pendik escort bayan
ak

Sivas Milletvekili Nursuna Memecan BİK’i ziyaret etti

16.12.2014 - 18:25, Güncelleme: 16.12.2014 - 18:25
 

Sivas Milletvekili Nursuna Memecan BİK’i ziyaret etti

AK Parti Sivas Milletvekili Nursuna Memecan, Basın İlan Kurumu (BİK) Sivas Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

AK Parti Sivas Milletvekili Nursuna Memecan, Basın İlan Kurumu (BİK) Sivas Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Milletvekili Nursuna Memecan’a, AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin, Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk, Milletvekili Danışmanı Semiha Ekinci ve Anadolu Basın Birliği Sivas Şube Başkanı Kemal Çağlayan eşlik etti.       Milletvekili Memecan, BİK Sivas Şube Müdürü Mustafa Yüksel’den BİK’in işleyişi ve Sivas basını ile ilgili bilgiler aldı. Sivas’ın, basın tarihine önemli bir not düştüğünü ve yaptığı hamle ile ülke genelinde örnek teşkil edecek bir uygulamaya imza attığını söyleyen BİK Müdürü Yüksel, “Sivas, Türkiye’ye örnek oldu. 15 gazete, güç birliği yaparak 3 gazete çatısı altında birleşti. Eskiden 15-16 gazetede vardı ve hepsinin içeriğinin de aynı olmasından şikâyet ediliyordu. Şimdi gazetelerimizin standartları yükseldi. Mizanpajından, içeriğine, baskı kalitesine kadar Genel Müdürümüz Mehmet Atalay Bey’in her yerde örnek gösterdiği bir duruma geldi. Biz bununla gurur duyuyoruz ve açıkçası övünüyoruz.” diye konuştu.            Sivas yazılı basının geldiği noktasının gerçekten takdire değer olduğunu ifade eden Milletvekili Memecan, gazetelerin yeni okur çekmek için çalışmaları gerektiğini vurguladı. Özellikle yeni neslin artık gazete okumak yerine sosyal medyaya yöneldiğine dikkat çeken Memecan, gazetelerin de ileriye dönük çalışmalar yapmalarını, teknolojiye yenik düşmemek için kendilerini yenilemeleri gerektiğinin altının çizdi. - SİVAS      Sivas bülteni gazetesi, gazete SİVAS gaste, Sivas gazeteler,  SİVASBÜLTEN gazetesi, sivasta reklam, SİVAS reklam ajans, APAYDIN BİLGİSAYAR, SİVAS SEÇİM, Sivas milletvekil adayları, Sivas ak parti adayları, 2015
AK Parti Sivas Milletvekili Nursuna Memecan, Basın İlan Kurumu (BİK) Sivas Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

AK Parti Sivas Milletvekili Nursuna Memecan, Basın İlan Kurumu (BİK) Sivas Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Milletvekili Nursuna Memecan’a, AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin, Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk, Milletvekili Danışmanı Semiha Ekinci ve Anadolu Basın Birliği Sivas Şube Başkanı Kemal Çağlayan eşlik etti.

 

 

 

Milletvekili Memecan, BİK Sivas Şube Müdürü Mustafa Yüksel’den BİK’in işleyişi ve Sivas basını ile ilgili bilgiler aldı.

Sivas’ın, basın tarihine önemli bir not düştüğünü ve yaptığı hamle ile ülke genelinde örnek teşkil edecek bir uygulamaya imza attığını söyleyen BİK Müdürü Yüksel, “Sivas, Türkiye’ye örnek oldu. 15 gazete, güç birliği yaparak 3 gazete çatısı altında birleşti. Eskiden 15-16 gazetede vardı ve hepsinin içeriğinin de aynı olmasından şikâyet ediliyordu. Şimdi gazetelerimizin standartları yükseldi. Mizanpajından, içeriğine, baskı kalitesine kadar Genel Müdürümüz Mehmet Atalay Bey’in her yerde örnek gösterdiği bir duruma geldi. Biz bununla gurur duyuyoruz ve açıkçası övünüyoruz.” diye konuştu.

 

        

Sivas yazılı basının geldiği noktasının gerçekten takdire değer olduğunu ifade eden Milletvekili Memecan, gazetelerin yeni okur çekmek için çalışmaları gerektiğini vurguladı. Özellikle yeni neslin artık gazete okumak yerine sosyal medyaya yöneldiğine dikkat çeken Memecan, gazetelerin de ileriye dönük çalışmalar yapmalarını, teknolojiye yenik düşmemek için kendilerini yenilemeleri gerektiğinin altının çizdi. - SİVAS

 

 

 Sivas bülteni gazetesi, gazete SİVAS gaste, Sivas gazeteler,  SİVASBÜLTEN gazetesi, sivasta reklam, SİVAS reklam ajans, APAYDIN BİLGİSAYAR, SİVAS SEÇİM, Sivas milletvekil adayları, Sivas ak parti adayları, 2015

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.