pendik escort bayan
ak

Bir Asırlık Çınar, Vahide Nine

26.01.2015 - 13:51, Güncelleme: 26.01.2015 - 13:51
 

Bir Asırlık Çınar, Vahide Nine

İnsanımızın değer yargıları arasında yaşlıya sevgi, dayanışma ve saygı vardır. Yaşlılarımıza ve onların sorunlarına sahip çıkmak insanlık görevimizdir. İlerlemiş yaşı sebebiyle kendi ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çeken yaşlılarımız, her zaman ilgi be

 İnsanımızın değer yargıları arasında yaşlıya sevgi, dayanışma ve saygı vardır. Yaşlılarımıza ve onların sorunlarına sahip çıkmak insanlık görevimizdir. İlerlemiş yaşı sebebiyle kendi ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çeken yaşlılarımız, her zaman ilgi bekliyor.   Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız, dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır.     Belediye Başkanı Sami Aydın’ın eşi Yurdagül Aydın, Sivas’ta yaşayan 105 yaşındaki Vahide Karakaya’yı evinde ziyaret etti. Vahide Nine, kızı ve torunuyla aynı evde yaşıyor.  Evine gelen misafirler, Vahide Nine’yi bir hayli mutlu etti. Ailesi, bir asrı geride bırakan Vahide Nine’nin, ilerlemiş yaşına rağmen herhangi bir sağlık problemi olmadığını ifade etti.    Yedi çocuk annesi Vahide Nine, bir asrı geçen ömründe torununun torununu görmüş. 100’den fazla torunu var. Vahide Nine, 105 yıllık ömründe çok sıkıntılar çekmiş. İyi günleri de, zor günleri de olmuş. Ömrünü şükür ve sabırla geçiren Vahide Nine, bütün Müslümanlar için dua ettiğini ediyor ve vaktini bu şekilde geçirdiğini ifade ediyor.     Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak, hepimizin öncelikli görevleri olmalıdır. Bizleri bekleyenleri asla bekletmeyelim, bekletmeyelim ki bizler de ileride bekleyen olmayalım. Unutmayalım bugün genç olanlar bir gün yaşlanacak.       Merkez Olukman köyü nufusuna kayıtlı olan Vahide Karakaya, Kızı Gelini ve torunları ile Sivas'ta mutlu bir şekilde yaşamını sürdürüyor. Bizlerde Vahide nineye Sivas Bülteni Ailesi olarak Sağlıklı mutlu bir yaşam diliyoruz. - SİVAS
İnsanımızın değer yargıları arasında yaşlıya sevgi, dayanışma ve saygı vardır. Yaşlılarımıza ve onların sorunlarına sahip çıkmak insanlık görevimizdir. İlerlemiş yaşı sebebiyle kendi ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çeken yaşlılarımız, her zaman ilgi be

 İnsanımızın değer yargıları arasında yaşlıya sevgi, dayanışma ve saygı vardır. Yaşlılarımıza ve onların sorunlarına sahip çıkmak insanlık görevimizdir. İlerlemiş yaşı sebebiyle kendi ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çeken yaşlılarımız, her zaman ilgi bekliyor.

 

Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız, dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır.

 

 

Belediye Başkanı Sami Aydın’ın eşi Yurdagül Aydın, Sivas’ta yaşayan 105 yaşındaki Vahide Karakaya’yı evinde ziyaret etti. Vahide Nine, kızı ve torunuyla aynı evde yaşıyor.  Evine gelen misafirler, Vahide Nine’yi bir hayli mutlu etti. Ailesi, bir asrı geride bırakan Vahide Nine’nin, ilerlemiş yaşına rağmen herhangi bir sağlık problemi olmadığını ifade etti. 

 

Yedi çocuk annesi Vahide Nine, bir asrı geçen ömründe torununun torununu görmüş. 100’den fazla torunu var. Vahide Nine, 105 yıllık ömründe çok sıkıntılar çekmiş. İyi günleri de, zor günleri de olmuş. Ömrünü şükür ve sabırla geçiren Vahide Nine, bütün Müslümanlar için dua ettiğini ediyor ve vaktini bu şekilde geçirdiğini ifade ediyor.

 

 

Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak, hepimizin öncelikli görevleri olmalıdır. Bizleri bekleyenleri asla bekletmeyelim, bekletmeyelim ki bizler de ileride bekleyen olmayalım. Unutmayalım bugün genç olanlar bir gün yaşlanacak.

 

 

 

Merkez Olukman köyü nufusuna kayıtlı olan Vahide Karakaya, Kızı Gelini ve torunları ile Sivas'ta mutlu bir şekilde yaşamını sürdürüyor. Bizlerde Vahide nineye Sivas Bülteni Ailesi olarak Sağlıklı mutlu bir yaşam diliyoruz. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.