pendik escort bayan
ak

AK Parti'de vekillik yarışı başladı

31.01.2015 - 09:44, Güncelleme: 31.01.2015 - 09:44
 

AK Parti'de vekillik yarışı başladı

Genel seçimlerde aday adayı olacak kamu görevlilerinin istifası için son gün olan 10 Şubat’a kısa bir süre kala Aday Adayları kendilerini şimdiden göstermeye başladı.

Genel seçimlerde aday adayı olacak kamu görevlilerinin istifası için son gün olan 10 Şubat’a kısa bir süre kala Aday Adayları kendilerini şimdiden göstermeye başladı. Milletvekili Genel Seçimleri’nde adayı olmak isteyen aday adayları kendilerini göstermeye başladı.  Sivas Çeçen Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayhan Ergüven, genel seçimlerde AK Parti’den Sivas  milletvekilliği aday adayı olmak için Kamu kurumundaki görevinden istifa etti.   Genel seçimlere 5 ay kala AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Ayhan Ergüven, memleketi Sivas’a milletvekili olarak hizmet etmek istediğini söyledi. Milletvekili adayı olabilmek için çalışmalarına şimdiden başladığını belirten Ergüven, aday olması halinde seçim arefesinde partisi için daha geniş çaplı çalışmalar yapacağını bildirdi.     Ayhan Ergüven Kimdir?     10.09.1973 Sivas Şarkışla da doğan Ayhan Ergüven ilk ,orta ve lise eğitimini Şarkışla da tamamladı.1999 yılından bugüne Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları memuriyet görevinde bulunmaktadır.Anadolu Üniversitesi İktisat bölümü son sınıf öğrencisidir. 1994-2010 tarihleri arasında Sivas Çeçen, Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeliğinde bulunmuştur.2008-2011 yılları arasında Demiryolları Makinist Derneği yönetim kurulu üyeliğinde bulunmuştur.2008-2013 tarihleri arasında Ulaştırma Memur Sen yönetim kurulu üyeliğinde bulunmuştur.2010 yılında başlayan ve devam eden Dünya Çeçen kongreleri daimi üyeliğindedir.Evli ve üç çocuk babasıdır.2010 yılından bugüne şuan içinde devam eden Çeçen Kafkas Kültür ve Çalışma Derneği başkanlığını yapmaktadır.Bildiği diller arasında Çeçence ve az derece de Rusça yer almaktadır.
Genel seçimlerde aday adayı olacak kamu görevlilerinin istifası için son gün olan 10 Şubat’a kısa bir süre kala Aday Adayları kendilerini şimdiden göstermeye başladı.

Genel seçimlerde aday adayı olacak kamu görevlilerinin istifası için son gün olan 10 Şubat’a kısa bir süre kala Aday Adayları kendilerini şimdiden göstermeye başladı.


Milletvekili Genel Seçimleri’nde adayı olmak isteyen aday adayları kendilerini göstermeye başladı.  Sivas Çeçen Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayhan Ergüven, genel seçimlerde AK Parti’den Sivas  milletvekilliği aday adayı olmak için Kamu kurumundaki görevinden istifa etti.

 

Genel seçimlere 5 ay kala AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Ayhan Ergüven, memleketi Sivas’a milletvekili olarak hizmet etmek istediğini söyledi. Milletvekili adayı olabilmek için çalışmalarına şimdiden başladığını belirten Ergüven, aday olması halinde seçim arefesinde partisi için daha geniş çaplı çalışmalar yapacağını bildirdi.

 

 

Ayhan Ergüven Kimdir?

 

 

10.09.1973 Sivas Şarkışla da doğan Ayhan Ergüven ilk ,orta ve lise eğitimini Şarkışla da tamamladı.1999 yılından bugüne Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları memuriyet görevinde bulunmaktadır.Anadolu Üniversitesi İktisat bölümü son sınıf öğrencisidir. 1994-2010 tarihleri arasında Sivas Çeçen, Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeliğinde bulunmuştur.2008-2011 yılları arasında Demiryolları Makinist Derneği yönetim kurulu üyeliğinde bulunmuştur.2008-2013 tarihleri arasında Ulaştırma Memur Sen yönetim kurulu üyeliğinde bulunmuştur.2010 yılında başlayan ve devam eden Dünya Çeçen kongreleri daimi üyeliğindedir.Evli ve üç çocuk babasıdır.2010 yılından bugüne şuan içinde devam eden Çeçen Kafkas Kültür ve Çalışma Derneği başkanlığını yapmaktadır.Bildiği diller arasında Çeçence ve az derece de Rusça yer almaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.