pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Erbakan, Sivas'ta Anıldı

21.02.2015 - 09:16, Güncelleme: 21.02.2015 - 09:16
 

Erbakan, Sivas'ta Anıldı

Saadet Partisi (SP) eski Genel Başkanı merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan, oğlu Fatih Erbakan'ın da katıldığı programla ölümünün 4'üncü yıldönümünde anıldı.

Saadet Partisi (SP) eski Genel Başkanı merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan, oğlu Fatih Erbakan'ın da katıldığı programla ölümünün 4'üncü yıldönümünde anıldı.   54'üncü hükümetin Başbakanı ve Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan, vefatının 4'üncü yılında Sivas'ta anıldı. Erbakan Vakfı Sivas Şubesi'nin Fidan Yazıoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlediği programa, vakfın genel başkanı Fatih Erbakan ve kentte faaliyet gösteren bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile yaklaşık 400 kişi katıldı.       Kuran okunması ile başlayan programda merhum genel başkan Necmettin Erbakan ile ilgili görüntüler sinevizyona yansıtıldı. Daha sonra Fatih Erbakan, babasının yaşamını anlatarak, "Bu akşam Sivas'ta, bütün devlet adamlarının ve siyasetçilerin önünde korkudan titrediği Amerika'ya karşı meclis kürsüsünde 'Bana ne Amerika'dan, bana ne Amerika'dan' diye haykıran bir lideri anıyoruz. ve bizlerde o liderin yolundan giden milli görüşçüler olarak kendisini anarken hep birlikte diyoruz ki; 'Korkar mı siyonizmin planından, milli görüşçü olursa insan. Hodri meydan. Hodri meydan.' O cesur, o kararlı, o büyük mücahitin davasına, emanetine sahip çıkan milli görüşçüler olarak bizde aynen kendisi gibi bu akşam Sivas'tan zalimlere hep birlikte meydan okuyoruz" dedi. - Sivas  
Saadet Partisi (SP) eski Genel Başkanı merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan, oğlu Fatih Erbakan'ın da katıldığı programla ölümünün 4'üncü yıldönümünde anıldı.

Saadet Partisi (SP) eski Genel Başkanı merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan, oğlu Fatih Erbakan'ın da katıldığı programla ölümünün 4'üncü yıldönümünde anıldı.

 

54'üncü hükümetin Başbakanı ve Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan, vefatının 4'üncü yılında Sivas'ta anıldı. Erbakan Vakfı Sivas Şubesi'nin Fidan Yazıoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlediği programa, vakfın genel başkanı Fatih Erbakan ve kentte faaliyet gösteren bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile yaklaşık 400 kişi katıldı.

 

 

 

Kuran okunması ile başlayan programda merhum genel başkan Necmettin Erbakan ile ilgili görüntüler sinevizyona yansıtıldı. Daha sonra Fatih Erbakan, babasının yaşamını anlatarak, "Bu akşam Sivas'ta, bütün devlet adamlarının ve siyasetçilerin önünde korkudan titrediği Amerika'ya karşı meclis kürsüsünde 'Bana ne Amerika'dan, bana ne Amerika'dan' diye haykıran bir lideri anıyoruz. ve bizlerde o liderin yolundan giden milli görüşçüler olarak kendisini anarken hep birlikte diyoruz ki; 'Korkar mı siyonizmin planından, milli görüşçü olursa insan. Hodri meydan. Hodri meydan.' O cesur, o kararlı, o büyük mücahitin davasına, emanetine sahip çıkan milli görüşçüler olarak bizde aynen kendisi gibi bu akşam Sivas'tan zalimlere hep birlikte meydan okuyoruz" dedi. - Sivas

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.