pendik escort bayan
ak

Ankara’daki Sivaslı Bürokratlardan Sıla-i Rahim

19.11.2014 - 12:56, Güncelleme: 19.11.2014 - 12:56
 

Ankara’daki Sivaslı Bürokratlardan Sıla-i Rahim

Düzenlenen geziyle hafta sonunu aileleri ile birlikte Sivas’ta geçiren bürokrat hemşerilerimiz, ilimizdeki tarihî eserler ve mesire alanlarını gezerek yıllardır hasret kaldıkları mekânları ziyaret ettiler.

Düzenlenen geziyle hafta sonunu aileleri ile birlikte Sivas’ta geçiren bürokrat hemşerilerimiz, ilimizdeki tarihî eserler ve mesire alanlarını gezerek yıllardır hasret kaldıkları mekânları ziyaret ettiler.  İki gün boyunca devam eden programda Sıcak Çermik Kaplıcalarıyla başlayan gezi, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Naci Süha ve Ahmet Özaydın rehberliğinde; Osman Ağa ve Abdi Ağa Konağı, Ulu Cami, Çifte Minare, Şifaiye ve Buruciye Medreseleri ile devam etti.  Gittikleri mekânlarda bol bol hatıra fotoğrafı çektiren bürokrat heyeti, Belediye Başkanı Sami Aydın’ın davetlisi olarak Paşabahçe Kütükev’de yemek yedi. Bürokratlar onuruna düzenlenen programa Başkan Aydın’ın yanı sıra, Vali Âlim Barut, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Okçin Akşit, İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Hazine Müsteşar Yardımcısı Burhanettin Aktaş, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. Programda söz alarak katılımcılara teşekkür eden Başkan Aydın, “Sizlerin sıla hasretini gidermek, diyalogları, dostlukları geliştirmek ve Sivasımız’ın sorunlarına çözüm ve öneri üretmek adına bu tür organizasyonların, en az senede bir kez yapılmasında fayda var.” diye konuştu. “Sizleri gördükten sonra Sivas’ı ne kadar az tanıdığımı anladım.” diyen Vali Âlim Barut ise, “Sizler gibi güzel insanlarla birlikte olmanın verdiği hazzı tarif edemem. Size çok teşekkür ediyorum. Sizin kadar güzel, sizin kadar memleketini seven, vatanını seven arkadaşlarla birlikte olmaktan son derece mutlu oldum. Bu organizasyonda görev alan Başkanımıza ve sizlere teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. Hazine Müsteşar Yardımcısı Burhanettin Aktaş da, programa katkı sağlayan herkese teşekkür ederek, “Umarım konuştuğumuz bu güzellikler birer hatıra olarak kalmaz ve hayata geçirilir. Bunun için üzerimize düşen ne görev varsa yapmaya hazırız.” şeklinde konuştu. Bir diğer hemşehrimiz İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ise, Selçukluya başkentlik yapan Sivasımız’ın kalkınması ve gelişmesi adına herkese büyük bir sorumluluk düştüğünü hatırlatarak fırsatları iyi değerlendirmek gerektiğini söyledi. Daha sonra sırasıyla söz alan; Sayıştay Başsavcısı Ömer Duman, Sayıştay Üyesi ve Beşinci Daire Başkanı Kemal Turan, Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Arat, Bartın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Ceritli ve İstanbul Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Emin Mollaoğlu kısa birer selamlama konuşması yaparak düzenlenen programdan ötürü Başkan Aydın’a teşekkür etti. Konuşmaların ardından Başkan Aydın, içlerinde; Seyrimde Bir Şehre Vardım, Şehir Defteri, Şehir Mersiyesi, Sivas Fıkraları, Sivas İnanç Kültürü, Sivas Şehri ve Sivasî İlahiler kitaplarının yer aldığı hediye paketlerini katılımcılara takdim etti.
Düzenlenen geziyle hafta sonunu aileleri ile birlikte Sivas’ta geçiren bürokrat hemşerilerimiz, ilimizdeki tarihî eserler ve mesire alanlarını gezerek yıllardır hasret kaldıkları mekânları ziyaret ettiler.

Düzenlenen geziyle hafta sonunu aileleri ile birlikte Sivas’ta geçiren bürokrat hemşerilerimiz, ilimizdeki tarihî eserler ve mesire alanlarını gezerek yıllardır hasret kaldıkları mekânları ziyaret ettiler. 


İki gün boyunca devam eden programda Sıcak Çermik Kaplıcalarıyla başlayan gezi, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Naci Süha ve Ahmet Özaydın rehberliğinde; Osman Ağa ve Abdi Ağa Konağı, Ulu Cami, Çifte Minare, Şifaiye ve Buruciye Medreseleri ile devam etti. 


Gittikleri mekânlarda bol bol hatıra fotoğrafı çektiren bürokrat heyeti, Belediye Başkanı Sami Aydın’ın davetlisi olarak Paşabahçe Kütükev’de yemek yedi.


Bürokratlar onuruna düzenlenen programa Başkan Aydın’ın yanı sıra, Vali Âlim Barut, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Okçin Akşit, İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Hazine Müsteşar Yardımcısı Burhanettin Aktaş, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.


Programda söz alarak katılımcılara teşekkür eden Başkan Aydın, “Sizlerin sıla hasretini gidermek, diyalogları, dostlukları geliştirmek ve Sivasımız’ın sorunlarına çözüm ve öneri üretmek adına bu tür organizasyonların, en az senede bir kez yapılmasında fayda var.” diye konuştu.


“Sizleri gördükten sonra Sivas’ı ne kadar az tanıdığımı anladım.” diyen Vali Âlim Barut ise, “Sizler gibi güzel insanlarla birlikte olmanın verdiği hazzı tarif edemem. Size çok teşekkür ediyorum. Sizin kadar güzel, sizin kadar memleketini seven, vatanını seven arkadaşlarla birlikte olmaktan son derece mutlu oldum. Bu organizasyonda görev alan Başkanımıza ve sizlere teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.


Hazine Müsteşar Yardımcısı Burhanettin Aktaş da, programa katkı sağlayan herkese teşekkür ederek, “Umarım konuştuğumuz bu güzellikler birer hatıra olarak kalmaz ve hayata geçirilir. Bunun için üzerimize düşen ne görev varsa yapmaya hazırız.” şeklinde konuştu.


Bir diğer hemşehrimiz İstanbul Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ise, Selçukluya başkentlik yapan Sivasımız’ın kalkınması ve gelişmesi adına herkese büyük bir sorumluluk düştüğünü hatırlatarak fırsatları iyi değerlendirmek gerektiğini söyledi.


Daha sonra sırasıyla söz alan; Sayıştay Başsavcısı Ömer Duman, Sayıştay Üyesi ve Beşinci Daire Başkanı Kemal Turan, Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Arat, Bartın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Ceritli ve İstanbul Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Emin Mollaoğlu kısa birer selamlama konuşması yaparak düzenlenen programdan ötürü Başkan Aydın’a teşekkür etti.


Konuşmaların ardından Başkan Aydın, içlerinde; Seyrimde Bir Şehre Vardım, Şehir Defteri, Şehir Mersiyesi, Sivas Fıkraları, Sivas İnanç Kültürü, Sivas Şehri ve Sivasî İlahiler kitaplarının yer aldığı hediye paketlerini katılımcılara takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.