pendik escort bayan
ak

Bayan Bluz ve Kazak Modellerine Genel Bakış

19.11.2014 - 10:38, Güncelleme: 19.11.2014 - 10:38
 

Bayan Bluz ve Kazak Modellerine Genel Bakış

Bayan Bluz ve Kazak Modellerine Genel Bakış Kadın giyimi başlı başına bir sanattır. Her bir parçayı birbiri ile doğru kombinlemek, yaşına, gidilecek yere, kişiliğine ve zaman uygun giymek ayrı bir bilgi ve beceri gerektirir. Zaten her ürün kendi içinde

Kadın giyimi başlı başına bir sanattır. Her bir parçayı birbiri ile doğru kombinlemek, yaşına, gidilecek yere, kişiliğine ve zaman uygun giymek ayrı bir bilgi ve beceri gerektirir. Zaten her ürün kendi içinde başlı başına detaylar taşımaktadır.   Kadın giyimi alt ve üst giyim olarak temelde ikiye ayrılır. Üst giyim parçaları arasında yazın gömlek, penye sweat, tshirt,  atlet ve bluz temel iç, üst giyim parçalarıdır. Kış giyimi ise kuşkusuz bayan kazak akla gelir. Kış ayları onsuz geçmez. Tam balıkçı, yarım balıkçı, V yaka, degaje kişiyi soğuktan kurtaran ürünlerdir. Bayan Bluz ve Kazak İle Şık Olmanın Püf Noktaları Her iki gruptan da moda sürekli değişmekte, gün günü tutmamaktadır. Bu yıl moda olan renge, bir daha ki sene rastlanamamaktadır bile. Ama buna rağmen, siyah, beyaz, kırmızı modayı geçmeyen klasik renklerdir. Yaz aylarında dışarı çıkarken, jean ya da kumaş bir pantolon ile tamamlanacak bluz,  gidilen ortamda kişiyi şık ve elegance gösterebilir. Özelikle sezonun gözde renklerinden bir fular ile tamamlandığında.   Gerek yazlık ürünler, gerekse kazak seçilirken mutlaka ten rengine uyanı tercih edilmelidir. Moda diye illa kendine yakışmayan bir renk seçilmemeli, illa bu renk olacak deniyor ise, yan renk yani ana rengin içinde desen ya da çizgi olanlar tercih edilmelidir. Ama kesinlikle göze batmamalıdır. Keza kısa boylu bayanlar çizgili kullanacak ise mutlaka boyuna çizgili olanları tercih etmelidir zira enine çizgiler, kişiyi olduğundan kilolu ve kısa gösterir. Tüm üst giyim seçimlerinde olayın püf noktası, kadını olduğundan daha genç, daha farklı, daha özel gösterecek tercihlerin yapılması bilincidir. İşte bu bilinç ile  http://www.fabrika-tr.com/bluz-penye-modelleri arasından bir tercih yapılabilir ve kişiye uygun olan ürün seçilebilir. 
Bayan Bluz ve Kazak Modellerine Genel Bakış Kadın giyimi başlı başına bir sanattır. Her bir parçayı birbiri ile doğru kombinlemek, yaşına, gidilecek yere, kişiliğine ve zaman uygun giymek ayrı bir bilgi ve beceri gerektirir. Zaten her ürün kendi içinde

Kadın giyimi başlı başına bir sanattır. Her bir parçayı birbiri ile doğru kombinlemek, yaşına, gidilecek yere, kişiliğine ve zaman uygun giymek ayrı bir bilgi ve beceri gerektirir. Zaten her ürün kendi içinde başlı başına detaylar taşımaktadır.

 

Kadın giyimi alt ve üst giyim olarak temelde ikiye ayrılır. Üst giyim parçaları arasında yazın gömlek, penye sweat, tshirt,  atlet ve bluz temel iç, üst giyim parçalarıdır.

Kış giyimi ise kuşkusuz bayan kazak akla gelir. Kış ayları onsuz geçmez. Tam balıkçı, yarım balıkçı, V yaka, degaje kişiyi soğuktan kurtaran ürünlerdir.

Bayan Bluz ve Kazak İle Şık Olmanın Püf Noktaları

Her iki gruptan da moda sürekli değişmekte, gün günü tutmamaktadır. Bu yıl moda olan renge, bir daha ki sene rastlanamamaktadır bile. Ama buna rağmen, siyah, beyaz, kırmızı modayı geçmeyen klasik renklerdir.

Yaz aylarında dışarı çıkarken, jean ya da kumaş bir pantolon ile tamamlanacak bluz,  gidilen ortamda kişiyi şık ve elegance gösterebilir. Özelikle sezonun gözde renklerinden bir fular ile tamamlandığında.

 

Gerek yazlık ürünler, gerekse kazak seçilirken mutlaka ten rengine uyanı tercih edilmelidir. Moda diye illa kendine yakışmayan bir renk seçilmemeli, illa bu renk olacak deniyor ise, yan renk yani ana rengin içinde desen ya da çizgi olanlar tercih edilmelidir. Ama kesinlikle göze batmamalıdır. Keza kısa boylu bayanlar çizgili kullanacak ise mutlaka boyuna çizgili olanları tercih etmelidir zira enine çizgiler, kişiyi olduğundan kilolu ve kısa gösterir. Tüm üst giyim seçimlerinde olayın püf noktası, kadını olduğundan daha genç, daha farklı, daha özel gösterecek tercihlerin yapılması bilincidir. İşte bu bilinç ile  http://www.fabrika-tr.com/bluz-penye-modelleri arasından bir tercih yapılabilir ve kişiye uygun olan ürün seçilebilir. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.