pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ehliyet Ceza Puanı ve Ehliyet Sorgulama

01.02.2015 - 18:54, Güncelleme: 01.02.2015 - 18:54
 

Ehliyet Ceza Puanı ve Ehliyet Sorgulama

Ehliyet ceza puanı trafikte çeşitli sebeplerle ceza almış sürücülerin aldıkları cezaya ek olarak sürücü ceza puanı da almaları olarak yorumlanabilir.

  Ehliyet ceza puanı trafikte çeşitli sebeplerle ceza almış sürücülerin aldıkları cezaya ek olarak sürücü ceza puanı da almaları olarak yorumlanabilir. Ulaştırma Bakanlığı tarafından görüş olarak bildirilen bu sistemde asıl amaç trafik kurallarına riayet etmeyi arttırmak ve insanların daha az hata yapmalarına neden olmaktır. Sürücü ceza puanında belli bir limitin üzerinde puan alan sürücülerin 3 veya 6 ay gibi sürelerde ehliyetlerine el konulabilmektedir. Bu anlamda çok önemli bir tehdit unsuru olduğunu düşünürsek ehliyet ceza puanı almamak adına kurallara uymak söz konusu olacaktır. Ceza puanı 1 yıl boyunca kalır sonrasında zaman aşımına uğrayarak sıfırlansa da dediğimiz gibi çok önemli bir uygulamadır. Ehliyet ceza puanı sorgulama işlemleri artık intersen üzerinden yapılabilmektedir. Ne kadar ceza puanı yediğinizi ve ehliyetinize el konulup konulmayacağı bilgisine ulaşmak isterseniz aşağıdaki kaynak linkimizden inceleme yapabilirsiniz. Ehliyet sorgulama da yine belirtmiş olduğumuz gibi ehliyet üzerinde ne tür cezaların var olduğunu tespit etmeye yönelik vatandaşlarımıza sunulmuştur. Aracisorgula.com sitesi olarak kullanıcılarımıza bu tür sorgulamaları gerçekleştirmeleri için sitemizi incelemenizi öneriyoruz. Ehliyet ceza Puanı sorgulama İçin Tıkla Ehliyet Sorgulama için Tıkla Kaynak: Online araç sorgulama
Ehliyet ceza puanı trafikte çeşitli sebeplerle ceza almış sürücülerin aldıkları cezaya ek olarak sürücü ceza puanı da almaları olarak yorumlanabilir.


 

Ehliyet ceza puanı trafikte çeşitli sebeplerle ceza almış sürücülerin aldıkları cezaya ek olarak sürücü ceza puanı da almaları olarak yorumlanabilir. Ulaştırma Bakanlığı tarafından görüş olarak bildirilen bu sistemde asıl amaç trafik kurallarına riayet etmeyi arttırmak ve insanların daha az hata yapmalarına neden olmaktır. Sürücü ceza puanında belli bir limitin üzerinde puan alan sürücülerin 3 veya 6 ay gibi sürelerde ehliyetlerine el konulabilmektedir. Bu anlamda çok önemli bir tehdit unsuru olduğunu düşünürsek ehliyet ceza puanı almamak adına kurallara uymak söz konusu olacaktır. Ceza puanı 1 yıl boyunca kalır sonrasında zaman aşımına uğrayarak sıfırlansa da dediğimiz gibi çok önemli bir uygulamadır. Ehliyet ceza puanı sorgulama işlemleri artık intersen üzerinden yapılabilmektedir.

Ne kadar ceza puanı yediğinizi ve ehliyetinize el konulup konulmayacağı bilgisine ulaşmak isterseniz aşağıdaki kaynak linkimizden inceleme yapabilirsiniz. Ehliyet sorgulama da yine belirtmiş olduğumuz gibi ehliyet üzerinde ne tür cezaların var olduğunu tespit etmeye yönelik vatandaşlarımıza sunulmuştur. Aracisorgula.com sitesi olarak kullanıcılarımıza bu tür sorgulamaları gerçekleştirmeleri için sitemizi incelemenizi öneriyoruz.

Ehliyet ceza Puanı sorgulama İçin Tıkla

Ehliyet Sorgulama için Tıkla

Kaynak: Online araç sorgulama

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.