pendik escort bayan
ak

Hayrettin Yerlikaya 4 Eylül Belediyespor’da

27.11.2014 - 16:33, Güncelleme: 27.11.2014 - 16:33
 

Hayrettin Yerlikaya 4 Eylül Belediyespor’da

Sivasspor’da yıllarca forma giyen ve Türk futboluna uzun süre emek vermiş olan Hayrettin Yerlikaya Dört Eylül Belediyespor’un Sportif Direktörlüğü görevine getirildi.

Hayrettin Yerlikaya için bugün Muhsin Yazıoığlu Tesislerinde imza töreni düzenledi. İmza törenine Kulüp Başkanı Turhan Tunahan, Kulüp 2. Başkanı Muhammed Şeker, Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Mehmet Gürbüzer yönetim kurulu üyeleri Bahattin Eken, Fatih Orhan, ve Osman Yılmaz  katıldılar. Törende, Sportif Direktörlük görevine getirilen Hayrettin Yerlikaya ile Kulüp Başkanı Turhan Tunahan mukaveleyi imzaladılar. Sportif Direktörlük görevine getirilen Hayrettin Yerlikaya Futbolun içinden geldiğini belirterek Dört Eylül Belediyespor camiasına yararlı olacağına inandığını söyledi. Takımın başarılı olması için ellinden gelen gayreti göstereceğini belirten Yerlikaya bütün tecrübe ve birikimlerini futbol takımı için sarf edeceğini sözlerine ekleyerek kendisine bu görevi laik gören başta kulüp başkanı Turhan Tunahan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.   Dört Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Turhan Tunahan ise Sivasspor’da yıllarca forma giymiş, spor kamuoyunun ve Sivaslıların çok sevdiği isimlerden biri olan Hayrettin Yerlikaya’yı Dört Eylül Beledyespor’a kazandırmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek,kendisinin Sportif Direktörlük görevini başarı ile yapacağına inancının tam olduğunu söyledi. - SİVAS
Sivasspor’da yıllarca forma giyen ve Türk futboluna uzun süre emek vermiş olan Hayrettin Yerlikaya Dört Eylül Belediyespor’un Sportif Direktörlüğü görevine getirildi.

Hayrettin Yerlikaya için bugün Muhsin Yazıoığlu Tesislerinde imza töreni düzenledi.


İmza törenine Kulüp Başkanı Turhan Tunahan, Kulüp 2. Başkanı Muhammed Şeker, Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Mehmet Gürbüzer yönetim kurulu üyeleri Bahattin Eken, Fatih Orhan, ve Osman Yılmaz  katıldılar.


Törende, Sportif Direktörlük görevine getirilen Hayrettin Yerlikaya ile Kulüp Başkanı Turhan Tunahan mukaveleyi imzaladılar.


Sportif Direktörlük görevine getirilen Hayrettin Yerlikaya Futbolun içinden geldiğini belirterek Dört Eylül Belediyespor camiasına yararlı olacağına inandığını söyledi.


Takımın başarılı olması için ellinden gelen gayreti göstereceğini belirten Yerlikaya bütün tecrübe ve birikimlerini futbol takımı için sarf edeceğini sözlerine ekleyerek kendisine bu görevi laik gören başta kulüp başkanı Turhan Tunahan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

 

Dört Eylül Belediyespor Kulüp Başkanı Turhan Tunahan ise Sivasspor’da yıllarca forma giymiş, spor kamuoyunun ve Sivaslıların çok sevdiği isimlerden biri olan Hayrettin Yerlikaya’yı Dört Eylül Beledyespor’a kazandırmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek,kendisinin Sportif Direktörlük görevini başarı ile yapacağına inancının tam olduğunu söyledi. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.