pendik escort bayan
ak

Balıkesirspor - Sivasspor: 1-3

25.11.2014 - 02:43, Güncelleme: 25.11.2014 - 02:43
 

Balıkesirspor - Sivasspor: 1-3

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Sivasspor, deplasmanda Balıkesirspor'u 3-1 ile geçti ve kritik 3 puanı hanesine yazdırdı.

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında alt sıralardan kurtulmaya çalışan iki ekipten Balıkesirspor, sahasında Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Balıkesir Atatürk Stadı'nda oynanan mücadeleyi Sivasspor 3-1'lik skorla kazandı. Sivas, mücadelenin 25. dakikasında Batuhan Karadeniz ile öne geçti. İkinci yarının başlaması ile ataklarını sıklaştıran Balıkesir, 53. dakikada bulduğu penaltı şansını Ronald Vargas ile gole çevirdi. 70. dakikada bu sefer Sivasspor, Aatif ile öne geçti. 86. dakikada Ahmet Aras ile bir gol daha bulan Sivas, maçtan 3-1 önde ayrıldı. Öte yandan Sivas'ta Mehdi Taouil, 61. ve 80. dakikalarda gördüğü sarı kartların ardından kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Bu skorun ardından Sivasspor, 9 puana yükseldi ve 16. sıraya yerleşti. Balıkesirspor ise 5 puanla 18. basamakta kaldı. Süper Lig'in 11. haftasında Sivasspor, deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak.     Stadyum: Balıkesir Atatürk Sivasspor: Ertuğrul Taşkıran, Ümit Kurt, Ziya Erdal, Cicinho, Manuel Da Costa, Burhan Eşer (Dk. 90 Ahmet Şahbaz), Kadir Bekmezci, Adem Koçak, Mehdi Taouil, Aatif Chahechouhe, Batuhan Karadeniz (Dk. 84 Ahmet Aras) Yedekler: Korcan Çelikay, İbrahim Toraman, Abdurrahman Dereli, Ahmet Şahbaz, Cihan Özkara, Ahmet Aras, Macauley Chrisantus Teknik Direktör: Roberto Carlos Balıkesirspor: Emrullah Şalk, Hasan Hatipoğlu, Bülent Cevahir, Ante Kulusic, Uğur Akdemir, Alanzinho (Dk. 72 Gökhan Ünal), Ronald Vargas, Eray Ataseven, Aykut Çeviker (Dk. 65 Nuno Coelho Dk. 79 İlhan Depe), Ali Öztürk, Sercan Yıldırım Yedekler: Ertuğrul Furkan, Okan Alkan, Nuno Coelho, İlhan Depe, Khalifa Jabbie, Sinan Uzun, Gökhan Ünal Teknik Direktör: İsmail Ertekin Sarı Kart:Dk. 23 Ziya Erdal, Dk. 27 Manuel Da Costa, Dk. 57 Burhan Eşer, Dk. 58 Ümit Kurt, Dk. 61-81 Mehdi Taouil (Sivasspor), Dk. 81 Emrullah Şalk (Balıkesirspor) Kırmızı Kart: Dk. 81 Mehdi Taouil (Sivasspor)   Goller: DK. 25 Batuhan Karadeniz, Dk. 70 Aatif Chahechouhe, Dk. 86 Ahmet Aras (Sivasspor), Dk. 53 Ronald Vargas (Balıkesirspor)
Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Sivasspor, deplasmanda Balıkesirspor'u 3-1 ile geçti ve kritik 3 puanı hanesine yazdırdı.

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında alt sıralardan kurtulmaya çalışan iki ekipten Balıkesirspor, sahasında Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Balıkesir Atatürk Stadı'nda oynanan mücadeleyi Sivasspor 3-1'lik skorla kazandı.


Sivas, mücadelenin 25. dakikasında Batuhan Karadeniz ile öne geçti. İkinci yarının başlaması ile ataklarını sıklaştıran Balıkesir, 53. dakikada bulduğu penaltı şansını Ronald Vargas ile gole çevirdi. 70. dakikada bu sefer Sivasspor, Aatif ile öne geçti. 86. dakikada Ahmet Aras ile bir gol daha bulan Sivas, maçtan 3-1 önde ayrıldı. Öte yandan Sivas'ta Mehdi Taouil, 61. ve 80. dakikalarda gördüğü sarı kartların ardından kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

Bu skorun ardından Sivasspor, 9 puana yükseldi ve 16. sıraya yerleşti. Balıkesirspor ise 5 puanla 18. basamakta kaldı. Süper Lig'in 11. haftasında Sivasspor, deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak.

 

 

Stadyum: Balıkesir Atatürk

Sivasspor: Ertuğrul Taşkıran, Ümit Kurt, Ziya Erdal, Cicinho, Manuel Da Costa, Burhan Eşer (Dk. 90 Ahmet Şahbaz), Kadir Bekmezci, Adem Koçak, Mehdi Taouil, Aatif Chahechouhe, Batuhan Karadeniz (Dk. 84 Ahmet Aras)

Yedekler: Korcan Çelikay, İbrahim Toraman, Abdurrahman Dereli, Ahmet Şahbaz, Cihan Özkara, Ahmet Aras, Macauley Chrisantus

Teknik Direktör: Roberto Carlos

Balıkesirspor: Emrullah Şalk, Hasan Hatipoğlu, Bülent Cevahir, Ante Kulusic, Uğur Akdemir, Alanzinho (Dk. 72 Gökhan Ünal), Ronald Vargas, Eray Ataseven, Aykut Çeviker (Dk. 65 Nuno Coelho Dk. 79 İlhan Depe), Ali Öztürk, Sercan Yıldırım

Yedekler: Ertuğrul Furkan, Okan Alkan, Nuno Coelho, İlhan Depe, Khalifa Jabbie, Sinan Uzun, Gökhan Ünal

Teknik Direktör: İsmail Ertekin

Sarı Kart:Dk. 23 Ziya Erdal, Dk. 27 Manuel Da Costa, Dk. 57 Burhan Eşer, Dk. 58 Ümit Kurt, Dk. 61-81 Mehdi Taouil (Sivasspor), Dk. 81 Emrullah Şalk (Balıkesirspor)

Kırmızı Kart: Dk. 81 Mehdi Taouil (Sivasspor)

 

Goller: DK. 25 Batuhan Karadeniz, Dk. 70 Aatif Chahechouhe, Dk. 86 Ahmet Aras (Sivasspor), Dk. 53 Ronald Vargas (Balıkesirspor)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.