pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Organ Nakli Beklerken Öldü, Organları Hayat Verecek

17.12.2014 - 08:18, Güncelleme: 17.12.2014 - 08:18
 

Organ Nakli Beklerken Öldü, Organları Hayat Verecek

İstanbul'da mali müşavirlik yapan ve karaciğer nakli bekleyen 57 yaşındaki Nural Düz'ün geçirdiği beyin kanaması sonucu beyin ölümü gerçekleşti.

İstanbul'da Mali müşavirlik yapan ve karaciğer nakli bekleyen 57 yaşındaki Nural Düz'ün geçirdiği beyin kanaması sonucu beyin ölümü gerçekleşti. Daha önceden organlarını bağışlayan Düz'ün böbrekleri, nakledilmek üzere alındı. Düz'ün cenazesi memleketi Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde toprağa verildi.  www.sivasbulteni.com İstanbul'da yaşayan ve Mali müşavirlik yapan evli ve 2 çocuk babası Nural Düz, 12 Aralık'ta evinde düşerek beyin kanaması geçirdi. Kaldırıldığı Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde önceki Gün Düz'ün beyin ölümü gerçekleşti. Bir süreden beri karaciğer yetmezliği rahatsızlığı bulunan ve Ağustos ayından beri organ nakli bekleyen Düz'ün kısa bir süre önce kendi isteğiyle organlarını bağışladığı ortaya çıktı. Düz'ün böbrekleri nakil bekleyen hastalara nakledilmek üzere alındı.     Cenazesi memleketi Sivas'ın Suşehri İlçesi'ne getirilen Nural Düz, ilçede öğlen namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardındran Kemalpaşa Mahellesi'ndeki aile mezarnlığında toprağa verildi. - SUŞEHRİ
İstanbul'da mali müşavirlik yapan ve karaciğer nakli bekleyen 57 yaşındaki Nural Düz'ün geçirdiği beyin kanaması sonucu beyin ölümü gerçekleşti.

İstanbul'da Mali müşavirlik yapan ve karaciğer nakli bekleyen 57 yaşındaki Nural Düz'ün geçirdiği beyin kanaması sonucu beyin ölümü gerçekleşti. Daha önceden organlarını bağışlayan Düz'ün böbrekleri, nakledilmek üzere alındı. Düz'ün cenazesi memleketi Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde toprağa verildi.

 www.sivasbulteni.com

İstanbul'da yaşayan ve Mali müşavirlik yapan evli ve 2 çocuk babası Nural Düz, 12 Aralık'ta evinde düşerek beyin kanaması geçirdi. Kaldırıldığı Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde önceki Gün Düz'ün beyin ölümü gerçekleşti. Bir süreden beri karaciğer yetmezliği rahatsızlığı bulunan ve Ağustos ayından beri organ nakli bekleyen Düz'ün kısa bir süre önce kendi isteğiyle organlarını bağışladığı ortaya çıktı. Düz'ün böbrekleri nakil bekleyen hastalara nakledilmek üzere alındı.

 

 

Cenazesi memleketi Sivas'ın Suşehri İlçesi'ne getirilen Nural Düz, ilçede öğlen namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardındran Kemalpaşa Mahellesi'ndeki aile mezarnlığında toprağa verildi. - SUŞEHRİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.