pendik escort bayan
ak

Sivas Ticaret Borsası Yönetimi, M.Eğitim Müdürü Çınar'ı Ziyaret etti

27.11.2014 - 15:10, Güncelleme: 27.11.2014 - 15:10
 

Sivas Ticaret Borsası Yönetimi, M.Eğitim Müdürü Çınar'ı Ziyaret etti

Sivas Ticaret Borsası Yönetimi, Muğla Milli Eğitim Müdürü iken Sivas’a İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Zekeriya Çınar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sivas Ticaret Borsası Yönetimi, Muğla Milli Eğitim Müdürü iken Sivas’a İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Zekeriya Çınar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.   Ziyarete Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu başkanlığında yönetim kurulu üyeleri Tarık Günhan, Ahmet Terzioğlu ve Hilmi Gül katıldı.   Tanışmanın ardından Sivas Ticaret Borsası Başkanı Hastaoğlu, “Borsanın çalışmaları hakkında bilgiler vererek “İl Milli Eğitim Müdürümüzün ilimizdeki eğitimin kalitesinin yükseltilmesi amacıyla yapmış olduğu çalışmaları takip etmekteyiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Sivas eğitimine katkı sağlayarak her alanda gerekli desteği kendilerine vereceğimizi, olumsuzlukları sivil toplum örgütü duyarlılığı içinde gündeme getirerek çözüme katkı sağlayacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.     İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar ise Sivas Ticaret Borsası yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Sizlerin milli eğitim camiasına ne kadar sıcak ve olumlu baktığınızı biliyoruz. Kurum olarak tüm gelişmeleri yakından takip ederek, o dinamiklik ve enerji ile çalışmak mecburiyetindeyiz. Onun içinde güzel bir çalışmamızı daha yeni sonuçlandırıyoruz. Kendimize yeni bir vizyon, bir amaç belirledik. Projemizin detaylarını yaklaşık bir ay sonrada kamuoyuyla paylaşacağız. Sivas’ta Selçuklu ve Osmanlı’dan kalan çok güzel mekanlarımız ve Sivas’ta yaşamış kanaat önderlerimiz var. Öğrencilerimiz bu mekânları ve kanaat önderlerimizi tam manasıyla tanımıyor. Buradan yola çıkarak yeni vizyonumuza SİVASİ ismini koyduk. Baş harflerini de esas alarak Sevgi ve Saygıyı esas alan, İlim, İrfan ve İrade sahibi, Vefalı ( zamana, mekâna ve insana), Ahlak ve Adalet ilkelerini benimsemiş, Sanat yönü kuvvetli, İletişime ve İşbirliğine açık bir nesil yetiştirmek için bütün projelerimizi bu hedef doğrultusunda topluyoruz. Bu hedefimize ulaşmak için Sivas’ta sivil toplum örgütleri dâhil eğitime gönül vermiş tüm bileşenlerle mesai mefhumu gözetmeksizin bütün enerjimizi sarf edeceğiz. Kurumsal olarak eğitime yapmış olduğunuz desteklerinizden dolayı sizlere tekrar teşekkür etmek istiyorum” dedi. - SİVAS
Sivas Ticaret Borsası Yönetimi, Muğla Milli Eğitim Müdürü iken Sivas’a İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Zekeriya Çınar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sivas Ticaret Borsası Yönetimi, Muğla Milli Eğitim Müdürü iken Sivas’a İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Zekeriya Çınar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Ziyarete Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu başkanlığında yönetim kurulu üyeleri Tarık Günhan, Ahmet Terzioğlu ve Hilmi Gül katıldı.

 

Tanışmanın ardından Sivas Ticaret Borsası Başkanı Hastaoğlu, “Borsanın çalışmaları hakkında bilgiler vererek “İl Milli Eğitim Müdürümüzün ilimizdeki eğitimin kalitesinin yükseltilmesi amacıyla yapmış olduğu çalışmaları takip etmekteyiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Sivas eğitimine katkı sağlayarak her alanda gerekli desteği kendilerine vereceğimizi, olumsuzlukları sivil toplum örgütü duyarlılığı içinde gündeme getirerek çözüme katkı sağlayacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.

 

 

İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar ise Sivas Ticaret Borsası yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Sizlerin milli eğitim camiasına ne kadar sıcak ve olumlu baktığınızı biliyoruz. Kurum olarak tüm gelişmeleri yakından takip ederek, o dinamiklik ve enerji ile çalışmak mecburiyetindeyiz. Onun içinde güzel bir çalışmamızı daha yeni sonuçlandırıyoruz. Kendimize yeni bir vizyon, bir amaç belirledik. Projemizin detaylarını yaklaşık bir ay sonrada kamuoyuyla paylaşacağız. Sivas’ta Selçuklu ve Osmanlı’dan kalan çok güzel mekanlarımız ve Sivas’ta yaşamış kanaat önderlerimiz var. Öğrencilerimiz bu mekânları ve kanaat önderlerimizi tam manasıyla tanımıyor. Buradan yola çıkarak yeni vizyonumuza SİVASİ ismini koyduk. Baş harflerini de esas alarak Sevgi ve Saygıyı esas alan, İlim, İrfan ve İrade sahibi, Vefalı ( zamana, mekâna ve insana), Ahlak ve Adalet ilkelerini benimsemiş, Sanat yönü kuvvetli, İletişime ve İşbirliğine açık bir nesil yetiştirmek için bütün projelerimizi bu hedef doğrultusunda topluyoruz. Bu hedefimize ulaşmak için Sivas’ta sivil toplum örgütleri dâhil eğitime gönül vermiş tüm bileşenlerle mesai mefhumu gözetmeksizin bütün enerjimizi sarf edeceğiz. Kurumsal olarak eğitime yapmış olduğunuz desteklerinizden dolayı sizlere tekrar teşekkür etmek istiyorum” dedi. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.