pendik escort bayan
ak

Sivasspor Kupaya Hazırlanıyor

22.12.2014 - 15:15, Güncelleme: 22.12.2014 - 15:15
 

Sivasspor Kupaya Hazırlanıyor

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 3'üncü hafta maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Sivasspor, karşılaşmanın hazırlıklarına kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 3'üncü hafta maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Sivasspor, karşılaşmanın hazırlıklarına kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.   Teknik direktör Roberto Carlos'un Sivasspor'dan ayrılması nedeniyle çalışmalarını yardımcı antrenör Orhan Kaynak nezaretinde sürdüren kırmızı beyazlılar, antrenmana düz koşu ile başladı. Ardından açma-germe hareketleri ve 5'e 2 pas çalışması yapan futbolcular, çeviklik ve çabukluk artırmaya yönelik istasyon çalışması ile antrenmana devam etti. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenman yan top çalışmasının ardından yapılan yarı sahada çift kale maç ile sona erdi.   Sakatlıkları bulunan Ziya Erdal, İbrahim Toraman ve Ümit Kurt antrenmana katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Manuel Da Costa ise bir süre takımdan ayrı düz koşu yaptıktan sonra çalışmasına salonda devam etti.   "MAÇ KAZANMAMIZ GEREKİYOR"   Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamada bulunan yardımcı antrenör Orhan Kaynak, Çarşamba akşamı oynayacakları kupa maçına değinirken şunları söyledi:     "Artık bizim de moral bulmak için, kendimizi bu durumdan çıkarmak için maç kazanmamız gerekiyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında elimizden geleni yapıp iyi bir sonuç almaya çalışacağız. Çünkü moral açısından, ligde kendimizi toparlamamız açısından önemli bir maç." - Sivas haber, Sivasspor, da, Kupaya, Hazırlanıyor, haberler, haberi, haberleri, HABER, HABERLER, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Büyükşehir Belediyespor, Türkiye Cumhuriyeti, Manuel Da Costa, İbrahim Toraman, Roberto Carlos, Ziya Erdal, Sivasspor, Ümit Kurt, Gaziantep, Çarşamba, Türkiye, Antep, Sivas
Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 3'üncü hafta maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Sivasspor, karşılaşmanın hazırlıklarına kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 3'üncü hafta maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Sivasspor, karşılaşmanın hazırlıklarına kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.

 

Teknik direktör Roberto Carlos'un Sivasspor'dan ayrılması nedeniyle çalışmalarını yardımcı antrenör Orhan Kaynak nezaretinde sürdüren kırmızı beyazlılar, antrenmana düz koşu ile başladı. Ardından açma-germe hareketleri ve 5'e 2 pas çalışması yapan futbolcular, çeviklik ve çabukluk artırmaya yönelik istasyon çalışması ile antrenmana devam etti. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenman yan top çalışmasının ardından yapılan yarı sahada çift kale maç ile sona erdi.

 

Sakatlıkları bulunan Ziya Erdal, İbrahim Toraman ve Ümit Kurt antrenmana katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Manuel Da Costa ise bir süre takımdan ayrı düz koşu yaptıktan sonra çalışmasına salonda devam etti.

 

"MAÇ KAZANMAMIZ GEREKİYOR"

 

Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamada bulunan yardımcı antrenör Orhan Kaynak, Çarşamba akşamı oynayacakları kupa maçına değinirken şunları söyledi:

 

 

"Artık bizim de moral bulmak için, kendimizi bu durumdan çıkarmak için maç kazanmamız gerekiyor. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında elimizden geleni yapıp iyi bir sonuç almaya çalışacağız. Çünkü moral açısından, ligde kendimizi toparlamamız açısından önemli bir maç." - Sivas

haber, Sivasspor, da, Kupaya, Hazırlanıyor, haberler, haberi, haberleri, HABER, HABERLER, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Büyükşehir Belediyespor, Türkiye Cumhuriyeti, Manuel Da Costa, İbrahim Toraman, Roberto Carlos, Ziya Erdal, Sivasspor, Ümit Kurt, Gaziantep, Çarşamba, Türkiye, Antep, Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.