pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Gemerek'te Bozbıyık, Güven Tazeledi

23.11.2014 - 21:54, Güncelleme: 23.11.2014 - 21:54
 

Gemerek'te Bozbıyık, Güven Tazeledi

AK Parti Gemerek İlçe Başkanlığına Hakan Bozbıyık seçildi.

AK Parti Gemerek İlçe Başkanlığına Hakan Bozbıyık seçildi. Bir düğün  Salonu'nda gerçekleştirilen kongrede, tek listeyle gidilen seçimde, Hakan Bozbıyık  yeniden seçilerek güven tazeledi.    Kongreye Ak Parti Sivas Milletvekilleri Hilmi Bilgin, Ali Turan, Ak Parti il başkanı Ziya Şahin,  Kadın kolları başkanı Şadiye Öztürk,   Ak Parti Milletvekili A. Adayı  Hacı Yalçın,  CHP ilçe başkanı,  BBP ilçe başkanı ve Partililer katıldı. Sivas Milletvekilleri Ali Turan ve Hilmi Bilgin  İlçe başkanlığına yeniden seçilen Bozbıyık'a çalışmalarında başarılar dilediler.   BBP ilçe başkanı Atilla Dede, BBP eski ilçe başkanı ve il genel meclisi üyesi Cuma Dadaloğlu Karakoyun ve  yönetim kurulu üyeleri partilerinden istifa ederk Ak Partiye katıldılar. Eski BBP'li yeni Ak Partililere rozetlerini Sivas Milletvekilleri Ali Turan ve Hilmi Bilgin taktı.      Hakan BOZBIYIK Kimdir? Sivas Gemerek nüfusuna kayıtlı olan Hakan BOZBIYIK 23 Haziran 1978 yılında doğmuştur. İlk, orta ve süper lise öğrenimini Sivas'ta tamamlamıştır. 2000-2001 Eğitim-Öğretim yılında Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitki Koruma bölümünden derece ile mezun olmuştur. Askerliğini Çanakkale'de kısa dönem olarak tamamlamıştır.   Askerlik dönüşü; Bursa, Kayseri ve Sivas'ta Tarım ve Hayvanılık üzerine çeşitli firmalarda bölge ve işletme müdürü olarak görev yapmıştır. 2006 yılında kendi şirketini kurarark, Tarım Hayvancılık ve Mobilya sektörlerinde Gemerek, Yeniçubuk ve çevresine hizmet vermeye başlamış olup halen Yeniçubuk'ta faaliyetlerine devam etmektedir. Bozbıyık, Evli ve 1 çocuk babası olup eşi Şekerbank Yeniçubuk Şubesinde bankacı olarak görev yapmaktadır.     Almış olduğu belge ve sertifikalar:   ·         AK Parti Siyaset Akademisi Başarı Sertifikası ·         Tarım Bakanlığı Tarım Danışmanlığı Belgesi ·         Çalışma Bakanlığı İş Güvenliği Uzmanlığı Belgesi ·         Kara Kuvvetleri Komutanlığı Takdir Belgesi ·         Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Kültür Mantarı Yetiştiriciliği Sertifikası ·         MEB Özel Sivas Dil-Mer Dil Eğitim ve Öğretim Sertifikası   ·         MEB Arıcılık Sertifikası   - GEMEREK
AK Parti Gemerek İlçe Başkanlığına Hakan Bozbıyık seçildi.

AK Parti Gemerek İlçe Başkanlığına Hakan Bozbıyık seçildi.

Bir düğün  Salonu'nda gerçekleştirilen kongrede, tek listeyle gidilen seçimde, Hakan Bozbıyık  yeniden seçilerek güven tazeledi. 

 

Kongreye Ak Parti Sivas Milletvekilleri Hilmi Bilgin, Ali Turan, Ak Parti il başkanı Ziya Şahin,  Kadın kolları başkanı Şadiye Öztürk,   Ak Parti Milletvekili A. Adayı  Hacı Yalçın,  CHP ilçe başkanı,  BBP ilçe başkanı ve Partililer katıldı. Sivas Milletvekilleri Ali Turan ve Hilmi Bilgin  İlçe başkanlığına yeniden seçilen Bozbıyık'a çalışmalarında başarılar dilediler.

 

BBP ilçe başkanı Atilla Dede, BBP eski ilçe başkanı ve il genel meclisi üyesi Cuma Dadaloğlu Karakoyun ve  yönetim kurulu üyeleri partilerinden istifa ederk Ak Partiye katıldılar. Eski BBP'li yeni Ak Partililere rozetlerini Sivas Milletvekilleri Ali Turan ve Hilmi Bilgin taktı.

 

 

 Hakan BOZBIYIK Kimdir?

Sivas Gemerek nüfusuna kayıtlı olan Hakan BOZBIYIK 23 Haziran 1978 yılında doğmuştur. İlk, orta ve süper lise öğrenimini Sivas'ta tamamlamıştır. 2000-2001 Eğitim-Öğretim yılında Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bitki Koruma bölümünden derece ile mezun olmuştur. Askerliğini Çanakkale'de kısa dönem olarak tamamlamıştır.

 

Askerlik dönüşü; Bursa, Kayseri ve Sivas'ta Tarım ve Hayvanılık üzerine çeşitli firmalarda bölge ve işletme müdürü olarak görev yapmıştır. 2006 yılında kendi şirketini kurarark, Tarım Hayvancılık ve Mobilya sektörlerinde Gemerek, Yeniçubuk ve çevresine hizmet vermeye başlamış olup halen Yeniçubuk'ta faaliyetlerine devam etmektedir.

Bozbıyık, Evli ve 1 çocuk babası olup eşi Şekerbank Yeniçubuk Şubesinde bankacı olarak görev yapmaktadır.

 

 

Almış olduğu belge ve sertifikalar:

 

·         AK Parti Siyaset Akademisi Başarı Sertifikası

·         Tarım Bakanlığı Tarım Danışmanlığı Belgesi

·         Çalışma Bakanlığı İş Güvenliği Uzmanlığı Belgesi

·         Kara Kuvvetleri Komutanlığı Takdir Belgesi

·         Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Kültür Mantarı Yetiştiriciliği Sertifikası

·         MEB Özel Sivas Dil-Mer Dil Eğitim ve Öğretim Sertifikası

 

·         MEB Arıcılık Sertifikası

  - GEMEREK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.