pendik escort bayan
ak

Kozmetik Ürün Yüklü Tır Devrildi

31.01.2015 - 19:02, Güncelleme: 31.01.2015 - 19:02
 

Kozmetik Ürün Yüklü Tır Devrildi

Sivas'ın Suşehri ilçesinde kozmetik ürünleri taşıyan TIR yağmur nedeni ile kayganlaşan yolda yan yatarak devrildi.

Sivas'ın Suşehri ilçesinde kozmetik ürünleri taşıyan TIR yağmur nedeni ile kayganlaşan yolda yan yatarak devrildi. Kazada yaralanan olmadı.   Kaza bugün saat 14.30'da D-100 karayolu 11'nci kilometrede meydana geldi. İstanbul'dan İran'a kozmetik ürünleri taşıyan Asghar Abdollahighanati (26) yönetimindeki 52 A 561 10 çekici, 52 A 562 10 dorse plakalı TIR, Suşehri ilçesi yakınlarında yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda ters şeride geçip, yan yatarak devrildi.     Kazayı TIR sürücüsü Asghar Abdollahighanati yara almadan atlattı. TIR'ın dorsesinde bulunan kozmetik ürünleri ise yola saçıldı. Kaza nedeni ile Tokat- Erzincan karayolunun tek şeridi trafiğe kapandı. Yola dökülen malzemelerin temizlenmesi ve TIR'ın kenara alınmasından sonra yol ulaşıma yeniden açıldı. - Suşehri
Sivas'ın Suşehri ilçesinde kozmetik ürünleri taşıyan TIR yağmur nedeni ile kayganlaşan yolda yan yatarak devrildi.

Sivas'ın Suşehri ilçesinde kozmetik ürünleri taşıyan TIR yağmur nedeni ile kayganlaşan yolda yan yatarak devrildi. Kazada yaralanan olmadı.

 

Kaza bugün saat 14.30'da D-100 karayolu 11'nci kilometrede meydana geldi. İstanbul'dan İran'a kozmetik ürünleri taşıyan Asghar Abdollahighanati (26) yönetimindeki 52 A 561 10 çekici, 52 A 562 10 dorse plakalı TIR, Suşehri ilçesi yakınlarında yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda ters şeride geçip, yan yatarak devrildi.

 

 

Kazayı TIR sürücüsü Asghar Abdollahighanati yara almadan atlattı. TIR'ın dorsesinde bulunan kozmetik ürünleri ise yola saçıldı. Kaza nedeni ile Tokat- Erzincan karayolunun tek şeridi trafiğe kapandı. Yola dökülen malzemelerin temizlenmesi ve TIR'ın kenara alınmasından sonra yol ulaşıma yeniden açıldı. - Suşehri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.