pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Umreye Gidecek Engelliler Yemekte Buluştu

21.02.2015 - 19:31, Güncelleme: 21.02.2015 - 19:31
 

Umreye Gidecek Engelliler Yemekte Buluştu

Sivas'ta, Kutsal topraklara giderek Mekke ve Medine’yi görmek isteyen engelliler bugün bir restorantta bir araya geldi.

Sivas'ta, Kutsal topraklara giderek Mekke ve Medine’yi görmek isteyen engelliler bugün bir restorantta  bir araya geldi.   Programa MHP Milletvekili Aday Adayı hayırsever İş adamı Muammer Demirci, Sivas engelliler derneği  başkanı Mehmet İmre, Umreye gidecek engelliler ve aileleri katıldı.   Sivas Engelliler Derneği tarafından organize edilen programda bir konuşma yapan Dernek başkanı Mehmet İmre, “Mukaddes topraklara giderek Mekke’yi Mükerremeyi görmek, hem de beytullahı tavaf edebilmek ve orada rabbimizin emirlerini yerine getirmek mutlulukların en yücesidir. Dernek olarak vesile olacağımız  umreye gidecek 50 kardeşimize Umreleri şimdiden hayırlı olsun diyoruz’’   Anlaştıkları  firmanın engellilere ve refakatçilere yönelik bir paket program hazırladığını belirten Başkan İmre; “Mukaddes topraklara giderek Mekke’yi Mükerremeyi görmek, hem de beytullahı tavaf edebilmek ve orada rabbimizin emirlerini yerine getirmek mutlulukların en yücesidir. Dernek olarak vesile olacağımız umre programımızın katılan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi. İmre sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi, Engellilerimize yönelik orada çeşitli programlar hazırladık. Engellilerimizin refakatçileri olsun veya olmasın protokol yapmış olduğumuz şirket engellilerimize her türlü kolaylığı sağlayacak. Engellilerimizin ekonomik durumlarını bildiğimiz için çok uygun bir ücret ödeyecek. 3 ayda bir sakatlık maaşı alanlar 3 ayda bir ödeme yapabilecek. 15 günlük umre programında dernek olarak engellilerimize her türlü desteği vereceğiz'' dedi.   Programa katılan MHP Sivas Milletvekili Aday Adayı Muammer Demirci burada yaptığı konuşmada; Hac ve umrenin çok zor bir ibadet olduğunu hatırlatarak, Peygamber Efendimiz bile “Allah’ım onu benden kabul et ve onu bana kolaylaştır” şeklinde dua etmiştir, ifadelerinde bulundu. Demirci, “Kutsal topraklara yolcu etmek için toplandığımız bu günde kardeşlerimizi Umrelerini şimdiden hayırlı olmasını diliyorum, Sizler Kuran'ın indiği efendimizin doğduğu yerlere gideceksiniz tavaf yapacaksınız say yapacaksınız bunların hep birer anlamı var. Onun için orada zamanınızı en iyi şekilde değerlendirin. Manevi hayatınızı milat olsun Umre. Orada zemzemden içeceksiniz inşallah cennet içeceklerinden içmekte nasip olsun. Allah sizleri muvaffak etsin yolculuğunuz hayırlara vesile olsun umreniz kutlu ve kabul olsun” dedi. - Sivas    
Sivas'ta, Kutsal topraklara giderek Mekke ve Medine’yi görmek isteyen engelliler bugün bir restorantta bir araya geldi.

Sivas'ta, Kutsal topraklara giderek Mekke ve Medine’yi görmek isteyen engelliler bugün bir restorantta  bir araya geldi.

 

Programa MHP Milletvekili Aday Adayı hayırsever İş adamı Muammer Demirci, Sivas engelliler derneği  başkanı Mehmet İmre, Umreye gidecek engelliler ve aileleri katıldı.

 

Sivas Engelliler Derneği tarafından organize edilen programda bir konuşma yapan Dernek başkanı Mehmet İmre, “Mukaddes topraklara giderek Mekke’yi Mükerremeyi görmek, hem de beytullahı tavaf edebilmek ve orada rabbimizin emirlerini yerine getirmek mutlulukların en yücesidir. Dernek olarak vesile olacağımız  umreye gidecek 50 kardeşimize Umreleri şimdiden hayırlı olsun diyoruz’’

 

Anlaştıkları  firmanın engellilere ve refakatçilere yönelik bir paket program hazırladığını belirten Başkan İmre; “Mukaddes topraklara giderek Mekke’yi Mükerremeyi görmek, hem de beytullahı tavaf edebilmek ve orada rabbimizin emirlerini yerine getirmek mutlulukların en yücesidir. Dernek olarak vesile olacağımız umre programımızın katılan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

İmre sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi, Engellilerimize yönelik orada çeşitli programlar hazırladık. Engellilerimizin refakatçileri olsun veya olmasın protokol yapmış olduğumuz şirket engellilerimize her türlü kolaylığı sağlayacak. Engellilerimizin ekonomik durumlarını bildiğimiz için çok uygun bir ücret ödeyecek. 3 ayda bir sakatlık maaşı alanlar 3 ayda bir ödeme yapabilecek. 15 günlük umre programında dernek olarak engellilerimize her türlü desteği vereceğiz'' dedi.

 

Programa katılan MHP Sivas Milletvekili Aday Adayı Muammer Demirci burada yaptığı konuşmada; Hac ve umrenin çok zor bir ibadet olduğunu hatırlatarak, Peygamber Efendimiz bile “Allah’ım onu benden kabul et ve onu bana kolaylaştır” şeklinde dua etmiştir, ifadelerinde bulundu. Demirci, “Kutsal topraklara yolcu etmek için toplandığımız bu günde kardeşlerimizi Umrelerini şimdiden hayırlı olmasını diliyorum, Sizler Kuran'ın indiği efendimizin doğduğu yerlere gideceksiniz tavaf yapacaksınız say yapacaksınız bunların hep birer anlamı var. Onun için orada zamanınızı en iyi şekilde değerlendirin. Manevi hayatınızı milat olsun Umre. Orada zemzemden içeceksiniz inşallah cennet içeceklerinden içmekte nasip olsun. Allah sizleri muvaffak etsin yolculuğunuz hayırlara vesile olsun umreniz kutlu ve kabul olsun” dedi. - Sivas

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.