pendik escort bayan
ak

Peker,

19.01.2015 - 17:15, Güncelleme: 19.01.2015 - 17:15
 

Peker,

UDEM Haksen Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Peker bir basın açıklaması yaparak “Geçtiğimiz İki yıl içinde Memurlarımız büyük oranda hak kaybına uğratılmışlardır” dedi.

UDEM Haksen Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Peker bir basın açıklaması yaparak “Geçtiğimiz İki yıl içinde Memurlarımız büyük oranda hak kaybına uğratılmışlardır” dedi.   Peker yaptığı basın açıklamasında, “Memurun hakkını aramaktan başka her şeyle ilgilenen İdeolojik Ve siyasal Sendikalar Toplu Sözleşme masasında memurları unutmuşlardır. Kraldan daha kralcı zihniyetiyle hareket eden Sendikalar iki buçuk milyon memuru ve on milyon emekliyi sukutu hayale uğratmışlardır. Yeni yıla girerken Piyasaya gelen zamların, memura ilk altı ay için verilen %3 zam ocak ayı bitmeden eritmiştir. PEKER, kamu çalışanlarını siyasi ve ideolojik sendikaların tutsağı olmaktan kurtarmak için yola çıktık. Bunu başardığımız zaman memurun makus talihi değişecektir, dedi.   Sendikal hakların yasal güvenceye kavuştuğu 2001 yılından itibaren memurun kazanılmış haklarını birer birer kaybedildiğini hatırlatan Peker: mevcut haklara sahip çıkamayan siyasetin esiri sendikalardan yeni haklar elde etmesini beklemediklerini, söyledi.   Udem Haksen Genel Başkan Yrd. Abdullah PEKER, çalışanların bugün yaşadıkları sıkıntıların emekli olduklarında ikiye katlandığını vurgulayarak, ek ödemelerin emekli aylığına dahil edilmesi için 3.5 milyon memur adına ilk defa yargıya gittiklerini, belirtti.   2014 yılında seyyanen verilen 123 TL zammın ilk 7 ayda eridiğini belirten Peker yetkili memur konfederasyonu sayesinde memurlar Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan da oldu, dedi.   Kamudaki statü farklılığına dikkat çeken Peker,, 4/C’li personelin tabi olduğu çalışma koşullarının çağdaş kölelik sisteminin bir örneği olduğunu, söyledi.     Tüm sorunların çözümü için gücünü üyelerden alan, sendikal ilkeleri rehber edinen, memurun arka bahçesi olan Haksen’in tek çare olduğunun altını çizdi” dedi. - SİVAS
UDEM Haksen Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Peker bir basın açıklaması yaparak “Geçtiğimiz İki yıl içinde Memurlarımız büyük oranda hak kaybına uğratılmışlardır” dedi.

UDEM Haksen Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Peker bir basın açıklaması yaparak “Geçtiğimiz İki yıl içinde Memurlarımız büyük oranda hak kaybına uğratılmışlardır” dedi.

 

Peker yaptığı basın açıklamasında, “Memurun hakkını aramaktan başka her şeyle ilgilenen İdeolojik Ve siyasal Sendikalar Toplu Sözleşme masasında memurları unutmuşlardır.

Kraldan daha kralcı zihniyetiyle hareket eden Sendikalar iki buçuk milyon memuru ve on milyon emekliyi sukutu hayale uğratmışlardır.

Yeni yıla girerken Piyasaya gelen zamların, memura ilk altı ay için verilen %3 zam ocak ayı bitmeden eritmiştir.

PEKER, kamu çalışanlarını siyasi ve ideolojik sendikaların tutsağı olmaktan kurtarmak için yola çıktık. Bunu başardığımız zaman memurun makus talihi değişecektir, dedi.

 

Sendikal hakların yasal güvenceye kavuştuğu 2001 yılından itibaren memurun kazanılmış haklarını birer birer kaybedildiğini hatırlatan Peker: mevcut haklara sahip çıkamayan siyasetin esiri sendikalardan yeni haklar elde etmesini beklemediklerini, söyledi.

 

Udem Haksen Genel Başkan Yrd. Abdullah PEKER, çalışanların bugün yaşadıkları sıkıntıların emekli olduklarında ikiye katlandığını vurgulayarak, ek ödemelerin emekli aylığına dahil edilmesi için 3.5 milyon memur adına ilk defa yargıya gittiklerini, belirtti.

 

2014 yılında seyyanen verilen 123 TL zammın ilk 7 ayda eridiğini belirten Peker yetkili memur konfederasyonu sayesinde memurlar Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan da oldu, dedi.

 

Kamudaki statü farklılığına dikkat çeken Peker,, 4/C’li personelin tabi olduğu çalışma koşullarının çağdaş kölelik sisteminin bir örneği olduğunu, söyledi.

 

 

Tüm sorunların çözümü için gücünü üyelerden alan, sendikal ilkeleri rehber edinen, memurun arka bahçesi olan Haksen’in tek çare olduğunun altını çizdi” dedi. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.