pendik escort bayan
ak

MHP'li Oktay Vural'ın acı günü

Siyaset 16.11.2014 - 11:11, Güncelleme: 16.11.2014 - 11:11
 

MHP'li Oktay Vural'ın acı günü

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın eşi Tuba Vural hayatını kaybetti.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın eşi Tuba Vural hayatını kaybetti.     GATA’da bir süredir kanser tedavisi gören Gazi Üniversitesi Mesleki eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tuba Vural’ın, hayatını kaybettiği öğrenildi. Vural’ın cenazesi, bugün Kocatepe Camisi’nde, ikindi namazını müteakip  kılınacak cenaze namazının ardından Gölbaşı Mezarlığı’na defnedilecek.   DIŞI SENİ, İÇİ BENİ YAKAR DEMİŞTİ... Oktay Vural'ın 1988'de evlendiği eşi Prof. Dr. Tuba Vural kanser tedavisi görüyordu. Oktay Vural, ekim ayında verdiği bir röportajda 'Bıraktığınız o sakalların altında derin bir hüzün mü yatıyor?' sorusuna şu yanıtı vermişti: Dışı seni içi beni yakar... İmaj olsun diye bırakmadım. Zorlu bir süreç geçiriyorum. Kişisel bakım yapmaya, her gün tıraş olmaya fırsatım olmadı. İlgi odağınız farklı. Darmadağınık olmaktansa sakal bırakayım dedim.İçinde bulunduğumuz ortamın sonucu, spontane gelişti. Vural, eşinin sağlık durumunu şöyle anlatmıştı.   İlk kez 2011 seçimleri öncesinde rahatsızlandı. O kemoterapi görürken ben seçim kampanyası için çalışıyordum. Tuba Hanım çok güçlü bir kadındır. “Mücadelene devam edeceksin” diyordu. Hastalığını grip, nezle gibi görüyordu. Tabii hastalıkların bir seyri var. Belli bir safhadan sonra başka türlü tebarüz ediyor, elinizde değil... Her şey iyi gidiyor derken böyle gelişti...   Oktay Vural "Meme kanserini atlattı derken metastaz mı yaptı?" sorusuna da şu yanıtı verdi:   Evet, nedenini bilmediğimiz bir şekilde tekrar nüksetti. Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra büyük oğlum askere gitti. Tuba Hanım o günlerde de sıkıntılı bir dönem yaşıyordu. Birlikte Kastamonu’ya gidip onu birliğine teslim ettik. Sonra süreç daha kötüleşti maalesef. Oğlumuzun yemin törenine gidemedik. Şimdi tedavisi devam ediyor. (Bir süre duraksıyor...) Allah’a şükür..
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın eşi Tuba Vural hayatını kaybetti.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın eşi Tuba Vural hayatını kaybetti.

 

 

GATA’da bir süredir kanser tedavisi gören Gazi Üniversitesi Mesleki eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tuba Vural’ın, hayatını kaybettiği öğrenildi. Vural’ın cenazesi, bugün Kocatepe Camisi’nde, ikindi namazını müteakip  kılınacak cenaze namazının ardından Gölbaşı Mezarlığı’na defnedilecek.  


DIŞI SENİ, İÇİ BENİ YAKAR DEMİŞTİ...

Oktay Vural'ın 1988'de evlendiği eşi Prof. Dr. Tuba Vural kanser tedavisi görüyordu. Oktay Vural, ekim ayında verdiği bir röportajda 'Bıraktığınız o sakalların altında derin bir hüzün mü yatıyor?' sorusuna şu yanıtı vermişti: Dışı seni içi beni yakar... İmaj olsun diye bırakmadım. Zorlu bir süreç geçiriyorum. Kişisel bakım yapmaya, her gün tıraş olmaya fırsatım olmadı. İlgi odağınız farklı. Darmadağınık olmaktansa sakal bırakayım dedim.İçinde bulunduğumuz ortamın sonucu, spontane gelişti.

Vural, eşinin sağlık durumunu şöyle anlatmıştı.

 

İlk kez 2011 seçimleri öncesinde rahatsızlandı. O kemoterapi görürken ben seçim kampanyası için çalışıyordum. Tuba Hanım çok güçlü bir kadındır. “Mücadelene devam edeceksin” diyordu. Hastalığını grip, nezle gibi görüyordu. Tabii hastalıkların bir seyri var. Belli bir safhadan sonra başka türlü tebarüz ediyor, elinizde değil... Her şey iyi gidiyor derken böyle gelişti...

 

Oktay Vural "Meme kanserini atlattı derken metastaz mı yaptı?" sorusuna da şu yanıtı verdi:

 

Evet, nedenini bilmediğimiz bir şekilde tekrar nüksetti. Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra büyük oğlum askere gitti. Tuba Hanım o günlerde de sıkıntılı bir dönem yaşıyordu. Birlikte Kastamonu’ya gidip onu birliğine teslim ettik. Sonra süreç daha kötüleşti maalesef. Oğlumuzun yemin törenine gidemedik. Şimdi tedavisi devam ediyor. (Bir süre duraksıyor...) Allah’a şükür..



151120142211399405824_2.jpg



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.