.02.2015 - 19:45, Güncelleme: 25.02.2015 - 19:45
 

Gençlerden duygusal ziyaret

Sivas İmam Hatipliler Derneği bünyesinde her hafta farklı etkinliker yapan ve gençleri buluşturan Öncü Gençlik, bu hafta şehit Aileleri ve Gaziler Derneğini ziyaret ederek, şehit yakınları ve gazielerle bir araya geldikten sonra müzeyi gezdiler.

 Sivas İmam Hatipliler Derneği bünyesinde her hafta farklı etkinliker yapan ve gençleri buluşturan Öncü Gençlik, bu hafta şehit Aileleri ve Gaziler Derneğini ziyaret ederek, şehit yakınları ve gazielerle bir araya geldikten sonra müzeyi gezdiler.   Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Mustafa Hızal ve şehit yakınlarıyla bir araya gelen gençler, vatan uğruna mücadele eden şehit yakınlarıyla bir süre sohbet etti.   Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Mustafa Hızal, geleceğe yön verecek olan gençlerin ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, “İmam Hatipli gençlerimizin derneğimizi ziyaret etmesinden son derece memnun kaldık. Burada 282 şehidimizin ruhaniyeti altında olduğumuz hissediyoruz. Türkiye'de bu tür hizmetin yapıldığı belki de başka bir ilimiz yoktur. Şehitlik kavramının gençlerimizde sürekli ve canlı tutulması gerekiyor. Bugün eğer buralarda rahat nefes alabiliyor ve çaylarımızı yudumlayabiliyorsak bu vatan için şehit düşmüş evlatlarımız ve büyüklerimiz sayesindedir” dedi.   Sivas İmam Hatipliler Derneği Öncü Gençlik Başkanı Hüseyin Emre Aktaş ise çok önemli ve anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdiklerini dile getirerek, şehit ve gazi yakınlarıyla bir arada olmaktan çok mutlu olduklarını söyledi. Aktaş yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi, “Şehitlerimizin ruhaniyeti yaşatan ve şehit ailelerine yalnız olmadıklarını hissettiren ve sürekli onların yanında yer alarak çalışmalarını uzun vadeli, kalıcı ve faydalı kılan Şehit Aileleri Derneğimize ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Bu binaya girdiğim anda şehitlerimizin ruhaniyeti sürekli hissederim. Burada adını andığımız hatıralarını yad ettiğimiz kimseler bir çok kimsenin erişemeyeceği ve Allah katında en yüce mertebelere ulaştıklarına inandığımız kimselerdir. Gençlerimize bu duyguyu aşılalamk ve bu ruhu vermek adına buradayız. Bu ruh sadece Allah inancı ve imanı olan, kutsalı olan birey ve toplumlarda daima diridir. Bu diri ruhu yaşatan ve yaşatma çabası içerisinde olan kimler varsa minnettarız. Her Sivaslı kardeşimizin bu müzeyi gezmelerini görmelerini tavsiye ediyorum. Emeği geçen herkesi ayrıca kutluyorum.”   Karşılıklı sohbetlerin de yapıldığı ziyarette Öncü Gençlik Başkanı Hüseyin Emre Aktaş, ziyaret anısına dernek başkanı Mustafa Hızal’a saat hediye etti.     Ziyaretin sonunda 17 Aralık 2015 Salı günü Çanakkale Zaferinin yıldönümünde Merkez İmam Hatip Lisesinde Şehit Aileleri ile yemekte buluşulmasına karar verildi. - Sivas
Sivas İmam Hatipliler Derneği bünyesinde her hafta farklı etkinliker yapan ve gençleri buluşturan Öncü Gençlik, bu hafta şehit Aileleri ve Gaziler Derneğini ziyaret ederek, şehit yakınları ve gazielerle bir araya geldikten sonra müzeyi gezdiler.

 Sivas İmam Hatipliler Derneği bünyesinde her hafta farklı etkinliker yapan ve gençleri buluşturan Öncü Gençlik, bu hafta şehit Aileleri ve Gaziler Derneğini ziyaret ederek, şehit yakınları ve gazielerle bir araya geldikten sonra müzeyi gezdiler.

 

Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Mustafa Hızal ve şehit yakınlarıyla bir araya gelen gençler, vatan uğruna mücadele eden şehit yakınlarıyla bir süre sohbet etti.

 

Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Mustafa Hızal, geleceğe yön verecek olan gençlerin ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, “İmam Hatipli gençlerimizin derneğimizi ziyaret etmesinden son derece memnun kaldık. Burada 282 şehidimizin ruhaniyeti altında olduğumuz hissediyoruz. Türkiye'de bu tür hizmetin yapıldığı belki de başka bir ilimiz yoktur. Şehitlik kavramının gençlerimizde sürekli ve canlı tutulması gerekiyor. Bugün eğer buralarda rahat nefes alabiliyor ve çaylarımızı yudumlayabiliyorsak bu vatan için şehit düşmüş evlatlarımız ve büyüklerimiz sayesindedir” dedi.

 

Sivas İmam Hatipliler Derneği Öncü Gençlik Başkanı Hüseyin Emre Aktaş ise çok önemli ve anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdiklerini dile getirerek, şehit ve gazi yakınlarıyla bir arada olmaktan çok mutlu olduklarını söyledi. Aktaş yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi, “Şehitlerimizin ruhaniyeti yaşatan ve şehit ailelerine yalnız olmadıklarını hissettiren ve sürekli onların yanında yer alarak çalışmalarını uzun vadeli, kalıcı ve faydalı kılan Şehit Aileleri Derneğimize ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Bu binaya girdiğim anda şehitlerimizin ruhaniyeti sürekli hissederim. Burada adını andığımız hatıralarını yad ettiğimiz kimseler bir çok kimsenin erişemeyeceği ve Allah katında en yüce mertebelere ulaştıklarına inandığımız kimselerdir. Gençlerimize bu duyguyu aşılalamk ve bu ruhu vermek adına buradayız. Bu ruh sadece Allah inancı ve imanı olan, kutsalı olan birey ve toplumlarda daima diridir. Bu diri ruhu yaşatan ve yaşatma çabası içerisinde olan kimler varsa minnettarız. Her Sivaslı kardeşimizin bu müzeyi gezmelerini görmelerini tavsiye ediyorum. Emeği geçen herkesi ayrıca kutluyorum.”

 

Karşılıklı sohbetlerin de yapıldığı ziyarette Öncü Gençlik Başkanı Hüseyin Emre Aktaş, ziyaret anısına dernek başkanı Mustafa Hızal’a saat hediye etti.

 

 

Ziyaretin sonunda 17 Aralık 2015 Salı günü Çanakkale Zaferinin yıldönümünde Merkez İmam Hatip Lisesinde Şehit Aileleri ile yemekte buluşulmasına karar verildi. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.