pendik escort bayan
ak

2. Yarı Kombine Kart Fiyatları Belli Oldu

20.01.2015 - 17:17, Güncelleme: 20.01.2015 - 17:17
 

2. Yarı Kombine Kart Fiyatları Belli Oldu

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, ligin ikinci yarısında geçerli olacak kombine bilet fiyatlarını belirledi.

 Sivas sporun 4 Eylül Stadı’nda oynayacağı Süper Lig 2. yarı ve Türkiye Kupası karşılaşmalarında geçerli olacak kombine kartların fiyatları belli oldu.   Medicana Sivasspor kulüp Yönetim kurulu kombine kartlarda büyük bir indirim yaparak kale arkası 40, Maraton 70 ve VIP tribünü ise 100 TL olarak belirledi. Kombine kartlar 2. yarıda oynanacak 9 Süper Lig maçında ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarında geçerli olacak.  Medicana Sivasspor, Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısında sırasıyla; Akhisar Belediyespor, Galatasaray, Beşiktaş JK, Bursaspor, Balıkesirspor, Mersin İdman Yurdu, Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Trabzonspor’u konuk edecek.     Açıklamada, Kombine kart almak isteyen taraftarlarımız stadyum önünde ki Passolig kart satış noktasında kombine kart alabilir. Ligin ikinci yarısıyla birlikte taraftarımıza daha çok ihtiyaç duyacağımız bu dönemde tüm Yiğidoları kombine kart alarak takımımızı desteklemeye davet ediyoruz’’ denildi. - SİVAS   haber, Sivasspor, da, Kombine, Bilet, Fiyatları, Belirlendi, haberler, haberi, haberleri, HABER, HABERLER, Akhisar Belediyespor, Akhisarbelediyespor, Türkiye Cumhuriyeti, Sivas 4 Eylül Stadı, Bordo Mavili Takım, Sarı Lacivertliler, Mersin İdman Yurdu, Sarı Kırmızılılar, Mersin İdmanyurdu, Passolig Kart, Balıkesirspor, Galata Saray, Fenerbaheçe, Trabzonspor, Fener Bahçe, Galatasaray, Fenerbahçe, Sivasspor, Bursaspor, Kasımpaşa, Besiktaş, Beşiktaş, Türkiye, F.Bahçe, G.Saray, Cimbom, Mersin, Sivas, F.B., Fb
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor, ligin ikinci yarısında geçerli olacak kombine bilet fiyatlarını belirledi.

 Sivas sporun 4 Eylül Stadı’nda oynayacağı Süper Lig 2. yarı ve Türkiye Kupası karşılaşmalarında geçerli olacak kombine kartların fiyatları belli oldu.

 

Medicana Sivasspor kulüp Yönetim kurulu kombine kartlarda büyük bir indirim yaparak kale arkası 40, Maraton 70 ve VIP tribünü ise 100 TL olarak belirledi.

Kombine kartlar 2. yarıda oynanacak 9 Süper Lig maçında ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarında geçerli olacak.

 Medicana Sivasspor, Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısında sırasıyla; Akhisar Belediyespor, Galatasaray, Beşiktaş JK, Bursaspor, Balıkesirspor, Mersin İdman Yurdu, Fenerbahçe, Kasımpaşa ve Trabzonspor’u konuk edecek.

 

 

Açıklamada, Kombine kart almak isteyen taraftarlarımız stadyum önünde ki Passolig kart satış noktasında kombine kart alabilir. Ligin ikinci yarısıyla birlikte taraftarımıza daha çok ihtiyaç duyacağımız bu dönemde tüm Yiğidoları kombine kart alarak takımımızı desteklemeye davet ediyoruz’’ denildi. - SİVAS

 

haber, Sivasspor, da, Kombine, Bilet, Fiyatları, Belirlendi, haberler, haberi, haberleri, HABER, HABERLER, Akhisar Belediyespor, Akhisarbelediyespor, Türkiye Cumhuriyeti, Sivas 4 Eylül Stadı, Bordo Mavili Takım, Sarı Lacivertliler, Mersin İdman Yurdu, Sarı Kırmızılılar, Mersin İdmanyurdu, Passolig Kart, Balıkesirspor, Galata Saray, Fenerbaheçe, Trabzonspor, Fener Bahçe, Galatasaray, Fenerbahçe, Sivasspor, Bursaspor, Kasımpaşa, Besiktaş, Beşiktaş, Türkiye, F.Bahçe, G.Saray, Cimbom, Mersin, Sivas, F.B., Fb

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.