pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Mahallelinin Divriği’de ne işi var?

29.01.2015 - 10:27, Güncelleme: 29.01.2015 - 10:27
 

Mahallelinin Divriği’de ne işi var?

Atv de yayınlanan Kaçak Dizisinin çekimlerinden sonra Kardeş payı adlı dizinin 2.sezonun ilk bölümüde Divriğide çekildi.

İlk sezonu ile milyonlarca izleyiciyi ekranlara kilitleyen Kardeş Payı, yeni sezonda Sivas'ın Divriği ilçesinde yapılan çekimleriyle bu akşam izleyicileri ile buluşuyor. Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Seda Bakan’ın rol aldığı Kardeş Payı’nda ikinci sezon başlıyor.   Star TV’nin dizisi Kardeş Payının 2. sezon çekimleri Divriği ilçesinde bitti. Bugün (29-01-2015) 22:00 saatlerinde izleyicileri ile buluşacak olan kardeş payı Divriği’nin tanıtımına büyük katkı sağlayacağa benziyor.   Metin, Ali ve Feyza'nın dünyayı güzelleştirecek icatları için çabalarını, mahalle yaşantısını, aşk hikayelerini anlatan fenomen dizinin yeni sezonu izleyiciler tarafından merakla bekleniyordu.   Mahallelinin Divriği’de ne işi var? Her hafta seyirciyi ekran başına kilitleyen Kardeş Payı; Metin, Ali, Feyyza’nın aşk hikayeleri ve mahallede yaşanan komik olaylarıyla bu sezon da çok konuşulacak. Dünyaya barış ve mutluluk getirmek için yola çıkan mucit kardeşler tüm mahalleyi Divriği'ye getirirler. Kimsenin onları bulamayacaklarını düşündükleri yerde hepsi farklı bir meslekle sözüm ona tanık koruma programındadırlar.       Kardeş Payı isimli dizinin Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, hem senarist hem yönetmen koltuğunda Selçuk Aydemir’in bulunduğu dizinin başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Bakan paylaşıyor.
Atv de yayınlanan Kaçak Dizisinin çekimlerinden sonra Kardeş payı adlı dizinin 2.sezonun ilk bölümüde Divriğide çekildi.

İlk sezonu ile milyonlarca izleyiciyi ekranlara kilitleyen Kardeş Payı, yeni sezonda Sivas'ın Divriği ilçesinde yapılan çekimleriyle bu akşam izleyicileri ile buluşuyor. Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Seda Bakan’ın rol aldığı Kardeş Payı’nda ikinci sezon başlıyor.

 

Star TV’nin dizisi Kardeş Payının 2. sezon çekimleri Divriği ilçesinde bitti. Bugün (29-01-2015) 22:00 saatlerinde izleyicileri ile buluşacak olan kardeş payı Divriği’nin tanıtımına büyük katkı sağlayacağa benziyor.

 

Metin, Ali ve Feyza'nın dünyayı güzelleştirecek icatları için çabalarını, mahalle yaşantısını, aşk hikayelerini anlatan fenomen dizinin yeni sezonu izleyiciler tarafından merakla bekleniyordu.

 

Mahallelinin Divriği’de ne işi var?

Her hafta seyirciyi ekran başına kilitleyen Kardeş Payı; Metin, Ali, Feyyza’nın aşk hikayeleri ve mahallede yaşanan komik olaylarıyla bu sezon da çok konuşulacak.

Dünyaya barış ve mutluluk getirmek için yola çıkan mucit kardeşler tüm mahalleyi Divriği'ye getirirler. Kimsenin onları bulamayacaklarını düşündükleri yerde hepsi farklı bir meslekle sözüm ona tanık koruma programındadırlar.

 

 

 

Kardeş Payı isimli dizinin Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği, hem senarist hem yönetmen koltuğunda Selçuk Aydemir’in bulunduğu dizinin başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Bakan paylaşıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.