pendik escort bayan
ak

Otomatik Ödeme Talimatı Verenlere Şok!

Spor 12.11.2014 - 09:50, Güncelleme: 12.11.2014 - 09:50
 

Otomatik Ödeme Talimatı Verenlere Şok!

Bazı elektrik dağıtım firmalarının işletme kodunu habersiz değiştirmesi üzerine, abonelerin faturaları sistemde gözükmüyor.

Bazı elektrik dağıtım firmalarının işletme kodunu habersiz değiştirmesi üzerine, abonelerin faturaları sistemde gözükmüyor. Elektriği kesildikten sonra ödeme yapılmadığını fark eden tüketiciler ise 25 lira ile 50 lira arasında açma-kapama ücreti ödemek zorunda kalıyor. Elektrik dağıtım şirketlerinin, işletme kodunu habersiz değiştirmesi üzerine binlerce abone mağdur oldu. Dağıtım şirketleri, abonelerin işletme kodunu değiştirdiği için, otomatik ödeme talimatı veren kullanıcıların faturası sisteme yansımıyor. Elektrikleri kesildikten sonra durumdan haberdar olan abonelerin faturalarına bir de açma kapama ücreti ekleniyor. Habersiz değişiklik yapılmasından dolayı elektriksiz kalan tüketiciler, ödedikleri 25 lira ile 50 lira arasındaki açma-kapama ücretine de tepki gösterdiler.     Kaynak: sikayethaber.com
Bazı elektrik dağıtım firmalarının işletme kodunu habersiz değiştirmesi üzerine, abonelerin faturaları sistemde gözükmüyor.

Bazı elektrik dağıtım firmalarının işletme kodunu habersiz değiştirmesi üzerine, abonelerin faturaları sistemde gözükmüyor. Elektriği kesildikten sonra ödeme yapılmadığını fark eden tüketiciler ise 25 lira ile 50 lira arasında açma-kapama ücreti ödemek zorunda kalıyor.


Elektrik dağıtım şirketlerinin, işletme kodunu habersiz değiştirmesi üzerine binlerce abone mağdur oldu. Dağıtım şirketleri, abonelerin işletme kodunu değiştirdiği için, otomatik ödeme talimatı veren kullanıcıların faturası sisteme yansımıyor. Elektrikleri kesildikten sonra durumdan haberdar olan abonelerin faturalarına bir de açma kapama ücreti ekleniyor. Habersiz değişiklik yapılmasından dolayı elektriksiz kalan tüketiciler, ödedikleri 25 lira ile 50 lira arasındaki açma-kapama ücretine de tepki gösterdiler.

 

 

Kaynak: sikayethaber.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.