pendik escort bayan
ak

Firari Mahkum Sivas'ta Yakalandı

13.11.2014 - 08:23, Güncelleme: 13.11.2014 - 08:23
 

Firari Mahkum Sivas'ta Yakalandı

İstanbul'da hükümlü olarak bulunduğu Maltepe Açık Ceza İnfaz Kurumundan 1 yıl önce firar eden 49 yaşındaki Turhan Görken, Sivas'ta yakalandı.

İstanbul'da hükümlü olarak bulunduğu Maltepe Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan 1 yıl önce firar eden 49 yaşındaki Turhan Görken, Sivas'ta yakalandı.   16 Ağustos 2006 tarihinde Sivas'ta Mevlana Mahallesi yakınlarındaki Kumlutarla mevkiinde birlikte alkol aldığı arkadaşı 49 yaşındaki Cengiz Kurtarangil'i tabancayla başından vurarak öldüren ve yargılama sonucu 15 yıl hapis cezasına çarptrılan Turhan Görken, cezasının 6 yılını Sivas E tipi Kapalı Cezaevi'nde çekti. Görken cezasının geri kalan kısmını İstanbul Maltepe Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda çekmek için dilekçe verdi. Dilekçesi kabul olan Görken buraya nakledildi. Burada cezasını çekmeye devam eden Görken, yaklaşık 1 yıl önce cezaevinden firar etti.     Bir yıldır her yerde aranan Turhan Görken'in Sivas'a geleceği ihbarını alan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı İnfaz Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Görken'in Sivas'ta gelebileceği evler takibe alındı. Yüceyurt Mahallesi'ndeki bir eve gelen Turhan Görken eve girdiği sırada polisin yaptığı operasyon ile yakalanarak gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen ve sorgu işlemi tamamlanan Görken adliyeye sevk edildi. - Sivas
İstanbul'da hükümlü olarak bulunduğu Maltepe Açık Ceza İnfaz Kurumundan 1 yıl önce firar eden 49 yaşındaki Turhan Görken, Sivas'ta yakalandı.

İstanbul'da hükümlü olarak bulunduğu Maltepe Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan 1 yıl önce firar eden 49 yaşındaki Turhan Görken, Sivas'ta yakalandı.

 

16 Ağustos 2006 tarihinde Sivas'ta Mevlana Mahallesi yakınlarındaki Kumlutarla mevkiinde birlikte alkol aldığı arkadaşı 49 yaşındaki Cengiz Kurtarangil'i tabancayla başından vurarak öldüren ve yargılama sonucu 15 yıl hapis cezasına çarptrılan Turhan Görken, cezasının 6 yılını Sivas E tipi Kapalı Cezaevi'nde çekti. Görken cezasının geri kalan kısmını İstanbul Maltepe Açık Ceza İnfaz Kurumu'nda çekmek için dilekçe verdi. Dilekçesi kabul olan Görken buraya nakledildi. Burada cezasını çekmeye devam eden Görken, yaklaşık 1 yıl önce cezaevinden firar etti.

 

 

Bir yıldır her yerde aranan Turhan Görken'in Sivas'a geleceği ihbarını alan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı İnfaz Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Görken'in Sivas'ta gelebileceği evler takibe alındı. Yüceyurt Mahallesi'ndeki bir eve gelen Turhan Görken eve girdiği sırada polisin yaptığı operasyon ile yakalanarak gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen ve sorgu işlemi tamamlanan Görken adliyeye sevk edildi. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.