pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

8 STK’dan Sivasspora destek

22.11.2014 - 00:37, Güncelleme: 22.11.2014 - 00:37
 

8 STK’dan Sivasspora destek

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği öncülüğünde oluşturulan 8 sivil toplum örgütü, Sivas sporu ziyaret ederek, destek verdi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği öncülüğünde oluşturulan 8 sivil toplum örgütü, Sivas sporu ziyaret ederek, destek verdi.   Geçtiğimiz günlerde 11. Birlik Aşuresini gerçekleştiren 8 sivil toplum kuruluşu temsilcileri, hep birlikte Sivas sporu da ziyaret ederek, her zaman Sivas sporun yanında olduklarını belirttiler. Vali Lütfullah Bilgin Sivas spor tesislerinde Tesisler Genel Müdürü Cafer Kaplan tarafından karşılanan sivil toplum kuruluş temsilcileri, Sivas spor hocası Roberto Carlos ve futbolcularla bir araya gelerek onlara tatlı ikram ettiler.   Sivil toplum örgütleri adına Teknik Direktör Roberto Carlos’a çiçek takdim eden Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, takıma ve hocaya güvendiklerini ifade ederek, her zaman takımın yanında yer alacaklarını söyledi. Sivas sporun Sivas için önemli olduğunu vurgulayan Köksal, “Sivas’ta 8 sivil toplum örgütünün birleşmesi ile Birlik aşuremizi gerçekleştirdik. Sivas spor ilimiz için önemli bir değerdir, markadır. Son günlerde takımımız iyi gitmiyor ama biz her zaman güveniyoruz. Komite olarak Sivas sporumuzun yanındayız. Biz size güveniyor ve başarılı olacağınıza inanıyoruz. Takımıza başarılar diliyoruz” dedi.     Sivil toplum örgütlerinin kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı teşekkürlerini ifade eden Sivas spor Teknik Direktörü Roberto Carlos, komite üyelerinin takıma şans getireceklerini belirterek, bu şansızlığı galibiyetle sonuçlandıracaklarını söyledi. Carlos, Sivaslıların ve sivil toplum örgütlerinin ne zaman ziyarete gelmek isterler ise her zaman gelebileceklerini dile getirerek, teşekkür etti.   Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal konuşmalardan sonra, Teknik Direktöre çiçek takdim ettikten sonra komite üyeleriyle birlikte futbolculara ve hocaya baklava ikramında bulundu. Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerinin ziyareti hep birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi KOMİTEDE YER ALAN SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI   Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Cem Vakfı Başkanlığı, Ticaret Borsası Başkanlığı, Ziraat Odası Başkanlığı, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanlığı, Hayat Ağacı Derneği Başkanlığı. - SİVAS
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği öncülüğünde oluşturulan 8 sivil toplum örgütü, Sivas sporu ziyaret ederek, destek verdi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği öncülüğünde oluşturulan 8 sivil toplum örgütü, Sivas sporu ziyaret ederek, destek verdi.

 

Geçtiğimiz günlerde 11. Birlik Aşuresini gerçekleştiren 8 sivil toplum kuruluşu temsilcileri, hep birlikte Sivas sporu da ziyaret ederek, her zaman Sivas sporun yanında olduklarını belirttiler.

Vali Lütfullah Bilgin Sivas spor tesislerinde Tesisler Genel Müdürü Cafer Kaplan tarafından karşılanan sivil toplum kuruluş temsilcileri, Sivas spor hocası Roberto Carlos ve futbolcularla bir araya gelerek onlara tatlı ikram ettiler.

 

Sivil toplum örgütleri adına Teknik Direktör Roberto Carlos’a çiçek takdim eden Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, takıma ve hocaya güvendiklerini ifade ederek, her zaman takımın yanında yer alacaklarını söyledi. Sivas sporun Sivas için önemli olduğunu vurgulayan Köksal, “Sivas’ta 8 sivil toplum örgütünün birleşmesi ile Birlik aşuremizi gerçekleştirdik. Sivas spor ilimiz için önemli bir değerdir, markadır. Son günlerde takımımız iyi gitmiyor ama biz her zaman güveniyoruz. Komite olarak Sivas sporumuzun yanındayız. Biz size güveniyor ve başarılı olacağınıza inanıyoruz. Takımıza başarılar diliyoruz” dedi.

 

 

Sivil toplum örgütlerinin kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı teşekkürlerini ifade eden Sivas spor Teknik Direktörü Roberto Carlos, komite üyelerinin takıma şans getireceklerini belirterek, bu şansızlığı galibiyetle sonuçlandıracaklarını söyledi. Carlos, Sivaslıların ve sivil toplum örgütlerinin ne zaman ziyarete gelmek isterler ise her zaman gelebileceklerini dile getirerek, teşekkür etti.

 

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal konuşmalardan sonra, Teknik Direktöre çiçek takdim ettikten sonra komite üyeleriyle birlikte futbolculara ve hocaya baklava ikramında bulundu.

Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerinin ziyareti hep birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi

KOMİTEDE YER ALAN SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI

 

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Cem Vakfı Başkanlığı, Ticaret Borsası Başkanlığı, Ziraat Odası Başkanlığı, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanlığı, Hayat Ağacı Derneği Başkanlığı. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.