pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Karar Merakla Bekleniyor!

31.01.2015 - 12:15, Güncelleme: 31.01.2015 - 12:15
 

Karar Merakla Bekleniyor!

Av. Ziya Şahin’in tek adaylığına karşı çıkan Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu, genel merkeze çağrıldı.

Kuzu’nun görevden alınacağı söylentileri ayyuka çıktı. AK Parti’de İl Başkanlığı seçimleri öncesi aday sayısındaki artış, partide de çeşitli tartışmalara sebep oldu. Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın il başkanlığı seçimine Av. Ziya Şahin’in başkanlığında tek liste ile gidilmesine yönelik yaptığı girişimlerin ardından peş peşe yeni adayların çıkması genel merkezi de tedirgin etti.  Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu’nun da Av. Ziya Şahin’in tek adaylığına karşı çıkması ise işin tuzu biberi oldu. ÖZEL KALEM TEPKİSİ Bilindiği gibi Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın özel kalem müdürü hemşerimiz Halim Gündoğdu, sosyal medya üzerinden Ak Parti İl Genel Meclisi üyelerinin bir paylaşımına tepki göstermiş ve Bakan Yılmaz’ın adayının Av. Ziya Şahin olduğunu yazmıştı. Sert bir üslupla, bakanın bu yöndeki tavrını dile getiren Göndoğdu, partililerden de tepki almıştı. Kamuoyunda Av. Ziya Şahin’in tek listeyle seçime gideceği yönünde görüş oluşmasının ardından Muammer Yıldız il başkanlığı için adaylığını açıkladı. Peşinden Av. Muzaffer Gümüş’ün adaylığını açıklaması üzerine, aday sayısının 5’e çıkacağı yönünde söylentiler de arttı. BAŞKAN YARDIMCISI GELDİ İl kongrelerinde birden fazla listeye izin vermeyen Ak Parti Genel Merkezi, Sivas’taki durumu değerlendirmek üzere Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu’nun yardımcısı Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar’ı Sivas’a gönderdi.  Gece il yönetimi ile tek tek sabaha kadar görüşen Kaçar, ertesi gün Merkez İlçe yönetimi ile görüştü. İddiaya göre, Kaçar’ın, il seçimine Av. Ziya Şahin başkanlığında tek liste olarak seçime gitme kararı aldıklarını açıklaması üzerine, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu buna karşı çıktı. Kuzu’nun geri adım atmaması üzerine, Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu’nun Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu’yu Ankara’ya çağırarak istifasını istediği, aksi halde görevden alacağını söylediği iddia edildi. İL BAŞKANI ANKARA’DA Merkez ilçe Başkanı Ahmet Kuzu ve yönetiminin dün partiye uğramaması üzerine görevden alındıkları yönünde çeşitli spekülasyonlar yapılırken Genel Merkez İl Başkanı Av. Ziya Şahin’i Ankara’ya çağırdı. Önceki gün Ankara’da çeşitli görüşmeler yapan Av. Ziya Şahin’in nasıl bir kararla döneceği ise merak konusu....   Kaynak: Sivas Hakikat Gazetesi
Av. Ziya Şahin’in tek adaylığına karşı çıkan Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu, genel merkeze çağrıldı.

Kuzu’nun görevden alınacağı söylentileri ayyuka çıktı.


AK Parti’de İl Başkanlığı seçimleri öncesi aday sayısındaki artış, partide de çeşitli tartışmalara sebep oldu. Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın il başkanlığı seçimine Av. Ziya Şahin’in başkanlığında tek liste ile gidilmesine yönelik yaptığı girişimlerin ardından peş peşe yeni adayların çıkması genel merkezi de tedirgin etti.  Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu’nun da Av. Ziya Şahin’in tek adaylığına karşı çıkması ise işin tuzu biberi oldu.


ÖZEL KALEM TEPKİSİ

Bilindiği gibi Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın özel kalem müdürü hemşerimiz Halim Gündoğdu, sosyal medya üzerinden Ak Parti İl Genel Meclisi üyelerinin bir paylaşımına tepki göstermiş ve Bakan Yılmaz’ın adayının Av. Ziya Şahin olduğunu yazmıştı. Sert bir üslupla, bakanın bu yöndeki tavrını dile getiren Göndoğdu, partililerden de tepki almıştı.


Kamuoyunda Av. Ziya Şahin’in tek listeyle seçime gideceği yönünde görüş oluşmasının ardından Muammer Yıldız il başkanlığı için adaylığını açıkladı. Peşinden Av. Muzaffer Gümüş’ün adaylığını açıklaması üzerine, aday sayısının 5’e çıkacağı yönünde söylentiler de arttı.


BAŞKAN YARDIMCISI GELDİ

İl kongrelerinde birden fazla listeye izin vermeyen Ak Parti Genel Merkezi, Sivas’taki durumu değerlendirmek üzere Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu’nun yardımcısı Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar’ı Sivas’a gönderdi.  Gece il yönetimi ile tek tek sabaha kadar görüşen Kaçar, ertesi gün Merkez İlçe yönetimi ile görüştü. İddiaya göre, Kaçar’ın, il seçimine Av. Ziya Şahin başkanlığında tek liste olarak seçime gitme kararı aldıklarını açıklaması üzerine, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu buna karşı çıktı. Kuzu’nun geri adım atmaması üzerine, Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu’nun Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu’yu Ankara’ya çağırarak istifasını istediği, aksi halde görevden alacağını söylediği iddia edildi.


İL BAŞKANI ANKARA’DA

Merkez ilçe Başkanı Ahmet Kuzu ve yönetiminin dün partiye uğramaması üzerine görevden alındıkları yönünde çeşitli spekülasyonlar yapılırken Genel Merkez İl Başkanı Av. Ziya Şahin’i Ankara’ya çağırdı. Önceki gün Ankara’da çeşitli görüşmeler yapan Av. Ziya Şahin’in nasıl bir kararla döneceği ise merak konusu....

 

Kaynak: Sivas Hakikat Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.