pendik escort bayan
ak

Aşık RUHSATİ Derneğinden Başsavcı İRCAL'e ziyaret

18.12.2014 - 17:17, Güncelleme: 18.12.2014 - 17:17
 

Aşık RUHSATİ Derneğinden Başsavcı İRCAL'e ziyaret

Aşık RUHSATİ Derneği Başkanı Metin Yıldırım ve yönetimi Üyeleri Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Murat İRCAL'i ziyaret etti.

Aşık RUHSATİ Derneği Başkanı Metin Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Murat İRCAL'i ziyaret etti.   Ziyarette dernek başkanı Metin YILDIRIM, Başsavcı Murat İRCAL'e Sivas'a hoşgeldiniz diyerek, yeni görevinde muvaffakiyetler diledi. Aşık Ruhsati'nin şiirlerinin bulunduğu Aşık Ruhsati Kitabını Başsavcı'ya hediye eden Metin YILDIRIM , Ruhsati ve Ruhsati Derneği hakkında başsavcıya bilgi verdi.   Başsavcı Murat İRCAL Aşık Ruhsati hakkında bilgi sahibi olduğunu ancak bu kadar detaylı bilgiye sahip olmadığını belirterek Ruhsati dernek Başkanı Metin YILDIRIM'a verdiği bilgilerden dolayı teşekkür etti. Şiir söyleyen bir hak aşığının mutlaka çok değerli olduğunu , bu anlamda Ruhsati'nin eserleriyle yaşatılması gerektiğini söyledi. Ziyaretlerinden dolayı dernek yönetimine teşekkür eden İRCAL , dernek yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. - SİVAS
Aşık RUHSATİ Derneği Başkanı Metin Yıldırım ve yönetimi Üyeleri Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Murat İRCAL'i ziyaret etti.

Aşık RUHSATİ Derneği Başkanı Metin Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sivas Cumhuriyet Başsavcısı Murat İRCAL'i ziyaret etti.

 

Ziyarette dernek başkanı Metin YILDIRIM, Başsavcı Murat İRCAL'e Sivas'a hoşgeldiniz diyerek, yeni görevinde muvaffakiyetler diledi. Aşık Ruhsati'nin şiirlerinin bulunduğu Aşık Ruhsati Kitabını Başsavcı'ya hediye eden Metin YILDIRIM , Ruhsati ve Ruhsati Derneği hakkında başsavcıya bilgi verdi.

 

Başsavcı Murat İRCAL Aşık Ruhsati hakkında bilgi sahibi olduğunu ancak bu kadar detaylı bilgiye sahip olmadığını belirterek Ruhsati dernek Başkanı Metin YILDIRIM'a verdiği bilgilerden dolayı teşekkür etti. Şiir söyleyen bir hak aşığının mutlaka çok değerli olduğunu , bu anlamda Ruhsati'nin eserleriyle yaşatılması gerektiğini söyledi. Ziyaretlerinden dolayı dernek yönetimine teşekkür eden İRCAL , dernek yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.