pendik escort bayan
ak

Dekorasyon Denince Akla İlk Gelen Duvar Kâğıtları

22.12.2014 - 13:17, Güncelleme: 22.12.2014 - 13:17
 

Dekorasyon Denince Akla İlk Gelen Duvar Kâğıtları

Günümüzün çoğu okulda işte veya dışarda geçmiş olsa bile zamanımızın belki yarısından fazlası evde geçiyor. Ev ortamında rahat nefes almak, dinlenmek birçok kişiye dışarda gezmekten daha cazip geliyor. İşte bu ortamı sağlamak evinizde yaratacağınız dekora

Günümüzün çoğu okulda işte veya dışarda geçmiş olsa bile zamanımızın belki yarısından fazlası evde geçiyor. Ev ortamında rahat nefes almak, dinlenmek birçok kişiye dışarda gezmekten daha cazip geliyor. İşte bu ortamı sağlamak evinizde yaratacağınız dekorasyonla sınırlı kalacaktır. Evinize farklı atmosfer katmak yapacağınız duvar kâğıtlarıyla duvarlarınıza yeni bir boyut kazandırmakla mümkün olabilir. Çünkü herhangi bir yere girildiğinde en çok göze çarpan yer duvarlardır. Duvar kâğıtları sadece evlerle sınırlı kalmayıp birçok ofis ve restoran duvarlarında da boy gösteriyor. Ev ve iş yerlerine bambaşka mekânlar yaratma imkânı sunan duvar kâğıtları sayesinde o mekândan beklediğinizden daha fazlasını bulabilirsiniz. Birçok çeşidinin bulunduğu duvar kâğıtlarının yaygın olarak silinebilen, boyanabilen, yıkanabilen, kolay temizlenebilen, renkli, neşeli, egzotik ve ithal olanları daha çok tercih ediliyor. İthal duvar kâğıdı daha ferah bir ortam yaratıyor. Duvar Kâğıdı Seçiminde Önemli Noktalar Duvar kâğıdı seçiminde dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar vardır. Bu püf noktaları ne derece iyi bilirseniz, yapacağınız seçim bir o kadar kolaylaşır, kâğıdın kullanım ömrü uzar. İlk olarak kâğıdın üzerinde tırnağınızla sürtmeler yaparak kâğıdın dayanıklılığını ölçebilirsiniz. Herhangi bir çizilme, soyulma, yırtılma ve yıpranma o duvar kâğıdının kısa sürede sorun yaratacağının göstergesidir. İtalyan duvar kâğıtları dayanıklılık konusunda en yüksek kaliteye sahipken, alman duvar kâğıtları aksine dayanıklılığı düşük ürünlerdir. Eğer sizde evinizde veya iş yerinize yepyeni bir hava kazandırmak istiyorsanız ithal duvar kâğıdı ve birçok farklı desene sahip duvar kâğıtlarını http://www.englishhome.com.tr/duvar-kagidi/ adresinden inceleyebilir, evinize en uygun olanı sipariş edebilirsiniz.
Günümüzün çoğu okulda işte veya dışarda geçmiş olsa bile zamanımızın belki yarısından fazlası evde geçiyor. Ev ortamında rahat nefes almak, dinlenmek birçok kişiye dışarda gezmekten daha cazip geliyor. İşte bu ortamı sağlamak evinizde yaratacağınız dekora

Günümüzün çoğu okulda işte veya dışarda geçmiş olsa bile zamanımızın belki yarısından fazlası evde geçiyor. Ev ortamında rahat nefes almak, dinlenmek birçok kişiye dışarda gezmekten daha cazip geliyor. İşte bu ortamı sağlamak evinizde yaratacağınız dekorasyonla sınırlı kalacaktır. Evinize farklı atmosfer katmak yapacağınız duvar kâğıtlarıyla duvarlarınıza yeni bir boyut kazandırmakla mümkün olabilir. Çünkü herhangi bir yere girildiğinde en çok göze çarpan yer duvarlardır.

Duvar kâğıtları sadece evlerle sınırlı kalmayıp birçok ofis ve restoran duvarlarında da boy gösteriyor. Ev ve iş yerlerine bambaşka mekânlar yaratma imkânı sunan duvar kâğıtları sayesinde o mekândan beklediğinizden daha fazlasını bulabilirsiniz. Birçok çeşidinin bulunduğu duvar kâğıtlarının yaygın olarak silinebilen, boyanabilen, yıkanabilen, kolay temizlenebilen, renkli, neşeli, egzotik ve ithal olanları daha çok tercih ediliyor. İthal duvar kâğıdı daha ferah bir ortam yaratıyor.

Duvar Kâğıdı Seçiminde Önemli Noktalar

Duvar kâğıdı seçiminde dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar vardır. Bu püf noktaları ne derece iyi bilirseniz, yapacağınız seçim bir o kadar kolaylaşır, kâğıdın kullanım ömrü uzar. İlk olarak kâğıdın üzerinde tırnağınızla sürtmeler yaparak kâğıdın dayanıklılığını ölçebilirsiniz. Herhangi bir çizilme, soyulma, yırtılma ve yıpranma o duvar kâğıdının kısa sürede sorun yaratacağının göstergesidir.

İtalyan duvar kâğıtları dayanıklılık konusunda en yüksek kaliteye sahipken, alman duvar kâğıtları aksine dayanıklılığı düşük ürünlerdir. Eğer sizde evinizde veya iş yerinize yepyeni bir hava kazandırmak istiyorsanız ithal duvar kâğıdı ve birçok farklı desene sahip duvar kâğıtlarını http://www.englishhome.com.tr/duvar-kagidi/ adresinden inceleyebilir, evinize en uygun olanı sipariş edebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.