pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Emniyet'ten Cemaate Operasyon

14.12.2014 - 11:33, Güncelleme: 14.12.2014 - 11:33
 

Emniyet'ten Cemaate Operasyon

Emniyet ekipleri, İstanbul merkezli olmak üzere 13 ilde gözaltı operasyonları yaptı.

İstanbul'da ve bazı illerde başlatılan 'Paralel Yapı' operasyonu kapsamında, emniyet güçleri bazı adreslere eş zamanlı baskın düzenledi.   8 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI Soruşturma dosyasında 30 kişi hakkında gözaltı kararı bulunduğu öğrenildi. Gözaltı kararı olan 30 kişiden 8'i gözaltına alındı.     Operasyon kapsamında Samanyolu TV'de yayınlanan ''Sungurlar'' dizisinin yönetmeni Engin Koç Van'da gözaltına alındı. Yine Samanyolu TV'de yayınlanan ''Sungurlar'' ve ''Tek Türkiye'' dizilerinin yapımcısı Salih Asan ise Eskişehir'de gözaltına alındı.   ZAMAN GAZETESİ'NE BASKIN   Polis ekipleri saat 07.15 sıralarında İstanbul Yenibosna'daki Zaman gazetesi binasına geldi. Polis ekipleri, dün geceden itibaren gazete binasına gelerek beklemeye başlayan bir grubun "Özgür basın susturulamaz" sloganlarıyla karşılandı. EKREM DUMANLI'NIN EVİNDE ARAMA Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'nın evinde arama yapıldı.   TEK TÜRKİYE SENARİSTİ GÖZALTINA ALINDI İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, STV'de yayınlanan Tek Türkiye Dizisi senaristi Makbule Çam Alemdağ, Van'da evinde gözaltına alındı. Operasyonda gözaltına alınan Alemdağ'ın, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İstanbul'a gönderildiği öğrenildi.   TAHŞİYECİLER OPERASYONUNDA KUMPAS İDDİASI İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan aralarında emniyet görevlileri ve medya çalışanların da yer aldığı 30 kadar kişinin, 2009 yılında ''Tahşiyeciler'' olarak bilinen gruba yönelik düzenlenen operasyonda ''suç ve delil uydurdukları'', ''kumpas kurdukları'' iddia edildi.   TAŞHİYECİLERDEN 11 KİŞİ YAKALANMIŞTI   İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından ''Tahşiyeciler'' olarak bilinen kişilere yönelik düzenlenen operasyonda, grubun önde gelen ismi Mehmet Doğan'ın arasında bulunduğu 11 kişi yakalanmış, tutuklanan Doğan 17 ay cezaevinde yattıktan sonra tahliye edilmişti. 'Molla Muhammet' adıyla bilinen emekli imam Mehmet Doğan'ın, Fethullah Gülen'in bazı fikirlerine karşı çıktığı iddia edilmişti.   Kaynak: ensonhaber.com
Emniyet ekipleri, İstanbul merkezli olmak üzere 13 ilde gözaltı operasyonları yaptı.

İstanbul'da ve bazı illerde başlatılan 'Paralel Yapı' operasyonu kapsamında, emniyet güçleri bazı adreslere eş zamanlı baskın düzenledi.

 

8 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Soruşturma dosyasında 30 kişi hakkında gözaltı kararı bulunduğu öğrenildi. Gözaltı kararı olan 30 kişiden 8'i gözaltına alındı.

 

 

Operasyon kapsamında Samanyolu TV'de yayınlanan ''Sungurlar'' dizisinin yönetmeni Engin Koç Van'da gözaltına alındı. Yine Samanyolu TV'de yayınlanan ''Sungurlar'' ve ''Tek Türkiye'' dizilerinin yapımcısı Salih Asan ise Eskişehir'de gözaltına alındı.

 

ZAMAN GAZETESİ'NE BASKIN

 

Polis ekipleri saat 07.15 sıralarında İstanbul Yenibosna'daki Zaman gazetesi binasına geldi. Polis ekipleri, dün geceden itibaren gazete binasına gelerek beklemeye başlayan bir grubun "Özgür basın susturulamaz" sloganlarıyla karşılandı.

EKREM DUMANLI'NIN EVİNDE ARAMA

Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'nın evinde arama yapıldı.

 

TEK TÜRKİYE SENARİSTİ GÖZALTINA ALINDI

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, STV'de yayınlanan Tek Türkiye Dizisi senaristi Makbule Çam Alemdağ, Van'da evinde gözaltına alındı. Operasyonda gözaltına alınan Alemdağ'ın, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İstanbul'a gönderildiği öğrenildi.

 

TAHŞİYECİLER OPERASYONUNDA KUMPAS İDDİASI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan aralarında emniyet görevlileri ve medya çalışanların da yer aldığı 30 kadar kişinin, 2009 yılında ''Tahşiyeciler'' olarak bilinen gruba yönelik düzenlenen operasyonda ''suç ve delil uydurdukları'', ''kumpas kurdukları'' iddia edildi.

 

TAŞHİYECİLERDEN 11 KİŞİ YAKALANMIŞTI

 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından ''Tahşiyeciler'' olarak bilinen kişilere yönelik düzenlenen operasyonda, grubun önde gelen ismi Mehmet Doğan'ın arasında bulunduğu 11 kişi yakalanmış, tutuklanan Doğan 17 ay cezaevinde yattıktan sonra tahliye edilmişti. 'Molla Muhammet' adıyla bilinen emekli imam Mehmet Doğan'ın, Fethullah Gülen'in bazı fikirlerine karşı çıktığı iddia edilmişti.

 

Kaynak: ensonhaber.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.