pendik escort bayan
ak

Şok iddia: cemaat oylarını hdpye mi verecek!

29.01.2015 - 09:08, Güncelleme: 29.01.2015 - 09:08
 

Şok iddia: cemaat oylarını hdpye mi verecek!

Melih Gökçek'ten bomba açıklamalar.... Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, paralel yapının barajı geçmesi için oylarını HDP'ye vereceğini öne sürdü. Başkan Gökçek, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun partisini sağa açması için talimat aldığını da idd

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, paralel yapının barajı geçmesi için oylarını HDP'ye vereceğini öne sürdü. Başkan Gökçek, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun partisini sağa açması için talimat aldığını da iddia etti.   CHP hakkında yaptığı doğru tahminlerle “CHP uzmanı” olarak anılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yeni iddialarda bulundu. “PARELEL OYLAR HDP'YE”  Twitter adresinde yaptığı açıklamada paralel yapının CHP ve MHP'den milletvekili adaylarını sıraya koyacağını belirten Başkan Gökçek, yapının oylarını barajı geçmesi için HDP'ye vereceğini öne sürdü. KILIÇDAROLU'NA'SAĞ' TALİMATI  Paralel yapının CHP lideri Kılıçdaroğlu'na partisini sağa açması için talimat verdiğini de ekleyen Başkan Gökçek, “Bu sayede KK'ya kızan gerçek solcu CHP'liler HDP'ye kayacak” notunu düştü. “PARALEL YAPI 3 PARTİYLE OYNUYOR”  Gökçek şöyle devam etti: AK Parti'ye diş geçiremeyen paralel yapı, muhalefetteki üç partiyle adeta oynuyor. Üç parti de paralel yapı ne derse o oluyor…   Gökçek'in o tweetleri şöyle:
Melih Gökçek'ten bomba açıklamalar.... Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, paralel yapının barajı geçmesi için oylarını HDP'ye vereceğini öne sürdü. Başkan Gökçek, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun partisini sağa açması için talimat aldığını da idd

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, paralel yapının barajı geçmesi için oylarını HDP'ye vereceğini öne sürdü. Başkan Gökçek, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun partisini sağa açması için talimat aldığını da iddia etti.

 

CHP hakkında yaptığı doğru tahminlerle “CHP uzmanı” olarak anılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yeni iddialarda bulundu.


“PARELEL OYLAR HDP'YE” 

Twitter adresinde yaptığı açıklamada paralel yapının CHP ve MHP'den milletvekili adaylarını sıraya koyacağını belirten Başkan Gökçek, yapının oylarını barajı geçmesi için HDP'ye vereceğini öne sürdü.

KILIÇDAROLU'NA'SAĞ' TALİMATI 

Paralel yapının CHP lideri Kılıçdaroğlu'na partisini sağa açması için talimat verdiğini de ekleyen Başkan Gökçek, “Bu sayede KK'ya kızan gerçek solcu CHP'liler HDP'ye kayacak” notunu düştü.

“PARALEL YAPI 3 PARTİYLE OYNUYOR” 

Gökçek şöyle devam etti: AK Parti'ye diş geçiremeyen paralel yapı, muhalefetteki üç partiyle adeta oynuyor. Üç parti de paralel yapı ne derse o oluyor…

 

Gökçek'in o tweetleri şöyle:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.