pendik escort bayan
ak

İmam Kazan Dairesinde Ölü Bulundu

28.11.2014 - 18:05, Güncelleme: 28.11.2014 - 18:05
 

İmam Kazan Dairesinde Ölü Bulundu

Sivas’ta Merkez Seyran Camiinde görev yapan Ahmet Halil İnce (30) ahiret yolculuğuna uğurlandı

Görev yaptığı camide ikindi namazı öncesi cami kaloriferini yakmak için kazan dairesine giren İnce burada geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirdi.   Namaz sonrası cami cemaati tarafından yerde hareketsiz halde bulanan Halil İnce’nin cesedi olay yerine çağırılan ambulansla Numune Hastanesi’ne kaldırıldı. İnce’nin cenazesi daha sonra otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne götürüldü. İnce’nin kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Evli ve iki çocuk babası olan İmam-Hatip Halil İnce’nin cenazesi Cuma namazı sonrası Ulu camide kılınan cenaze namazının ardında toprağa verildi. İnce’nin cenaze namazını İmam-Hatip Lisesinde Meslek Dersleri öğretmeni olarak görev yapan babası Hüseyin İnce kıldırdı. Cenazeye İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan’ın yanı sıra Belediye Başkanı Sami Aydın, Ak Parti İl Başkanı Ziya Şahin, din görevlileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. - SİVAS
Sivas’ta Merkez Seyran Camiinde görev yapan Ahmet Halil İnce (30) ahiret yolculuğuna uğurlandı

Görev yaptığı camide ikindi namazı öncesi cami kaloriferini yakmak için kazan dairesine giren İnce burada geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitirdi.

 

Namaz sonrası cami cemaati tarafından yerde hareketsiz halde bulanan Halil İnce’nin cesedi olay yerine çağırılan ambulansla Numune Hastanesi’ne kaldırıldı. İnce’nin cenazesi daha sonra otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne götürüldü. İnce’nin kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.



Evli ve iki çocuk babası olan İmam-Hatip Halil İnce’nin cenazesi Cuma namazı sonrası Ulu camide kılınan cenaze namazının ardında toprağa verildi. İnce’nin cenaze namazını İmam-Hatip Lisesinde Meslek Dersleri öğretmeni olarak görev yapan babası Hüseyin İnce kıldırdı. Cenazeye İl Müftüsü Recep Şükrü Balkan’ın yanı sıra Belediye Başkanı Sami Aydın, Ak Parti İl Başkanı Ziya Şahin, din görevlileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.