pendik escort bayan
ak

Hak-Sen Konfederasyon Genel Kongresi

28.11.2014 - 10:32, Güncelleme: 28.11.2014 - 10:32
 

Hak-Sen Konfederasyon Genel Kongresi

Udem Hak- Sen Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Peker Ankara’daki Haksen Konfederasyon Genel Kongresi hakkında bilgi verdi.

Peker verdiği bilgide; “Kısa adı Hak_Sen olan ( Kamu Çalışanları Hak Sendikası kongresi 22-23 Kasım 2014 tarihinde Ankara ( Notte) otelde yapmış bulunmaktayız. Kongremizin Türk Halkına, Türk Sendikacılığına ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz. Toplamda yüz elli delegenin oy kullanmasıyla gerçekleşen Kongremizde Ayhan ÇİVİ 3,kez Genel Başkan seçilmiştir, kendisine başarılar diliyoruz. “Haksen, çoğu sendikal yapının içi boş bir slogan olarak kullandığı sözde değil özde demokratik bir sendika olacaktır. Halen gerek yönetici gerekse üye profiline bakıldığında hiçbir ayrım yapılmadan herkesin kendisini ifade edebildiği bir çatıdır. Haksen, merkeziyetçi bir yönetim anlayışı yerine yetki ve sorumlulukların paylaşıldığı, yerel yöneticilerin öne çıktığı dinamik bir yapıdır. Haksen, kurumsal yapısını kısa sürede oturtmuş, üyelerinin idari sorunlarının çözümünde hukuksal mekanizmaları anında devreye sokabilen kararlı bir sendika olmuştur. Haksen, kulaktan dolma ve kirlenmiş bilgilerle gündemi takip eden bir anlayış yerine, araştıran, öğrenen, paylaşan ve yol gösteren bir anlayışın sahibidir. Kısacası Haksen, söylenemeyen ve yapılamayan tüm güzel işlerin sahibi olacaktır” dedi.
Udem Hak- Sen Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Peker Ankara’daki Haksen Konfederasyon Genel Kongresi hakkında bilgi verdi.

Peker verdiği bilgide; “Kısa adı Hak_Sen olan ( Kamu Çalışanları Hak Sendikası kongresi 22-23 Kasım 2014 tarihinde Ankara ( Notte) otelde yapmış bulunmaktayız. Kongremizin Türk Halkına, Türk Sendikacılığına ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz.


Toplamda yüz elli delegenin oy kullanmasıyla gerçekleşen Kongremizde Ayhan ÇİVİ 3,kez Genel Başkan seçilmiştir, kendisine başarılar diliyoruz.

“Haksen, çoğu sendikal yapının içi boş bir slogan olarak kullandığı sözde değil özde demokratik bir sendika olacaktır. Halen gerek yönetici gerekse üye profiline bakıldığında hiçbir ayrım yapılmadan herkesin kendisini ifade edebildiği bir çatıdır. Haksen, merkeziyetçi bir yönetim anlayışı yerine yetki ve sorumlulukların paylaşıldığı, yerel yöneticilerin öne çıktığı dinamik bir yapıdır. Haksen, kurumsal yapısını kısa sürede oturtmuş, üyelerinin idari sorunlarının çözümünde hukuksal mekanizmaları anında devreye sokabilen kararlı bir sendika olmuştur. Haksen, kulaktan dolma ve kirlenmiş bilgilerle gündemi takip eden bir anlayış yerine, araştıran, öğrenen, paylaşan ve yol gösteren bir anlayışın sahibidir. Kısacası Haksen, söylenemeyen ve yapılamayan tüm güzel işlerin sahibi olacaktır” dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.