pendik escort bayan
ak

Sivas'ta 125 Bin Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı

Kültür-Sanat 23.01.2015 - 14:03, Güncelleme: 23.01.2015 - 14:03
 

Sivas'ta 125 Bin Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı

Sivas'ta 125 bin öğrenci karne sevinci yaşadı SİVAS'ta eğitim-öğretim yılının ilk yarısının sona ermesi nedeni ile öğrenciler karne heyecanı yaşadı.

Sivas'ta 125 bin öğrenci karnelerini alıp yarıyıl tatiline girmenin sevincini yaşadı. Aşık Veysel Ortaokulu'nda eğitim gören öğrencilerin karnelerini Sivas Valisi Alim Barut dağıttı.   2014- 2015 eğitim- öğretim döneminin ilk yarısının sona ermesi nedeniyle kent merkezindeki Aşık Veysel Ortaokulu'nda karne dağıtım töreni düzenlendi. Törene Sivas Valisi Alim Barut, Belediye Başkanı AK Partili Sami Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan ve İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar katıldı. Okuldaki üç sınıfta karne dağıtan protokol üyeleri, öğrencilere başarılar diledi. Birçok öğrencinin karnesini inceleyen Vali Barut, öğrencilerin kendisinden başarılı olduğunu söyledi. Protokol üyeleri karne dağıtımının ardından öğrencilerle birlikte fotoğraf çektirdi.   Velilere çeşitli uyarılarda bulunan Vali Barut ise "Eğitimde, ders görülen günler kadar tatil olan günlerde önemli. Çünkü eğitim bir bütün. Aslında şu andaki sömestr dinlenme vaktinden ziyade eğitimin bir molası. Eğitimin bir parçasıdır. Dağıttığım karnelerden edindiğim izlenim şu ki, güzel bir eğitim dönemi geçirilmiş ve çok başarılı çocuklar var. Bütün notları 100 olan başarılı gençlere rastladık. Tatile giren tüm öğrencilerimize başarılı bir dönem diliyorum. 2'nci döneme daha hazırlıklı gelmelerini temenni ediyorum. Buradaki notlar son notlar değil. İkinci dönemde bu notların telafisi de mümkün. O yüzden velilerimizin de, bu notları göz önüne alarak herhangi bir olumsuzluğa neden olmamalarını gerektiğini düşünüyorum" dedi.     İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar ise dağıtılan bu karnelerin yalnızca çocuğun değil aile ve öğretmenin de karnesi olduğunu, herkesin kendine düşen payı çıkarması gerektiğini söyledi. - Sivas
Sivas'ta 125 bin öğrenci karne sevinci yaşadı SİVAS'ta eğitim-öğretim yılının ilk yarısının sona ermesi nedeni ile öğrenciler karne heyecanı yaşadı.

Sivas'ta 125 bin öğrenci karnelerini alıp yarıyıl tatiline girmenin sevincini yaşadı. Aşık Veysel Ortaokulu'nda eğitim gören öğrencilerin karnelerini Sivas Valisi Alim Barut dağıttı.

 

2014- 2015 eğitim- öğretim döneminin ilk yarısının sona ermesi nedeniyle kent merkezindeki Aşık Veysel Ortaokulu'nda karne dağıtım töreni düzenlendi. Törene Sivas Valisi Alim Barut, Belediye Başkanı AK Partili Sami Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan ve İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar katıldı. Okuldaki üç sınıfta karne dağıtan protokol üyeleri, öğrencilere başarılar diledi. Birçok öğrencinin karnesini inceleyen Vali Barut, öğrencilerin kendisinden başarılı olduğunu söyledi. Protokol üyeleri karne dağıtımının ardından öğrencilerle birlikte fotoğraf çektirdi.

 

Velilere çeşitli uyarılarda bulunan Vali Barut ise "Eğitimde, ders görülen günler kadar tatil olan günlerde önemli. Çünkü eğitim bir bütün. Aslında şu andaki sömestr dinlenme vaktinden ziyade eğitimin bir molası. Eğitimin bir parçasıdır. Dağıttığım karnelerden edindiğim izlenim şu ki, güzel bir eğitim dönemi geçirilmiş ve çok başarılı çocuklar var. Bütün notları 100 olan başarılı gençlere rastladık. Tatile giren tüm öğrencilerimize başarılı bir dönem diliyorum. 2'nci döneme daha hazırlıklı gelmelerini temenni ediyorum. Buradaki notlar son notlar değil. İkinci dönemde bu notların telafisi de mümkün. O yüzden velilerimizin de, bu notları göz önüne alarak herhangi bir olumsuzluğa neden olmamalarını gerektiğini düşünüyorum" dedi.

 

 

İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar ise dağıtılan bu karnelerin yalnızca çocuğun değil aile ve öğretmenin de karnesi olduğunu, herkesin kendine düşen payı çıkarması gerektiğini söyledi. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.