pendik escort bayan
ak

Sivas'ta Kömür Madeninde Göçük 1 Ölü, 1 Yaralı

21.01.2015 - 19:35, Güncelleme: 21.01.2015 - 19:35
 

Sivas'ta Kömür Madeninde Göçük 1 Ölü, 1 Yaralı

Gemerek İlçesi'nde Özmar Madencilik Şirketi'ne ait kömür ocağında meydana gelen göçüğün, tavanı destekleyen taşlardan birinin düşmesi olarak küçük bir alanda olduğu belirtildi.

  Göçükten yaralı olarak kurtulan ve tedavisi Gemerek Devlet Hastanesi'nde devam eden Yusuf Şimşek, "Kömür kazısı yapıyorduk. Çalışırken birden yalancı tavan üzerimize düştü.   Maden İŞLETMECİSİ GÖZALTINA ALINDI     Göçükten yaralı olarak kurtulan ve tedavisi Gemerek Devlet Hastanesi'nde devam edenYusuf Şimşek, "Kömür kazısı yapıyorduk. Çalışırken birden yalancı tavan üzerimize düştü. Beni kurtaran baca yolu oldu. Ben kendi çabamla göçükten kurtuldum. Daha sonra öbür arkadaşlara haber verdim. Gelip arkadaşımızı çıkarttılar" dedi.   Kaçak olarak çalışmaya devam eden ocakta 35 işinin bulunduğu, olay sırasında diğer işçilerin mola için dışarıda oldukları öğrenildi. Daha önce de kazaların olduğu madende çalışan işçiler, tavandan zaman zaman çatırdama sesleri geldiğini ileri sürdü.   Olayın ardından Özmer Madencilik şirketinin sahibi Mustafa Özmer Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. - Gemerek
Gemerek İlçesi'nde Özmar Madencilik Şirketi'ne ait kömür ocağında meydana gelen göçüğün, tavanı destekleyen taşlardan birinin düşmesi olarak küçük bir alanda olduğu belirtildi.

 

Göçükten yaralı olarak kurtulan ve tedavisi Gemerek Devlet Hastanesi'nde devam eden Yusuf Şimşek, "Kömür kazısı yapıyorduk. Çalışırken birden yalancı tavan üzerimize düştü.

 

Maden İŞLETMECİSİ GÖZALTINA ALINDI

 

 

Göçükten yaralı olarak kurtulan ve tedavisi Gemerek Devlet Hastanesi'nde devam edenYusuf Şimşek, "Kömür kazısı yapıyorduk. Çalışırken birden yalancı tavan üzerimize düştü. Beni kurtaran baca yolu oldu. Ben kendi çabamla göçükten kurtuldum. Daha sonra öbür arkadaşlara haber verdim. Gelip arkadaşımızı çıkarttılar" dedi.

 

Kaçak olarak çalışmaya devam eden ocakta 35 işinin bulunduğu, olay sırasında diğer işçilerin mola için dışarıda oldukları öğrenildi. Daha önce de kazaların olduğu madende çalışan işçiler, tavandan zaman zaman çatırdama sesleri geldiğini ileri sürdü.

 

Olayın ardından Özmer Madencilik şirketinin sahibi Mustafa Özmer Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. - Gemerek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.