pendik escort bayan
ak

Demirci’den Sivasspor’a Kombine Bilet Desteği

24.02.2015 - 15:40, Güncelleme: 24.02.2015 - 15:40
 

Demirci’den Sivasspor’a Kombine Bilet Desteği

Sivaslı işadamı, MHP Sivas Milletvekili Aday Adayı, memleket sevdalısı Muammer Demirci’den bir destekte Sivasspor’a geldi.

Sivaslı  işadamı, MHP Sivas Milletvekili Aday Adayı, memleket sevdalısı Muammer Demirci’den bir destekte Sivasspor’a geldi. Memleketi Sivas’a ve hemşehrilerine her zaman maddi ve manevi yardımlarda bulunarak zamanın büyük bölümünü sivas’ta geçiren Muammer Demir’ci, Sivassspor’a da yardım etmeyi ihmal etmedi. Geçen haftalarda Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz’ı kulüpte ziyaret eden  Muammer Demirci, 200 adet Passolig ile bu sezon sonuna kadar 200 kişilik kombine bilet yardımında bulundu. Biletleri ve passolig dağıtımını Sivasspor yönetimine ve  bazı kuruluşlara bırakan Demirci, ödemesini de yaparak başkan Odyakmaz ve Sivasspor Yönetimine başarılar diledi.   Şu günlerde Sivas ve ilçelerinde siyasi çalışmalar yapan Muammer Demirci’nin Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adayı olduğu, adaylık listesinde yer alacağına kesin gözüyle bakılırken Sivaslılar’ın Demirci’yi ilk sırada görmek istediği vurgulanıyor. Sivas’a yaptığı yatırım ve hemşehrilerine verdiği destekle ön plana çıkan Demirci MHP tabanı tarafından da biliniyor, takdir ediliyor. Her platformda hemşehrilerinin sorunlarıyla yakından ilgilenen onları dertlerine ortak olan ve çözen  Muammer Demirci, MHP Tabanının yanı sıra diğer seçmenler tarafından da seviliyor. Demirci, şu günlerde Sivas’ta çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek çalışmalar yapıyor.   Muammer, Demirci, Sivas, MHP, Milletvekili, Adayı, yorum, resim, haber, Muammer Demirci kimdir, Muammer Demirci özgeçmişi, Muammer Demirci resimleri, Muammer Demirci yorumları, mhp, Sivas MHP Aday, Adayları 2015, milletvekili adayları, Sivas milletvekili, sivas seçim, sivas anket, anket, sivasbülteni, SİVAS, aday adayları, VEKİL ADAYLARI sivas, seçim, 2015, Demirci’den, Sivasspor’a, Kombine, Bilet, Desteği, SİVAS
Sivaslı işadamı, MHP Sivas Milletvekili Aday Adayı, memleket sevdalısı Muammer Demirci’den bir destekte Sivasspor’a geldi.

Sivaslı  işadamı, MHP Sivas Milletvekili Aday Adayı, memleket sevdalısı Muammer Demirci’den bir destekte Sivasspor’a geldi.

Memleketi Sivas’a ve hemşehrilerine her zaman maddi ve manevi yardımlarda bulunarak zamanın büyük bölümünü sivas’ta geçiren Muammer Demir’ci, Sivassspor’a da yardım etmeyi ihmal etmedi. Geçen haftalarda Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz’ı kulüpte ziyaret eden  Muammer Demirci, 200 adet Passolig ile bu sezon sonuna kadar 200 kişilik kombine bilet yardımında bulundu. Biletleri ve passolig dağıtımını Sivasspor yönetimine ve  bazı kuruluşlara bırakan Demirci, ödemesini de yaparak başkan Odyakmaz ve Sivasspor Yönetimine başarılar diledi.

 

Şu günlerde Sivas ve ilçelerinde siyasi çalışmalar yapan Muammer Demirci’nin Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adayı olduğu, adaylık listesinde yer alacağına kesin gözüyle bakılırken Sivaslılar’ın Demirci’yi ilk sırada görmek istediği vurgulanıyor.

Sivas’a yaptığı yatırım ve hemşehrilerine verdiği destekle ön plana çıkan Demirci MHP tabanı tarafından da biliniyor, takdir ediliyor. Her platformda hemşehrilerinin sorunlarıyla yakından ilgilenen onları dertlerine ortak olan ve çözen  Muammer Demirci, MHP Tabanının yanı sıra diğer seçmenler tarafından da seviliyor.

Demirci, şu günlerde Sivas’ta çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek çalışmalar yapıyor.

 

Muammer, Demirci, Sivas, MHP, Milletvekili, Adayı, yorum, resim, haber, Muammer Demirci kimdir, Muammer Demirci özgeçmişi, Muammer Demirci resimleri, Muammer Demirci yorumları, mhp, Sivas MHP Aday, Adayları 2015, milletvekili adayları, Sivas milletvekili, sivas seçim, sivas anket, anket, sivasbülteni, SİVAS, aday adayları, VEKİL ADAYLARI sivas, seçim, 2015, Demirci’den, Sivasspor’a, Kombine, Bilet, Desteği, SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.