pendik escort bayan
ak

Mahkumlara Forklift Operatörlüğü Eğitimi

19.12.2014 - 17:17, Güncelleme: 19.12.2014 - 17:17
 

Mahkumlara Forklift Operatörlüğü Eğitimi

Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi tarafından 9 hükümlüye forklift operatörlüğü kursu düzenlendi.

Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi tarafından 9 hükümlüye forklift operatörlüğü kursu düzenlendi. Kursu başarıyla tamamlayan hükümlülere 'operatör belgesi' verilecek.   23 gün süren kursu başarı ile bitiren 9 hükümlü ilk olarak Halk Eğitim Merkezi'nde bir hafta teorik eğitim aldı. Bu eğitimi başarı ile tamamlayan 9 hükümlü daha sonra uygulamalı eğitime geçti. Türkiye Demiryolu Makinaları Sanayi A.Ş. (Tüdemsaş) bünyesinde makine teknoloji öğretmeni Lütfü Şahin tarafından verilen eğitimi başarı ile tamamlayan hükümlüler operatörlük belgesi almaya hak kazandı.   Kursa katılan mahkumlardan Ramazan Bayraktar, "Bu kursu devletin verdiği bir hak olarak görüyoruz. En iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Buradaki insanların amacı sadece ekmek davası, buradan alacağımız sertifika ile bir iş güç sahibi olmak istiyoruz" dedi.     Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Tuncay Baral, kendilerine bu yönde bu kurs için talep geldiğini belirterek, "Bu vatandaşlarımızı topluma kazandırma adına bu kursu düzenledik. Meslek sahibi olsun ve cezaları bittikten sonra iş hayatına atılsınlar ve topluma entegre olmaları noktasında önemli bir kurs oldu" diye konuştu. - Sivas
Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi tarafından 9 hükümlüye forklift operatörlüğü kursu düzenlendi.

Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı, Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi tarafından 9 hükümlüye forklift operatörlüğü kursu düzenlendi. Kursu başarıyla tamamlayan hükümlülere 'operatör belgesi' verilecek.

 

23 gün süren kursu başarı ile bitiren 9 hükümlü ilk olarak Halk Eğitim Merkezi'nde bir hafta teorik eğitim aldı. Bu eğitimi başarı ile tamamlayan 9 hükümlü daha sonra uygulamalı eğitime geçti. Türkiye Demiryolu Makinaları Sanayi A.Ş. (Tüdemsaş) bünyesinde makine teknoloji öğretmeni Lütfü Şahin tarafından verilen eğitimi başarı ile tamamlayan hükümlüler operatörlük belgesi almaya hak kazandı.

 

Kursa katılan mahkumlardan Ramazan Bayraktar, "Bu kursu devletin verdiği bir hak olarak görüyoruz. En iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Buradaki insanların amacı sadece ekmek davası, buradan alacağımız sertifika ile bir iş güç sahibi olmak istiyoruz" dedi.

 

 

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Tuncay Baral, kendilerine bu yönde bu kurs için talep geldiğini belirterek, "Bu vatandaşlarımızı topluma kazandırma adına bu kursu düzenledik. Meslek sahibi olsun ve cezaları bittikten sonra iş hayatına atılsınlar ve topluma entegre olmaları noktasında önemli bir kurs oldu" diye konuştu. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.