pendik escort bayan
ak

Gecelerin İhtişamı, Abiye

22.12.2014 - 13:11, Güncelleme: 22.12.2014 - 13:11
 

Gecelerin İhtişamı, Abiye

NetWork abiye koleksiyonu ile özel davetlerinizde sizlere farklılığı ve zarafeti birarada yaşatmayı hedefliyor. Değişik kesim abiyeelbiseler ile tüm gözlerin üzerinizde olacağı modellerde tülün yanı sıra taş işlemeler de oldukça dikkat çekiyor. Mürdüm ve

Gecelerin İhtişamı, Abiye NetWork abiye koleksiyonu ile özel davetlerinizde sizlere farklılığı ve zarafeti birarada yaşatmayı hedefliyor. Değişik kesim abiyeelbiseler ile tüm gözlerin üzerinizde olacağı modellerde tülün yanı sıra taş işlemeler de oldukça dikkat çekiyor. Mürdüm ve turkuaz renginin tüm cazibesini kesimindeki detayla taçlandıran abiyeler, ürün yelpazesinde yerlerini aldılar. İpeğin ağırlıkta olduğu abiye modellerinde süet ve pamuklu tercih edenler de unutulmadı. Süette ön tarafı püskül detay ile hareket kazandırılan model ile abiye elbise rahatlığı ve tarzı birarada sunuyor. İpek modellerde geniş bir yelpaze sunan NetWork kısa ve uzun abiyelerin haricinde desenli ipek kumaştan da yararlanılan modelleri de koleksiyonuna taşıdı. Kumaşlarda ayrıca deri detaylarla farklı bir konsepte de yer veriliyor. Dokuma kumaşlarında yer almasının yanında şifon kumaşın uyumuna deri ilave ederek siyahın asaletine farklı bir dokunuş kazandıran önden düğmeli piliseli gece elbisesi, gecenize ağır bir hava katacak. Özellikle omuz detaylı çizgisel hareketlerin bulunduğu uzun abiye elbiselerinde dar kesim ile ihtişamlı bir beraberlik yakalayacaksınız. Renk seçenekleri ve farklı kalıpları bulunan modellerden kendinize en uygun bedeni rahatlıkla bulabilirsiniz. Abiye Elbiselere Ulaşmanın Kısa Yolu Abiye modellerine http://www.network.com.tr/abiye-gece-elbisesi adresinden kolayca ulaşabilir, istediğiniz ölçü ve bedende elbiseyi kapınıza kadar ücretsiz kargo ile getirtebilirsiniz. Müşteri memnuniyetini önceliği yapan NetWork 30 gün içersinde ücretsiz iade ve değişim seçeneğini müşterilerine sunmasının yanında mağazalarında tadilat işlemelerini de ücretsiz yapmaktadır.    
NetWork abiye koleksiyonu ile özel davetlerinizde sizlere farklılığı ve zarafeti birarada yaşatmayı hedefliyor. Değişik kesim abiyeelbiseler ile tüm gözlerin üzerinizde olacağı modellerde tülün yanı sıra taş işlemeler de oldukça dikkat çekiyor. Mürdüm ve

Gecelerin İhtişamı, Abiye

NetWork abiye koleksiyonu ile özel davetlerinizde sizlere farklılığı ve zarafeti birarada yaşatmayı hedefliyor. Değişik kesim abiyeelbiseler ile tüm gözlerin üzerinizde olacağı modellerde tülün yanı sıra taş işlemeler de oldukça dikkat çekiyor. Mürdüm ve turkuaz renginin tüm cazibesini kesimindeki detayla taçlandıran abiyeler, ürün yelpazesinde yerlerini aldılar.

İpeğin ağırlıkta olduğu abiye modellerinde süet ve pamuklu tercih edenler de unutulmadı. Süette ön tarafı püskül detay ile hareket kazandırılan model ile abiye elbise rahatlığı ve tarzı birarada sunuyor. İpek modellerde geniş bir yelpaze sunan NetWork kısa ve uzun abiyelerin haricinde desenli ipek kumaştan da yararlanılan modelleri de koleksiyonuna taşıdı.

Kumaşlarda ayrıca deri detaylarla farklı bir konsepte de yer veriliyor. Dokuma kumaşlarında yer almasının yanında şifon kumaşın uyumuna deri ilave ederek siyahın asaletine farklı bir dokunuş kazandıran önden düğmeli piliseli gece elbisesi, gecenize ağır bir hava katacak.

Özellikle omuz detaylı çizgisel hareketlerin bulunduğu uzun abiye elbiselerinde dar kesim ile ihtişamlı bir beraberlik yakalayacaksınız. Renk seçenekleri ve farklı kalıpları bulunan modellerden kendinize en uygun bedeni rahatlıkla bulabilirsiniz.

Abiye Elbiselere Ulaşmanın Kısa Yolu

Abiye modellerine http://www.network.com.tr/abiye-gece-elbisesi adresinden kolayca ulaşabilir, istediğiniz ölçü ve bedende elbiseyi kapınıza kadar ücretsiz kargo ile getirtebilirsiniz. Müşteri memnuniyetini önceliği yapan NetWork 30 gün içersinde ücretsiz iade ve değişim seçeneğini müşterilerine sunmasının yanında mağazalarında tadilat işlemelerini de ücretsiz yapmaktadır.


 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.