pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Köy Korucusunun Ayakları Dondu

30.01.2015 - 08:45, Güncelleme: 30.01.2015 - 08:45
 

Sivas'ta Köy Korucusunun Ayakları Dondu

Sivas'ta yaşayan 68 yaşındaki köy koruyucusu Osman Korkmaz çıktığı arazide soğuk hava nedeni ile donma tehlikesi geçirdi.

Sivas'ta yaşayan 68 yaşındaki köy koruyucusu Osman Korkmaz çıktığı arazide soğuk hava nedeni ile donma tehlikesi geçirdi.   İmranlı ilçesine bağlı Uyanık köyünde yalnız yaşayan 7 çocuk babası köy korucusu Orhan Korkmaz kış nedeniyle aç kalan yabani hayvanların köye inmesini engellemek için silahını alarak araziye çıktı. Bir süre köy çevresinde dolaşan Korkamaz havanın kararması ile birlikte köye dönmek istedi.   Bu arada soğuk hava nedeniyle ıslanan ayakları donmaya başlayan Korkmaz yürümekte zorluk çekti. Sürünerek evine gelen ve sobanın yanına oturarak ısınmak isteyen Korkmaz ayak parmaklarını hisetmediğini fark edince, yakınlarından yardım istedi.     İmranlı Devlet Hastanesi'ne götürülen Korkmaz, yapılan ilk müdahalenin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilerek plastik cerrahi servisinde tedaviye alındı. Tedavisi süren Osman Korkmaz, "Akşam olduğu zaman bazen köye kutlar iniyordu. Ben de araziye çıkarak kontrol etmek istedim. O sırada ayaklarımı üşütmüşüm. Bu nedenle ayağım donmuş. Parmaklarım şu anda hareket etmiyor" diye konuştu. -  İMRANLI
Sivas'ta yaşayan 68 yaşındaki köy koruyucusu Osman Korkmaz çıktığı arazide soğuk hava nedeni ile donma tehlikesi geçirdi.

Sivas'ta yaşayan 68 yaşındaki köy koruyucusu Osman Korkmaz çıktığı arazide soğuk hava nedeni ile donma tehlikesi geçirdi.

 

İmranlı ilçesine bağlı Uyanık köyünde yalnız yaşayan 7 çocuk babası köy korucusu Orhan Korkmaz kış nedeniyle aç kalan yabani hayvanların köye inmesini engellemek için silahını alarak araziye çıktı. Bir süre köy çevresinde dolaşan Korkamaz havanın kararması ile birlikte köye dönmek istedi.

 

Bu arada soğuk hava nedeniyle ıslanan ayakları donmaya başlayan Korkmaz yürümekte zorluk çekti. Sürünerek evine gelen ve sobanın yanına oturarak ısınmak isteyen Korkmaz ayak parmaklarını hisetmediğini fark edince, yakınlarından yardım istedi.

 

 

İmranlı Devlet Hastanesi'ne götürülen Korkmaz, yapılan ilk müdahalenin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilerek plastik cerrahi servisinde tedaviye alındı. Tedavisi süren Osman Korkmaz, "Akşam olduğu zaman bazen köye kutlar iniyordu. Ben de araziye çıkarak kontrol etmek istedim. O sırada ayaklarımı üşütmüşüm. Bu nedenle ayağım donmuş. Parmaklarım şu anda hareket etmiyor" diye konuştu. -  İMRANLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.