pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sergen Yalçın, Sivok'u İstiyor

26.01.2015 - 10:45, Güncelleme: 26.01.2015 - 10:45
 

Sergen Yalçın, Sivok'u İstiyor

Medicana Sivasspor'un hocası Sergen Yalçın, Beşiktaş'tan ayrılmak isteyen Tomas Sivok'u kadrosuna katmak istiyor.

Sezonun ikinci yarısına Trabzonspor yenilgisiyle başlayan Sivasspor bir süredir orta sahaya yapacağı takviye üzerinde çalışıyordu. Ancak Kırmızı-Beyazlılar'ın listesine sürpriz bir isim daha girdi.   SERGEN, ESKİ KARTAL'I İSTİYOR   Edinilen bilgiye göre Sivas'ın hocası Sergen Yalçın, yönetimden Tomas Sivok'un kadroya katılmasını istedi. Sakatlığı nedeniyle takımının Antalya kampından ayrılan ve sözleşmesi sezon sonunda biteceği için ayrılması gündemde olan Çek stoperle görüşmelerin başlayacağı öğrenildi.   ÖNCE BEŞİKTAŞ'LA GÖRÜŞÜLECEK     Fanatik'in haberine göre; Hatırlanacağı üzere Beşiktaş, Sivas'ı zora sokmamak için Cicinho transferinden vazgeçmişti. Bu nedenle Sivaslı idareciler, önce Beşiktaş cephesinin fikrini alacak, ayrılık kararı durumunda Sivok'la görüşmelere resmen başlayacak.
Medicana Sivasspor'un hocası Sergen Yalçın, Beşiktaş'tan ayrılmak isteyen Tomas Sivok'u kadrosuna katmak istiyor.

Sezonun ikinci yarısına Trabzonspor yenilgisiyle başlayan Sivasspor bir süredir orta sahaya yapacağı takviye üzerinde çalışıyordu. Ancak Kırmızı-Beyazlılar'ın listesine sürpriz bir isim daha girdi.

 

SERGEN, ESKİ KARTAL'I İSTİYOR

 

Edinilen bilgiye göre Sivas'ın hocası Sergen Yalçın, yönetimden Tomas Sivok'un kadroya katılmasını istedi. Sakatlığı nedeniyle takımının Antalya kampından ayrılan ve sözleşmesi sezon sonunda biteceği için ayrılması gündemde olan Çek stoperle görüşmelerin başlayacağı öğrenildi.

 

ÖNCE BEŞİKTAŞ'LA GÖRÜŞÜLECEK

 

 

Fanatik'in haberine göre; Hatırlanacağı üzere Beşiktaş, Sivas'ı zora sokmamak için Cicinho transferinden vazgeçmişti. Bu nedenle Sivaslı idareciler, önce Beşiktaş cephesinin fikrini alacak, ayrılık kararı durumunda Sivok'la görüşmelere resmen başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.