pendik escort bayan
ak

4 Eylül TV Yayına Başlıyor

22.01.2015 - 08:55, Güncelleme: 22.01.2015 - 08:55
 

4 Eylül TV Yayına Başlıyor

Sivas uydu üzerinden yayın yapan dördüncü televizyonu 4 Eylül TV yayına çıkmaya hazırlanıyor

Şubat ayı başında yayınlarına başlayacak olan 4 Eylül TV sabah yayınlarının vazgeçilmez ismi Günebakan Hakan Bakar’ı da kadrosuna katarak ekibini güçlendirdi.   Aralık 2014’ten itibaren test yayınında olan Sivas 4 Eylül TV çalışmalarını son aşamaya getirdi. Yayına başlamak için gün sayan 4 Eylül TV objektif ve tarafsız yayıncılık ilkesinin yanı sıra tüm Sivaslıların sesi olmak için projeler hazırlıyor. 4 Eylül TV bu kapsamda şehirde sabah yayınlarını sevdiren ve halkın beğeni ile takip ettiği programlara imza atan Günebakan Hakan Bakar’ı da kadrosuna katarak ekibini güçlendirdi.     4 Eylül TV YÖNETIM Kurulu Başkanı Ersoy Yıldırım yaptığı açıklamada 4 Eylül TV adından da anlaşılacağı üzere Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı, aziz ve muazzez şehir Sivas’ta test yayınına başladığını ve bir aksilik olmazsa 1 Şubat tarihi itibariyle de normal yayın hayatına başlayacağını belirtti. TV merkezinin İstanbul olduğunu dile getiren Yıldırım, “Sivas’tan yayın yapmayı daha uygun gördük. O nedenle yaklaşık 2 aydır teknik altyapımızı ve stüdyolarımızı oluşturma çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu arada ekip arkadaşlarımızı da belirleyip, 4 Eylül TV ailesine dahil ediyoruz. Milli ve manevi değerlere son derece saygılı, toplumu ayrıştıran değil bütünleştiren, hakaret dili değil sevgi dili kullanan ve Sivas söz konusu olduğunda taşın altına elini değil tüm vücudunu koyacak bir anlayışa sahibiz. Sivaslılara şimdiden yeni kanalımızın hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.       Genel Yayın Yönetmeni Ömer Çakal ise yayına başlamak için emin adımlarla ilerlediklerini ifade ederek, “Sivaslılar bizleri izleyebilmek için uydu alıcılarına 12379 Yatay (H) 30000 ¾ frekanslarını yükleyerek bizleri izleyebilirler. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu. - SİVAS
Sivas uydu üzerinden yayın yapan dördüncü televizyonu 4 Eylül TV yayına çıkmaya hazırlanıyor

Şubat ayı başında yayınlarına başlayacak olan 4 Eylül TV sabah yayınlarının vazgeçilmez ismi Günebakan Hakan Bakar’ı da kadrosuna katarak ekibini güçlendirdi.

 

Aralık 2014’ten itibaren test yayınında olan Sivas 4 Eylül TV çalışmalarını son aşamaya getirdi. Yayına başlamak için gün sayan 4 Eylül TV objektif ve tarafsız yayıncılık ilkesinin yanı sıra tüm Sivaslıların sesi olmak için projeler hazırlıyor. 4 Eylül TV bu kapsamda şehirde sabah yayınlarını sevdiren ve halkın beğeni ile takip ettiği programlara imza atan Günebakan Hakan Bakar’ı da kadrosuna katarak ekibini güçlendirdi.

 

 

4 Eylül TV YÖNETIM Kurulu Başkanı Ersoy Yıldırım yaptığı açıklamada 4 Eylül TV adından da anlaşılacağı üzere Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı, aziz ve muazzez şehir Sivas’ta test yayınına başladığını ve bir aksilik olmazsa 1 Şubat tarihi itibariyle de normal yayın hayatına başlayacağını belirtti.

TV merkezinin İstanbul olduğunu dile getiren Yıldırım, “Sivas’tan yayın yapmayı daha uygun gördük. O nedenle yaklaşık 2 aydır teknik altyapımızı ve stüdyolarımızı oluşturma çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu arada ekip arkadaşlarımızı da belirleyip, 4 Eylül TV ailesine dahil ediyoruz. Milli ve manevi değerlere son derece saygılı, toplumu ayrıştıran değil bütünleştiren, hakaret dili değil sevgi dili kullanan ve Sivas söz konusu olduğunda taşın altına elini değil tüm vücudunu koyacak bir anlayışa sahibiz. Sivaslılara şimdiden yeni kanalımızın hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

 

 

Genel Yayın Yönetmeni Ömer Çakal ise yayına başlamak için emin adımlarla ilerlediklerini ifade ederek, “Sivaslılar bizleri izleyebilmek için uydu alıcılarına 12379 Yatay (H) 30000 ¾ frekanslarını yükleyerek bizleri izleyebilirler. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.