pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta ERBAKAN için Helva Dağıtılıdı

25.02.2015 - 17:20, Güncelleme: 25.02.2015 - 17:20
 

Sivas'ta ERBAKAN için Helva Dağıtılıdı

Sivas'ta, Necmettin Erbakan’ın vefatının yıldönümü kapsamında helva dağıtıldı.

Sivas'ta, Necmettin Erbakan’ın vefatının yıldönümü kapsamında helva dağıtıldı.   Saadet Partisi İl Başkanlığınca düzenlenen program Kent Meydanı'nda kalabalık vatandaş topluluğuca yapıldı.   Sivas İl Başkanı Hurşit Doğan, yaptığı açıklamada, Milli Görüş lideri eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı ölümünün 4. yılında rahmetle andıklarını söyledi.   Milli Görüş zihniyetiyle ve Erbakan’ın yolunda gittiklerinin altını çizen Doğan, "Her yıl 24 Şubat-2 Mart'ı Türkiye'de ve yurt dışında Erbakan Haftası olarak kutlamaktayız, bu yıl olduğu gibi diğer yıllarda da Merhum hocamızı anmaya devam edeceğiz’’   Doğan, Erbakan haftası kapsamında yarın ( 26 Şubat 2015) günü Fidan Yazıcıoğlu kültür merkezinde saat: 19:30 da ‘’ERBAKAN ve İSLAM BİRLİĞİ’’konulu anma programı düzenleyeceğiz, tüm Sivas halkını davet ediyoruz'' dedi.      
Sivas'ta, Necmettin Erbakan’ın vefatının yıldönümü kapsamında helva dağıtıldı.

Sivas'ta, Necmettin Erbakan’ın vefatının yıldönümü kapsamında helva dağıtıldı.

 

Saadet Partisi İl Başkanlığınca düzenlenen program Kent Meydanı'nda kalabalık vatandaş topluluğuca yapıldı.

 

Sivas İl Başkanı Hurşit Doğan, yaptığı açıklamada, Milli Görüş lideri eski başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı ölümünün 4. yılında rahmetle andıklarını söyledi.

 

Milli Görüş zihniyetiyle ve Erbakan’ın yolunda gittiklerinin altını çizen Doğan, "Her yıl 24 Şubat-2 Mart'ı Türkiye'de ve yurt dışında Erbakan Haftası olarak kutlamaktayız, bu yıl olduğu gibi diğer yıllarda da Merhum hocamızı anmaya devam edeceğiz’’

 

Doğan, Erbakan haftası kapsamında yarın ( 26 Şubat 2015) günü Fidan Yazıcıoğlu kültür merkezinde saat: 19:30 da ‘’ERBAKAN ve İSLAM BİRLİĞİ’’konulu anma programı düzenleyeceğiz, tüm Sivas halkını davet ediyoruz'' dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.