pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

09.11.2014 - 11:26, Güncelleme: 09.11.2014 - 11:26
 

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, "Etrafımız bir ateş çemberine döndürüldü." dedi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, "Etrafımız bir ateş çemberine döndürüldü." dedi.   Türkiye'yi nereye gideceği belli olmayan bir serüvene adım adım sürüklemeye çalışıyorlar. Türkiye bir bataklığa doğru çekilmeye çalışılıyor" dedi. Tongüç, partisinin Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen Sivas Merkez İlçe Teşkilatı Divan Toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin büyük bir kaosun içine sokulmaya çalışıldığını savundu. Türkiye üzerinde çeşitli oyunlar oynandığını öne süren Tongöç, şunları kaydetti: "Bin yıldır üzerinde yaşamaktan şeref duyduğumuz şu Anadolu toprakları dün ne kadar tehlike altındaysa bugün de tehlike geçmiş değildir, sadece oyunun şekli değişmiştir.  Bu problemleri, tehditleri görmek, bunların ne olduğunu teşhis etmek ve tedavi etmek, bu milletin bağrından çıkmış milli görüş hareketinin ve Saadet Partisi'nin görevidir"   "Etrafımız bir ateş çemberine döndürüldü" diyen Tongüç, "Türkiye'yi nereye gideceği belli olmayan bir serüvene adım adım sürüklemeye çalışıyorlar. Türkiye bir bataklığa doğru çekilmeye çalışılıyor. Maalesef ortak kabul ettiğimiz, stratejik ortağımız diye kabul etiğimiz insanlar bizim bindiğimiz dalı kesmekle meşguller" ifadelerini kullandı.  İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa baskınına da tepki gösteren Tongüç, "Ey siyonizm, kurmuş olduğun tezgah Allah'ın izniyle eninde sonunda Türkiye'den ve Sivas'tan başlamak üzere bozulacaktır" dedi.   Kaynak: (AA)
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, "Etrafımız bir ateş çemberine döndürüldü." dedi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, "Etrafımız bir ateş çemberine döndürüldü." dedi.

 

Türkiye'yi nereye gideceği belli olmayan bir serüvene adım adım sürüklemeye çalışıyorlar. Türkiye bir bataklığa doğru çekilmeye çalışılıyor" dedi. Tongüç, partisinin Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen Sivas Merkez İlçe Teşkilatı Divan Toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin büyük bir kaosun içine sokulmaya çalışıldığını savundu. Türkiye üzerinde çeşitli oyunlar oynandığını öne süren Tongöç, şunları kaydetti: "Bin yıldır üzerinde yaşamaktan şeref duyduğumuz şu Anadolu toprakları dün ne kadar tehlike altındaysa bugün de tehlike geçmiş değildir, sadece oyunun şekli değişmiştir.  Bu problemleri, tehditleri görmek, bunların ne olduğunu teşhis etmek ve tedavi etmek, bu milletin bağrından çıkmış milli görüş hareketinin ve Saadet Partisi'nin görevidir"

 

"Etrafımız bir ateş çemberine döndürüldü" diyen Tongüç, "Türkiye'yi nereye gideceği belli olmayan bir serüvene adım adım sürüklemeye çalışıyorlar. Türkiye bir bataklığa doğru çekilmeye çalışılıyor. Maalesef ortak kabul ettiğimiz, stratejik ortağımız diye kabul etiğimiz insanlar bizim bindiğimiz dalı kesmekle meşguller" ifadelerini kullandı.  İsrail askerlerinin Mescid-i Aksa baskınına da tepki gösteren Tongüç, "Ey siyonizm, kurmuş olduğun tezgah Allah'ın izniyle eninde sonunda Türkiye'den ve Sivas'tan başlamak üzere bozulacaktır" dedi.

 

Kaynak: (AA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.