pendik escort bayan
ak

Yeniden çıkışa geçmek istiyoruz

22.11.2014 - 00:47, Güncelleme: 22.11.2014 - 00:47
 

Yeniden çıkışa geçmek istiyoruz

Spor Toto 3. lig 2. grupta mücadele eden Dört Eylül Belediyespor, ligin 13. haftasında İstanbul’da lider Eyüpspor ile karşılaşacak. Geçen hafta kendi sahasında Çanakkale Dardanelspor’a yenilen Dört Eylül Belediyespor, İstanbul’daki maçı kazanıp, Sivas’a 3

Spor Toto 3. lig 2. grupta mücadele eden Dört Eylül Belediyespor, ligin 13. haftasında İstanbul’da lider Eyüpspor ile karşılaşacak. Geçen hafta kendi sahasında Çanakkale Dardanelspor’a yenilen Dört Eylül Belediyespor, İstanbul’daki maçı kazanıp, Sivas’a 3 puanla dönmek istiyor.   Çanakkale Dardanel maçının ardından izin yapmadan Eyüpspor maçı hazırlıklarına başlayan Dört Eylül Belediyespor, günde çift idmanla liderin maçına hazırlanıyor. Antrenmanlarda sporcuların oldukça neşeli olduğu görülürken, takımda Eyüpspor maçını kazanacaklarına dair inanç var. Diğer yandan Sende Gülümse Derneği Başkanı Pehlül Polat, yönetim kurulu üyesi gazeteci Abdullah Yiğit ve beraberindekiler, Eyüpspor maçı öncesinde takımı Muhsin Yazıcıoğlu Tesisleri’nde ziyaret ederek desteklerini belirttiler.   Dernek Başkanı Pehlül Polat, teknik heyetin Sivaslı olmasının ilimiz için bir kazanç olduğunu belirterek, Yusuf hoca ve ekibine güvendiklerini söyledi. Son iki haftadır ligde iyi oynamasına rağmen talihsiz yenilgiler alan Dört Eylül Belediyespor’un bu hafta Eyüpspor’u yeneceğine inandıklarını belirten Polat, Türkiye Kupasında da ilimizi başarı ile temsil eden futbol takımına liderle oynayacakları maçta başarı dileklerini iletti.   Teknik direktör Yusuf Tokuş ise, geçen haftalarda iyi oynamalarına rağmen yenildiklerini belirterek, iyi analiz ettikleri Eyüpspor’u İstanbul’da yenecek güçte olduklarını söyledi. Dört Eylül Belediyespor yönetiminin kendilerine olan güveninden dolayı memnuniyetini belirten Tokuş, Sende Gülümse Derneği yöneticilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, Eyüpspor maçı ile yeniden çıkışa geçmek niyetinde olduklarını ifade etti.   Dört Eylül Belediyespor Kulübü Başkanı Turhan Tunahan ise, iyi oynamalarına rağmen son iki haftadır talihsiz şekilde maç kaybeden teknik heyete ve futbolculara güvendiğini belirterek, Eyüpspor maçı ile takımın yeninden çıkışa geçeceğine inandığını ifade etti. Diğer yandan TFF 3. Lig 2. grupta 20. puanla 5. olan Dört Eylül Belediyespor ile 30. puanla 1. olan Eyüpspor’un müsabakası 23 Kasım 2014 Pazar günü saat 13.00’de İstanbul Eyüp Stadyumunda oynanacak. Karşılaşmayı Bursa bölgesi hakemlerinden Arda Kardeşler yönetecek.                        
Spor Toto 3. lig 2. grupta mücadele eden Dört Eylül Belediyespor, ligin 13. haftasında İstanbul’da lider Eyüpspor ile karşılaşacak. Geçen hafta kendi sahasında Çanakkale Dardanelspor’a yenilen Dört Eylül Belediyespor, İstanbul’daki maçı kazanıp, Sivas’a 3

Spor Toto 3. lig 2. grupta mücadele eden Dört Eylül Belediyespor, ligin 13. haftasında İstanbul’da lider Eyüpspor ile karşılaşacak. Geçen hafta kendi sahasında Çanakkale Dardanelspor’a yenilen Dört Eylül Belediyespor, İstanbul’daki maçı kazanıp, Sivas’a 3 puanla dönmek istiyor.

 

Çanakkale Dardanel maçının ardından izin yapmadan Eyüpspor maçı hazırlıklarına başlayan Dört Eylül Belediyespor, günde çift idmanla liderin maçına hazırlanıyor. Antrenmanlarda sporcuların oldukça neşeli olduğu görülürken, takımda Eyüpspor maçını kazanacaklarına dair inanç var. Diğer yandan Sende Gülümse Derneği Başkanı Pehlül Polat, yönetim kurulu üyesi gazeteci Abdullah Yiğit ve beraberindekiler, Eyüpspor maçı öncesinde takımı Muhsin Yazıcıoğlu Tesisleri’nde ziyaret ederek desteklerini belirttiler.

 

Dernek Başkanı Pehlül Polat, teknik heyetin Sivaslı olmasının ilimiz için bir kazanç olduğunu belirterek, Yusuf hoca ve ekibine güvendiklerini söyledi. Son iki haftadır ligde iyi oynamasına rağmen talihsiz yenilgiler alan Dört Eylül Belediyespor’un bu hafta Eyüpspor’u yeneceğine inandıklarını belirten Polat, Türkiye Kupasında da ilimizi başarı ile temsil eden futbol takımına liderle oynayacakları maçta başarı dileklerini iletti.

 

Teknik direktör Yusuf Tokuş ise, geçen haftalarda iyi oynamalarına rağmen yenildiklerini belirterek, iyi analiz ettikleri Eyüpspor’u İstanbul’da yenecek güçte olduklarını söyledi. Dört Eylül Belediyespor yönetiminin kendilerine olan güveninden dolayı memnuniyetini belirten Tokuş, Sende Gülümse Derneği yöneticilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, Eyüpspor maçı ile yeniden çıkışa geçmek niyetinde olduklarını ifade etti.

 

Dört Eylül Belediyespor Kulübü Başkanı Turhan Tunahan ise, iyi oynamalarına rağmen son iki haftadır talihsiz şekilde maç kaybeden teknik heyete ve futbolculara güvendiğini belirterek, Eyüpspor maçı ile takımın yeninden çıkışa geçeceğine inandığını ifade etti. Diğer yandan TFF 3. Lig 2. grupta 20. puanla 5. olan Dört Eylül Belediyespor ile 30. puanla 1. olan Eyüpspor’un müsabakası 23 Kasım 2014 Pazar günü saat 13.00’de İstanbul Eyüp Stadyumunda oynanacak. Karşılaşmayı Bursa bölgesi hakemlerinden Arda Kardeşler yönetecek. 

 

 

 

 

 

        

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.