pendik escort bayan
ak

Sivas'ta 65 Kaçak Cep Telefonu Ele Geçirildi

11.11.2014 - 16:11, Güncelleme: 11.11.2014 - 16:11
 

Sivas'ta 65 Kaçak Cep Telefonu Ele Geçirildi

Sivas'ta polis, düzenlediği operasyonda 65 gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirdi.

Sivas'ta polisin düzenlediği operasyonda 65 gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi.   Kent merkizindeki Sefa İş Merkezi'nde kaçak cep telefon satışı yapıldığı ihbarını alan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 6 dükkana baskın düzenledi. Yapılan operasyonda toplam 65 gümrük kaçağı klonlanmış cep telefonu ele geçirildi. Ele geçirilen cep telefonlarına el konuldu.     Olayli ilgili olarak gözaltına alınan 5 şüpheli ise Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. - SİVAS
Sivas'ta polis, düzenlediği operasyonda 65 gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirdi.

Sivas'ta polisin düzenlediği operasyonda 65 gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi.

 

Kent merkizindeki Sefa İş Merkezi'nde kaçak cep telefon satışı yapıldığı ihbarını alan İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 6 dükkana baskın düzenledi. Yapılan operasyonda toplam 65 gümrük kaçağı klonlanmış cep telefonu ele geçirildi. Ele geçirilen cep telefonlarına el konuldu.

 

 

Olayli ilgili olarak gözaltına alınan 5 şüpheli ise Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.